Follow us

At Home Facelift | 3 τρόποι να πετύχεις σύσφιξη κι ανόρθωση χωρίς να κλείσεις ραντεβού με τον πλαστικό

Με άλλα λόγια πώς να πετύχεις εφέ face lift στο σπίτι.

street style Splash News / Ideal Image

Η απώλεια κολλαγόνου κι ελαστίνης είναι αναπόφευκτη καθώς περνούν τα χρόνια. Το αποτέλεσμα είναι η επιδερμίδα να δείχνει πιο θαμπή, "κουρασμένη" και "χαλαρή". Αν θέλεις να βοηθήσεις την επιδερμίδα σου να ανακτήσει τη χαμένη σφριγηλότητα και ελαστικότητά της χωρίς όμως να κλείσεις ραντεβού στον πλαστικό, τα παρακάτω tips είναι για εσένα:

1. Βάλε το gua sha στη ρουτίνα σου

Αν δεν έχεις εντάξει το gua sha στη ρουτίνα σου, ειλικρινά δεν ξέρεις τι χάνεις. Πρόκειται για ένα εργαλείο, το οποίο αν και έχει αρχαίες ρίζες στην κινεζική ιατρική, καθώς έγινε εξαιρετικά δημοφιλές στο δυτικό κόσμο, τα τελευταία χρόνια, είναι διαθέσιμο πλέον σε κάθε κατάστημα καλλυντικών.

Αφού ολοκληρώσεις τη ρουτίνα σου κι εφαρμόσεις ένα έλαιο σε όλο το πρόσωπο, χρησιμοποίησε το gua sha για να κάνεις μασάζ κι έτσι να ανακουφίσεις την ένταση και να προωθήσεις τη λεμφική αποστράγγιση. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να τονίσεις τα ζυγωματικά σου και το περίγραμμα και να χαρίσεις ένα εφέ λίφτινγκ στο πρόσωπό σου.

2. Χρησιμοποίησε τα κατάλληλα προϊόντα

Καθώς τα χρόνια περνούν, η απλή ενυδατική παύει να είναι αρκετή. Ειδικά μετά τα 55, επένδυσε σε καινοτόμα, αντιγηραντικά προϊόντα που θα "γεμίσουν" και θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα σου σε βάθος, αφήνοντάς την πιο ελαστική, σφριγηλή κι ανορθωμένη.

Ένα τέτοιο προϊόν είναι και το ολοκαίνουριο ANEW Platinum Lift And Tighten Serum της AVON. Σχεδιασμένο με τη βραβευμένη τεχνολογία PROTINOL για διπλή ενίσχυση κολλαγόνου, βοηθά στην αποκατάσταση ετών απώλειας κολλαγόνου και ενισχύει την επιφάνεια της επιδερμίδας.

At Home Facelift | 3 τρόποι να πετύχεις σύσφιξη κι ανόρθωση χωρίς να κλείσεις ραντεβού με τον πλαστικό

Ήδη από την πρώτη κιόλας χρήση θα νιώσεις την επιδερμίδα σου πιο ανορθωμένη. Ύστερα από μία εβδομάδα χρήσης, θα παρατηρήσεις πως οι λεπτές γραμμές έχουν λειανθεί, ενώ θα νιώσεις την επιδερμίδα σου πιο σφριγηλή κι ελαστική. Μετά από δύο εβδομάδες, το περίγραμμα θα δείχνει αισθητικά πιο ανορθωμένο και καθορισμένο και η συνολική εικόνα του προσώπου πιο νεανική και φρέσκια.

avon

Director's Tip: Μετά τον καθαρισμό του προσώπου, εφάρμοσε μία δόση προϊόντος (aka ένα πάτημα της αντλίας) σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Συνέχισε εφαρμόζοντας την ANEW Platinum Κρέμα Ημέρας ή Νύχτας.

3. Κάνε "έξυπνα" χτενίσματα και makeup looks

Λίγες γυναίκες το γνωρίζουν, αλλά το σωστό χτένισμα και makeup look μπορεί να κάνει "θαύματα" στην όψη του προσώπου. Αν θέλεις η επιδερμίδα σου να δείχνει πιο ανορθωμένη και σφριγηλή, στρέψου σε sleek χτενίσματα, όπως μια αλογοουρά ή ένα bun, που θα κάνει το βλέμμα να δείχνει πιο ανοδικό και φυσικά μην ξεχάσεις την ANEW Platinum Instant Eye Smoother, που μειώνει αισθητά τις σακούλες κάτω από τα μάτια και τις ρυτίδες και το οίδημα, πετυχαίνοντας ένα προσωρινό μεν, πολύ αποτελεσματικό δε eye lift.

Όσον αφορά το μακιγιάζ, δοκίμασε να τονίσεις το βλέμμα σου με cat eyes με ανοδική φορά για ένα εξίσου εντυπωσιακό faux eye lift και επιστράτευσε το αγαπημένο σου contour για να τονίσεις το ζυγωματικά σου και να "καμουφλάρεις" τη χαλάρωση εφαρμόζοντάς το στο περίγραμμα.

Director's Tip: Κάνε καλό blending στο contour έτσι ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό κι αψεγάδιαστο. Διαφορετικά, οι έντονες αντιθέσεις δεν αποκλείεται να "αγριέψουν" τα χαρακτηριστικά σου.

Τα προϊόντα Avon είναι διαθέσιμα 24/7 στο avoncosmetics.gr και τα προμηθεύεσαι μέσω των μελών της συμβάλλοντας έτσι και στην ενδυνάμωση των ατόμων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ