Follow us

Βάσια Κωσταρά | Το καθημερινό μακιγιάζ της περιλαμβάνει μερικά από τα πιο viral προϊόντα

Δες βήμα-βήμα πώς μπορείς να το πετύχεις κι εσύ.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Η Βάσια Κωσταρά είναι το απόλυτο it girl του ελληνικού Instagram κι αυτό το αποδεικνύει με κάθε ανάρτησή της, χαρίζοντας άπλετο fashion, αλλά και beauty inspo. Αν και κατά κύριο λόγο έγινε γνωστή για το άψογο fashion sense της, αλλά και για το φιλαριστό κούρεμά της, το πιο πρόσφατο post της αποδεικνύει πως ξέρει και από μακιγιάζ.

Η Άννα Βίσση υιοθέτησε το πιο κολακευτικό βραδινό μακιγιάζ για γυναίκες άνω των 50

Ανεβάζοντας ένα νέο βίντεο στο προφίλ της στο TikTok, η σχεδιάστρια έδειξε αναλυτικά την καθημερινή makeup ρουτίνα της, κάνοντας σαφές πως είναι πολύ καλά ενημερωμένη όχι μόνο για τις τάσεις της μόδας, αλλά και του μακιγιάζ.

Ναταλία Δραγούμη | Το μοναδικό άρωμα που φορά από το 1987 μέχρι σήμερα

Αν και δεν έδειξε ακριβώς ποια προϊόντα χρησιμοποιεί για να πετύχει το καθημερινό smokey eyes-glowing skin combo της, εμείς μπορέσαμε να εντοπίσουμε πολλά από αυτά, τα οποία μάλιστα είναι viral στα social media. Μερικά λοιπόν από τα προϊόντα που φαίνεται πως έχει στο καθημερινό της νεσεσέρ είναι η Lash Idôle Mascara της Lancôme, το Match Stix Matte Skinstick της Fenty Beauty σε σκουρόχρωμη απόχρωση για contouring και το Positive Light Liquid Highlighter της Rare Beauty.

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ