Follow us

​Τα δώρα που κάθε skincare lover θα χαιρόταν να λάβει φέτος τις γιορτές

Τα set περιποίησης της Dermalogica που θα λατρέψουν όλες οι φίλες σου.

MissBloom TEAM
Skincare Istock Photo

Με το ενδιαφέρον για την περιποίηση της επιδερμίδας να αυξάνεται διαρκώς, ολοένα και περισσότερες γυναίκες αναζητούν ποιοτικά προϊόντα που θα τους χαρίσουν την πιο όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα που είχαν ποτέ. Αν οι φίλες σου αγαπούν το skincare και τους αρέσει να ανακαλύπτουν νέα δραστικά συστατικά κι αποτελεσματικά προϊόντα, τότε δεν έχεις παρά να τους χαρίσεις ένα set περιποίησης.

Φυσικά, δεν εννοούμε ένα οποιοδήποτε σετ, αλλά εκείνα της Dermalogica. Γιατί; Γιατί ως ειδικοί στη φροντίδα του δέρματος, οι χημικοί της συνδυάζουν την επιστημονική τους τεχνογνωσία και τις κλινικές μελέτες με σκοπό η υγεία του δέρματος να είναι προτεραιότητα σε όλα τα προϊόντα που παράγονται.

​Τα δώρα που κάθε skincare lover θα χαιρόταν να λάβει φέτος τις γιορτές

Φέτος τα Χριστούγεννα θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από sets, που περιλαμβάνουν μερικά από τα best selling προϊόντα του brand για ενυδάτωση, αντιγήρανση και λάμψη. Δες παρακάτω τι να πάρεις σε κάθε φίλη στη λίστα σου:

Σε εκείνη που τα θέλει όλα

Dermalogica

Στην skintellectual της παρέας, που αγαπά να δοκιμάζει διαρκώς νέα προϊόντα και να μαθαίνει για νέα δραστικά συστατικά, χάρισέ της το expertise kit, το οποίο περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεται για μια επαγγελματικού επιπέδου καθημερινή ρουτίνα φροντίδας του δέρματος.

Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνει τα Daily Glycolic Cleanser, Daily Microfoliant, BioLumin-C Eye Serum, BioLumin-C Serum, Dynamic Skin Retinol Serum και Dynamic Skin Recovery SPF 50 για μία πιο φωτεινή, σφριγηλή κι απαλή επιδερμίδα. Επιπλέον, περιλαμβάνει μια κορδέλα μαλλιών, ένα fan brush και ένα stainless steel Gua Sha για μία ακόμα πιο αναβαθμισμένη facial εμπειρία στο σπίτι. Όλα αυτά βρίσκονται φυσικά σε μια υπέροχη, μεταλλική συσκευασία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά για τη αποθήκευση των αγαπημένων σου προϊόντων.

Σε εκείνη που έχει πολύ αφυδατωμένη επιδερμίδα

Dermalogica

Στη φίλη σου που όλο παραπονιέται ότι νιώθει την επιδερμίδα της αφυδατωμένη και ξηρή, χάρισε το supple skin kit. Αυτό το ενυδατικό skincare kit "ξεδιψά" το αφυδατωμένο δέρμα και χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί. Ο κύκλος ενυδάτωσης ξεκινά με τον ορό Circular Hydration Serum. Στη συνέχεια, η υγρασία "κλειδώνεται" με την κορυφαία σε πωλήσεις 24h Skin Smoothing Cream. Στο kit περιλαμβάνονται επίσης τα Cooling Globes, τα οποία αποθηκεύονται στο ψυγείο και χρησιμοποιούνται για το μασάζ της επιδερμίδας για μια εμπειρία επαγγελματικής θεραπείας στο σπίτι.

Σε εκείνη που θέλει λάμψη

Dermalogica

Στη φίλη σου που θέλει η επιδερμίδα της να ακτινοβολεί, χάρισε το brightening kit. Το σετ περιλαμβάνει προϊόντα της σειράς Biolumin-C που διαθέτουν εξαιρετικά σταθερή βιταμίνη C για να προσφέρουν 3 φορές περισσότερη φωτεινότητα σε πρόσωπο και μάτια. Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνει τον ορό ματιών BioLumin-C και τον ορό BioLumin-C, που μειώνουν τον ανομοιόμορφο χρωματισμό του δέρματος, αλλά και τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Στο kit η φίλη σου θα βρει επίσης ένα skin roller, που είναι σίγουρο ότι θα την ενθουσιάσει.

Σε εκείνη που θέλει να μειώσει τα σημάδια γήρανσης

Dermalogica

Τι να χαρίσεις στη φίλη σου που όλο γκρινιάζει για τις ρυτίδες στο πρόσωπό της; Σίγουρα το skin aging solutions. Το σετ περιλαμβάνει το καθημερινό αντιγηραντικό, ενυδατικό προϊόν με αντιηλιακό δείκτη ευρέος φάσματος Dynamic Skin Recovery spf 50, το οποίο ενυδατώνει, λειαίνει και προστατεύει το δέρμα, αλλά και τον ορό ρετινόλης Dynamic Skin Retinol Serum, που διαθέτει ένα σύμπλεγμα ρετινοειδών 3,5% και στοχεύει στη μείωση των ρυτίδων και την αναδόμηση του δέρματος, την ελαχιστοποίηση της εμφάνισης των πόρων και τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο του δέρματος.

Σε εκείνη που θέλει ένα υγιές και λαμπερό δέρμα

Dermalogica

Στη φίλη σου που θέλει να έχει το πιο λαμπερό και υγιές δέρμα, χάρισε το best cleanse + glow. Το σετ περιλαμβάνει το PreCleanse, το Special Cleansing Gel και το Daily Microfoliant, ο "μαγικός" συνδυασμός των οποίων απομακρύνει το μακιγιάζ και τα υπολείμματα κι απολεπίζει την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη μοναδικά λαμπερή και καθαρή.

info
dermalogica-hellas.gr/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ