Follow us

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη έχει υιοθετήσει το κούρεμα που κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια και υγιή

Το κούρεμα που δείχνει υπέροχο σε κάθε γυναίκα άνω των 60.

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη NDP

Αν και για χρόνια έμενε πιστή στα μακριά, καστανά μαλλιά της, πριν μερικούς μήνες η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη αποφάσισε να αφαιρέσει αρκετό μήκος από την κουπ της υιοθετώντας ένα πολύ κομψό κούρεμα μεσαίου μήκους. Τώρα αποφάσισε να ανανεώσει για μία ακόμα φορά την εμφάνισή της, κάνοντας μια διακριτική, αλλά πολύ σημαντική αλλαγή.

Η Γαία Μερκούρη έβαψε τα νύχια της στο χρώμα που θα "φορεθεί" όσο κανένα άλλο φέτος

Προ ημερών, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε στο Παλλάς στην Έναρξη του 29ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας φορώντας ένα μπλε κοστούμι, μαύρο top, clutch και μποτάκια κάνοντας μια πραγματικά πολύ stylish εμφάνιση. Εμείς βέβαια δεν μπορέσαμε παρά να παρατηρήσουμε πως το κούρεμά της έδειχνε ανανεωμένο κι απόλυτα αυστηρό χωρίς ίχνος φιλαρίσματος.

Τα αυστηρά cuts πέρα από το γεγονός ότι είναι η μεγαλύτερη τάση της χρονιάς, αποτελούν μία εξαιρετικά κολακευτική επιλογή για τις γυναίκες άνω των 50 και 60 αλλά και για όσες έχουν γενικά λεπτά κι αδύναμα μαλλιά, καθώς χαρίζουν πλούσιο όγκο.

Ελένη Φουρέιρα | Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν την πρεμιέρα του "Fame Story"

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη δεν αποκλείεται να έκανε κι ένα gloss στα μαλλιά της χαρίζοντάς τους με αυτόν τον τρόποέξτρα λάμψη και υγεία.

Δες το hair look της:

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη έχει υιοθετήσει το κούρεμα που κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια και υγιή
Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ