Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι η νέα πρέσβειρα πολυτελούς οίκου ομορφιάς

Η Lancaster ανακοινώνει τη συνεργασία της με την ηθοποιό για τις σειρές περιποίησης και αντηλιακής προστασίας.

MissBloom TEAM
Lancaster Lancaster

Το δέρμα μας εκτίθεται καθημερινά σε πολλές απειλές, όπως οι περιβαλλοντικοί ρύποι, η ηλιακή ακτινοβολία, η ρύπανση και το μακιγιάζ, πράγμα που σημαίνει ότι ο σωστός καθαρισμός αλλά και η κατάλληλη skincare ρουτίνα είναι απαραίτητη για τη διατήρηση μιας όμορφης και νεανικής επιδερμίδας, που να ακτινοβολεί υγεία.

Βασισμένη σε 75 χρόνια εμπειρίας στην περιποίηση της επιδερμίδας, η Lancaster παρουσιάζει το νέο Skin Essentials Softening Cream-To-Foam Cleanser, μια εξαιρετικά πλούσια σύνθεση που συνδυάζει την καθαριστική δύναμη του αφρού με την απαλότητα της κρέμας. Αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στην προηγμένη σειρά Skin Essentials του οίκου, μια ρουτίνα προϊόντων καθαρισμού υψηλής ποιότητας που έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για να απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ, αλλά και για να καταπραΰνει και να αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Η Αθηνά Οικονομάκου, μια γυναίκα που προσέχει πολύ την επιδερμίδα της (και αυτό φαίνεται), ανακοινώθηκε ως η επίσημη πρέσβειρα της πολυτελούς μάρκας περιποίησης για την Ελλάδα τόσο για τα προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας όσο και για τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας.

Ποια είναι η σειρά 365 Skin Repair:

Η σειρά 365 Skin Repair της Lancaster αποτελεί μια ρουτίνα περιποίησης έξι προϊόντων με αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι η νέα πρέσβειρα πολυτελούς οίκου ομορφιάς

Η σύνθεση νέας γενιάς της σειράς 365 της Lancaster στοχεύει τόσο στις βιολογικές όσο και στις περιβαλλοντικές πηγές γήρανσης της επιδερμίδας, βοηθώντας στην επιδιόρθωση και την προστασία από τις καθημερινές φθορές, με αποτέλεσμα να φαίνεται πλήρως αναζωογονημένο, αποκαθιστώντας τη δύναμη της φυσικής του λάμψης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ