Follow us

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε το λάθος στο μακιγιάζ που όλες έχουμε κάνει κάποια στιγμή

Μάθε πώς μπορείς να το αποφύγεις.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη @evridiki_valavani

Όλες οι γυναίκες κάποια στιγμή έχουμε βρεθεί στη δύσκολη θέση να έχει πάει κάτι λάθος είτε στο look μας, είτε στο μακιγιάζ μας. Μία τέτοια άτυχη στιγμή είχε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της.

Broccoli Freckles | H Ευρυδίκη Βαλαβάνη δοκίμασε το πιο ιδιαίτερο beauty trend στο TikTok αυτή τη στιγμή

Η δημοσιογράφος φωτογραφήθηκε σε βραδινή έξοδο της και γρήγορα μπορεί κανείς να εντοπίσει το λάθος στο μακιγιάζ της. Όπως μπορείς να δεις, η αθλητικογράφος επέλεξε λάθος απόχρωση κονσίλερ, με αποτέλεσμα η περιοχή κάτω από τα μάτια της να δείχνει υπερβολικά ανοιχτόχρωμη.

Missbloom's Tip: Το κονσίλερ που εφαρμόζεται κάτω από τα μάτια θα πρέπει να είναι μόλις 1-2 τόνους πιο ανοιχτόχρωμο από τη βάση, έτσι ώστε να φωτίζεται η περιοχή.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε το λάθος στο μακιγιάζ που όλες έχουμε κάνει κάποια στιγμή

Αυτό δεν αποκλείεται να μην είναι το μόνο λάθος στο μακιγιάζ της. Ίσως ακολούθησε την τεχνική του baking, δηλαδή του σεταρίσματος του concealer κάτω από τα μάτια με μια διάφανη πούδρα, αλλά ξέχασε να κάνει καλό blending, με αποτέλεσμα να φαίνεται ένα λευκό φιλμ κάτω από τα φλας των φωτογράφων.

Missbloom's Tip: Όταν πρόκειται να φωτογραφηθείς με φλας απόφυγε τις πούδρες HD, καθώς δημιουργούν ένα εφέ "λευκής μάσκας".

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φυσικά και δεν είναι η μόνη που έχει κάνει τα παραπάνω λάθη. Τα έχουμε κάνει όλες μας, αλλά και πολλές celebrities του Hollywood, οι οποίες μάλιστα δοξάζονται για την κομψότητά τους, ανάμεσά τους η Nicole Kidman και η Angelina Jolie. You live and you learn!

Οι 5 πιο άτυχες beauty στιγμές των celebrities που έγιναν viral

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ