Follow us

Sydney Sweeney | Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που εμπιστεύεται

Η ηθοποιός είναι η νέα ambassandor της Kérastase.

MissBloom TEAM
SYDNEY SWEENEY Courtesy of Kérastase

Η Sydney Sweeney είναι ένα από τα νέα ανερχόμενα ταλέντα του Hollywood, η οποία κέρδισε τεράστια αναγνώριση στη μικρή οθόνη μέσα από τους ρόλους της στις δημοφιλείς σειρές The White Lotus και Euphoria. Η τρομερή επιτυχία των δύο αυτών σειρών τής χάρισε μια διπλή υποψηφιότητα στα Βραβεία Primetime Emmy, την ίδια χρονιά, εδραιώνοντάς την ως μια από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς στον κόσμο. Επιστρέφοντας στη μεγάλη οθόνη με τη ρομαντική κομεντί Anyone But You και το θρίλερ δράσης Madame Web, η Sydney θα φτάσει σίγουρα ακόμα πιο ψηλά το 2024. Τώρα στο βιογραφικό της μπορεί να προσθέσει και το νέο της τίτλο ως ambassador της Kérastase.

"Με γοήτευσαν η ζεστασιά και ο μαγνητισμός της Sydney, τόσο στην οθόνη όσο και εκτός οθόνης. Για εμένα, είναι πραγματικά ατρόμητη. Ατρόμητη με τα μαλλιά, την ομορφιά και το στιλ της. Ατρόμητη με τους ρόλους που επιλέγει να ενσαρκώσει. Ατρόμητη με το ότι είναι απερίφραστα ο εαυτός της, με τόσα ταλέντα και ενδιαφέροντα. Μιλά στην κοινότητά της με πάθος, με εστίαση, και με μια αίσθηση χιούμορ που σε κάνει αμέσως να αισθάνεσαι ότι την ξέρεις. Αυτή είναι η γυναίκα Kérastase. Μια γυναίκα που τολμά, που χαράζει το δικό της μονοπάτι.", λέει η Rosa Carriço, πρόεδρος της Kérastase.

"Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι μπαίνω στην οικογένεια της Kérastase, ως η νέα πρέσβειρα της μάρκας. Είναι απερίγραπτο για μένα να συνεργάζομαι με μια τόσο εμβληματική μάρκα. Η ομορφιά έχει αυτό το κάτι που με κάνει να γίνομαι δημιουργική, να είμαι ο εαυτός μου, να υποστηρίζω έμπρακτα τις πεποιθήσεις μου. Πιστεύω ότι όλες οι καμπάνιες της Kérastase αποτυπώνουν αυτά τα στοιχεία και, φυσικά, είναι πάντα très tres chic", λέει η ίδια η Sydney Sweeney για τη νέα της συνεργασία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ