Follow us

To Ζάππειο Μέγαρο φωταγωγήθηκε ροζ για καλό σκοπό

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εκστρατείας Ενημέρωσης της Estée Lauder Companies για τον Καρκίνο του Μαστού.

MissBloom TEAM
Zappeio Courtesy of Estee Lauder

Η σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού (αλλά και οποαδήποτε πάθησης) είναι καίριας σημασίας για την επιτυχή θεραπεία του. Αυτό ακριβώς το μήνυμα θέλει να περάσει η Estée Lauder που για άλλη μια χρονιά συνεχίζει την Παγκόσμια Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού. Για τον λόγο αυτό, το ιστορικό και εμβληματικό κεντρικό κτίριο του Ζαππείου Μεγάρου φωταγωγήθηκε την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου με το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα, στo πλαίσιo της παγκόσμιας πρωτοβουλίας φωταγώγησης μνημείων για τη συγκεκριμένη εκστρατεία ενημέρωσης, μήνυμα της οποίας ήταν το εξής: "Η Ομορφιά μας Ενώνει στον Αγώνα Κατά του Καρκίνου του Μαστού".

Φέτος, η Estée Lauder Hellas λαμβάνοντας υπόψη τις ανθρωπιστικές και υγειονομικές ανάγκες των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας, θα πραγματοποιήσει δωρεά για την άμεση αγορά σύγχρονου ιατρικού τεχνολογικού εξοπλισμού. Στόχος είναι να ενισχυθούν νοσοκομεία και υγειονομικές δομές της περιοχής με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την έγκυρη εξέταση των κατοίκων σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο του μαστού. Η δωρεά θα γίνει προς την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία με τη συνεργασία της οποίας θα πραγματοποιηθούν στοχευμένες δράσεις στις περιοχές που επλήγησαν, τόσο για ενημέρωση όσο και
πρόληψη.

To Ζάππειο Μέγαρο φωταγωγήθηκε ροζ για καλό σκοπό

Η Estée Lauder Companies με την εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού και το φιλανθρωπικό ίδρυμα Breast Cancer Research Foundation®, έχουν χρηματοδοτήσει περισσότερα από 118 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως για έρευνα, εκπαίδευση και ιατρικές υπηρεσίες οι οποίες πραγματικά σώζουν ζωές.

Στην Ελλάδα, η Estée Lauder Hellas με κύριο στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού, συνεργάζεται από το 2005 με το γνωστό σχεδιαστή Duka, για το σχεδιασμό μιας συλλεκτικής σειράς βραχιολιών. Μια τοπική
πρωτοβουλία στα πλαίσια της παγκόσμιας εκστρατείας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού της The Estée Lauder Companies, η οποία έχει λάβει διεθνή αναγνώριση. Ελληνίδα πρέσβειρα της εκστρατείας είναι η κ. Ελενη Μενεγάκη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ