Follow us

5 οικονομικά λουλουδένια αρώματα που θα φέρουν την άνοιξη νωρίτερα

Με νότες τριαντάφυλλου, αλλά και λευκών ανθών.

λουλουδένια αρώματα Splash News/Ideal Image

Ο ανοιξιάτικος αέρας έχει κάτι το διαφορετικό. Νότες από "νεογέννητα" λουλούδια χορεύουν μαζί του το πιο αρωματικό βάλς πλημμυρίζοντας το χώρο με την πιο θηλυκή εσάνς. Τα καλά νέα είναι ότι ακόμα κι αν έξω έχει κρύο, βρέχει ή ακόμα και χιονίζει, μπορείς να φέρεις στο νου σου τις ίδιες ακριβώς ανοιξιάτικες εικόνες απλά ψεκάζοντας ένα λουλουδένιο άρωμα. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να φέρεις την άνοιξη στην καθημερινότητά σου. Μερικά από τα καλύτερα λουλουδένια αρώματα είναι για την ακρίβεια εξαιρετικά οικονομικά. Δες παρακάτω 5 από τις αγαπημένες μας φλοράλ επιλογές:

5 οικονομικά αρώματα για να μυρίζεις φρεσκάδα όλη τη μέρα

Director's Choice | Τα καλύτερα οικονομικά λουλουδένια αρώματα

Fleur de Cerisier Eau de Parfum, Solinotes (sephora.gr)

Fleur de Cerisier Eau de Parfum, Solinotes (sephora.gr)

Aπαλό, άκρως ανοιξιάτικο και σπιρτόζικο, το Fleur de Cerisier Eau de Parfum συνδυάζει νότες κερασιού και κόκκινων φρούτων, που αναδεικνύονται μέσα από αναζωογονητικές νότες λεμονιού, μανταρινιού και κάρδαμου.

Rosa Purpurea Eau de Parfum, L' Erbolario

Rosa Purpurea Eau de Parfum, L' Erbolario

Εμπλουτισμένο με χίλια κόκκινα ροδοπέταλα και νότες εσπεριδοειδών, το Rosa Purpurea Eau de Parfum είναι η επιτομή της θηλυκότητας και της φρεσκάδας.

 

Rose Eau Parfumée Bienfaisante, Roger & Gallet (στα φαρμακεία)

Rose Eau Parfumée Bienfaisante, Roger & Gallet (στα φαρμακεία)

Ήρεμο και πληθωρικό, απαλό και τρυφερό. Με την υπογραφή της Master Αρωματοποιού Angéline Leporini, το άρωμα αναδεικνύει το τριαντάφυλλο Δαμασκού που απλώνει όλα του τα πέταλα, βελούδινα και δροσερά. Εμπλουτισμένο με φυσικό αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου με χαλαρωτικές ιδιότητες, ξεδιπλώνεται ελεύθερα στην επιδερμίδα σαν απαλό βάλσαμο. Σε συνδυασμό με το ιταλικό μανταρίνι, ακτινοβολεί φρεσκάδα και λάμψη.

Anthos Eau De Toilette, KORRES (στα φαρμακεία)

Anthos Eau De Toilette, KORRES (στα φαρμακεία)

Με νότες από περγαμόντο, λεμόνι, τριαντάφυλλο, παιώνια, κεχριμπάρι και musk, το Anthos Eau De Toilette αποτυπώνει αρωματικά την αύρα των αγριολούλουδων καθώς τη μεταφέρει ο γλυκός άνεμος του νησιού.

Orchid Eau de Parfum, ZARA

Orchid Eau de Parfum, ZARA

Θηλυκό και γοητευτικό, αυτό το άρωμα αποκαλύπτει τις φρέσκες και κρυστάλλινες λουλουδένιες νότες του τριαντάφυλλου και του μιγκέ. Οι φρουτώδεις αρμονίες ροδάκινου και μήλου συνδυάζονται στο βάθος με νότες μόσχου, ξύλου και κεχριμπαριού για να κάνουν αυτή τη δημιουργία μια διαδρομή αισθησιασμού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ