Follow us

Curly hair don't care | Οι Ελληνίδες celebrities με τα πιο αξιοζήλευτα σγουρά μαλλιά

Οι stars που θα σε πείσουν να πάψεις να ισιώνεις τα μαλλιά σου.

MissBloom TEAM
Μαρία Σολωμού Instagram

Οι μπούκλες εκπροσωπούν την κομψότητα και τη φυσική ομορφιά. Είναι κάτι περισσότερο από ένα χτένισμα. Πρόκειται για μία δήλωση στιλ και αυτοπεποίθησης. Επιμελημένες ή όχι, οι μπούκλες είναι πάντα μέσα στη μόδα και αυτό επιβεβαιώνεται από τις αγαπημένες μας Ελληνίδες celebrities.

Long & Voluminous | Οι 12 Ελληνίδες celebrities με τα πιο αξιοζήλευτα μακριά μαλλιά

Μαρία Σολωμού

Πρώτη στη λίστα δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη Μαρία Σολωμού. Το απόλυτο curly hair girl υποστηρίζει αυτό το -όχι και τόσο εύκολο- look περισσότερο από κάθε άλλο. Την έχουμε απολαύσει σε διάφορες εμφανίσεις με μαλλιά ξανθά, ίσια και ράστα, άλλα η "ένταση" των σγουρών μαλλιών της είναι μοναδική.

Σίσσυ Χρηστίδου

Το πιο εντυπωσιακό κόκκινο ανήκει επάξια σε εκείνη. Οι αποχρώσεις του χάλκινου που μας έχει συνηθίσει η παρουσιάστρια εδώ και πολλά χρόνια, αναδεικνύονται ακόμα πιο εύκολα με τις φυσικές ή μη μπούκλες της. Είτε μόλις έχει βγει από τη θάλασσα είτε ετοιμάζεται για να βγει στον "αέρα" σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις.

Τόνια Σωτηροπούλου

Η φυσική και ελληνική ομορφιά της δεν μπορεί παρά να κορυφωθεί με τις έντονες καστανές μπούκλες της, απαραίτητο "αξεσουάρ" σε κάθε εμφάνισή της.

Ήβη Αδάμου

Η τραγουδίστρια μπορεί να μην επιλέγει τις διαρκείς δημόσιες εμφανίσεις, αλλά με το στιλ της καταφέρνει να μας εκπλήσσει κάθε φορά που τη βλέπουμε. Η απλότητα του στιλ της συνοδεύεται με επιμελημένες μπούκλες που τη "συντροφεύουν" σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς της.

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου μας έχει συνηθίσει σε διάφορες στιλιστικές εναλλαγές όσον αφορά τις προτιμήσεις της στα μαλλιά. Μακριά, κοντά, ξανθά, καστανά και η αλήθεια είναι πως μπορεί να τα υποστηρίξει όλα. Ποια είναι όμως η φυσική υφή των μαλλιών της; Σε πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram εμφανίζεται η ίδια να "αγκαλιάζει" τις φυσικές της μπούκλες και μας καλεί να κάνουμε κι εμείς το ίδιο.

15 celebrities που αποδεικνύουν ότι οι αφέλειες ταιριάζουν και στα σγουρά μαλλιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ