Follow us

"Black Cherry" Mani | To μανικιούρ της Selena Gomez στα βραβεία Emmy είναι ό,τι πιο κομψό θα δεις σήμερα

Η star υιοθέτησε τη μονοχρωμία του dark cherry σε ντύσιμο, μανικιούρ και μακιγιάζ.

selena gomez Splash News / Ideal Image

Άλλη μια τελετή απονομής βραβείων που έλαβε χώρα πριν λίγες ώρες, για να μας "γεμίσει" αμέτρητες εικόνες και να μας χαρίσει inspo για τα δικά μας looks. To Peacock Theatre στο Los Angeles πλημμύρισε από τους εντυπωσιακούς stars που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί με αφορμή τα Emmy Awards, κι εμείς δεν χάσαμε ευκαιρία να θαυμάσουμε τα ωραιότερα looks.

Jennifer Aniston | To χτένισμα που επέλεξε για τα CCA '24 είναι το πιο κολακευτικό για κοντά μαλλιά

Τα βλέμματα όλων έπεσαν στην εκθαμβωτική Selena Gomez, που προτίμησε να κάνει ένα total monochromatic look, φορώντας ένα σκούρο καφέ-μπορντό κυριολεκτικά από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Αρχικά, τα νύχια της ήταν βαμμένα σε ένα καφέ - μπορντό Βουργουνδίας, που ο nail artist που το επιμελήθηκε ονόμασε ως "Black Cherry” Mani". Και αυτό ακριβώς το χρώμα προσπάθησε να αποδώσει: ένα σκούρο κερασί, που αναμειγνύει τόνους του καφέ, του μαύρου και του σκούρου κόκκινου.

Awards' season | 5 top ιδέες για κομψά μανικιούρ με έμπνευση από το red carpet

Το ίδιο ακριβώς χρώμα φόρεσε και στα χείλη της, για ένα απόλυτα ομοιόμορφο και ταιριαστό αποτέλεσμα, ενώ και η τουαλέτα με παγιέτες που επέλεξε για τη μεγάλη βραδιά κινήθηκε στους ίδιους χρωματισμούς.

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ