Follow us

5 value for money δώρα ομορφιάς που κάθε γυναίκα θα εκτιμούσε να λάβει

Οι ωραιότερες προτάσεις δώρων για την Ευγενία, την Χρύσα, την Χριστίνα και την Βασιλική, αλλά κι όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Beauty gifts Splash News/Ideal Image

'Tis the season to be...stressed! Όσο και να μας αρέσουν τα Χριστούγεννα, θα λέγαμε ψέματα αν υποστηρίζαμε πως η αρχή της εορταστικής περιόδου δεν μας στρεσάρει λίγο. Holiday dinner parties, secret Santa gatherings και δεκάδες ονομαστικές εορτές (βλ. Χρύσα, Χριστίνα, Βασιλική, Ευγενία κλπ) μεγαλώνουν κατά πολύ την to do λίστα μας καλώντας μας να βρούμε όμορφα, πρακτικά δώρα, που ευχαιρστήσουν τους πάντες. Φέτος αποφασίσαμε να πάρουμε αυτό το άγχος από πάνω σου κι έτσι βρήκαμε τα καλύτερα value for money δώρα ομορφιάς για να χαρίσεις στις φίλες, τις συναδέλφους, τις αδερφές και τις θείες σου. Πού; Στην Fresh Line φυσικά!

Feminine & Sensual

5 value for money δώρα ομορφιάς που κάθε γυναίκα θα εκτιμούσε να λάβει

Για τη φίλη σου που αγαπά τις πολύ θηλυκές, αισθησιακές εσάνς, προτείνουμε το Limited Edition Cassandra Set. Με γλυκές και ζεστές αρωματικές νότες και διακριτικό χρυσό shimmer, το αφρόλουτρο, το γαλάκτωμα σώματος και το αρωματικό νερό σώματος θα την κάνει να λάμπει σε κάθε πάρτι των γιορτών.

Yummilicious

fresh line

Φαντάσου τραγανά μπισκοτάκια με μπαχαρικά να ψήνονται στο φούρνο. Αυτό ακριβώς το άρωμα αναδεύει το γλυκό Limited Edition Ginger Cookies Set. Με νότες γλυκού πορτοκαλιού, ginger και κανέλας, είναι βέβαιο πως όποιος λάβει αυτό το set, το οποίο περιλαμβάνει το χειροποίητο σαπούνι, το απαλό γαλάκτωμα και το αρωματικό νερό σώματος, θα το απολαύσει μέχρι το τελευταίο... ψίχουλο.

Sweet like Candy

fresh line

Μέσα στο friend group σου, σίγουρα θα υπάρχει κάποια που τρελαίνεται για τα πολύ γλυκά -σχεδόν λιγωτικά- αρώματα. Σε αυτή τη φίλη σου χάρισε το Limited Edition Vanilla & Caramel Candy Box, το οποίο περιέχει κρέμα χεριών και θεραπεία χελιών -και τα δύο με το πιο απολαυστικό άρωμα γλυκιάς καραμέλας, ανθών βανίλιας, βουτυράτων macadamia και γλυκού μαντολάτου.

Christmas Smelling

fresh line

Γλυκό, ζουμερό ρόδι και γλυκόξινο cranberry: Έτσι ακριβώς μυρίζει το αφρόλουτρο, το γαλάκτωμα και το αρωματικό νερό σώματος του Limited Edition Pomegranate & Cranberry Set -γίνεται να μη το λατρέψεις;

Warm & Spicy

fresh line

Ζωηρές νότες πορτοκαλιού εμπλουτίζονται με μία πινελιά από πικάντικη κανέλα και τόνκα, δημιουργώντας την απόλυτη χειμωνιάτικη, "ζεστή" εσάνς. Αυτή είναι που κάνει το Limited Edition Amber Orange Set με το αφρόλουτρο, το γαλάκτωμα σώματος και το αρωματικό νερό σώματος, τόσο μα τόσο εθιστικό.

info
www.freshline.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ