Follow us

Μυρτώ Αλικάκη | Αυτά είναι τα μοναδικά αρώματα που έχει φορέσει στη ζωή της

Η all time favourite επιλογή της είναι αυτή που λάτρευε και η Rita Hayworth.

μυρτώ αλικάκη Instagram

Δεν μπορούμε ακριβώς να εντοπίσουμε το γιατί, αλλά το στιλ της Μυρτώς Αλικάκη πάντα είχε κάτι το γαλλικό. Ίσως είναι οι αφέλειές της; Ίσως το χαρακτηριστικό επιμελώς ατημέλητο χτένισμά της; Ίσως πάλι να είναι οι αγαπημένες της αρωματικές επιλογές, που έχουν όλες υπογραφή γαλλικών οίκων.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Αυτό είναι το άρωμα που έχει πάντα στην τσάντα της

Τα αγαπημένα αρώματα της Μυρτώς Αλικάκη

"Δύο είναι τα αρώματα που έχω φορέσει στη ζωή μου", μάς λέει η ίδια. "Τα τελευταία χρόνια φοράω το Jungle L' Elephant Eau de Parfum του οίκου Kenzo", αποκαλύπτει. Πρόκειται για ένα άκρως πικάντικο, σοφιστικέ κι ανατολίτικο άρωμα με νότες από μπαχαρικά, όπως κύμινο και μοσχοκάρυδο, εσπεριδοειδή, μάνγκο, βανίλια και πατσουλί. Ακόμα κι αν δεν σε κερδίσει το άρωμά του, θα σε ενθουσιάσει σίγουρα το μπουκάλι του, το οποίο είναι σωστό κόσμημα πάνω στο boudoir κάθε γυναίκας.

Μυρτώ Αλικάκη | Αυτά είναι τα μοναδικά αρώματα που έχει φορέσει στη ζωή της

Το άρωμα που φορά τα περισσότερα χρόνια της ζωής της είναι ωστόσο το διαχρονικό Shalimar Eau de Parfum του οίκου Guerlain, όπως μας λέει. Πρόκειται για ένα γοητευτικό, ανατολίτικο άρωμα, το οποίο σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Με νότες από ίριδα, τριαντάφυλλο, γιασεμί, περγαμόντο, βανίλια και φασόλια τόνκα είναι σίγουρα ένα άρωμα που αξίζει να δοκιμάσεις κι εσύ. Fun fact, αυτό λέγεται ότι ήταν και το αγαπημένο άρωμα της Rita Hayworth.

άρωμα

Έλενα Χριστοπούλου | Το γαλλικό άρωμα που φορά κάθε μέρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ