Follow us

Πώς να αποκτήσεις τα πιο εκθαμβωτικά βαμμένα μαλλιά

Τα πιο εκθαμβωτικά βαμμένα μαλλιά; Τα δικά σου!

MissBloom TEAM
λάδια μαλλιών Splash News/Ideal Image

Οι βαφές μαλλιών αποτελούν ίσως την πιο δημοφιλή επιλογή όταν σκεφτόμαστε πώς θέλουμε να κάνουμε μία αλλαγή στα look μας. Και εδώ που τα λέμε, όχι άδικα. Αφού αποτελούν αγαπημένα εργαλεία περιποίησης, προσφέροντας αμέτρητες επιλογές σε αποχρώσεις μαλλιών για τη δημιουργία των πιο εντυπωσιακών και μοναδικών εμφανίσεων.

Φυτικές βαφές

Οι φυτικές βαφές μαλλιών αποτελούν μια φυσική και ασφαλή επιλογή για όσους αναζητούν ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς τη χρήση επιβλαβών χημικών συστατικών. Χάρη στη χρήση φυσικών συστατικών όπως τα έλαια από φυτά και βότανα, οι φυτικές βαφές προσφέρουν ένα απαλό αποτέλεσμα που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά των μαλλιών σου. Λόγω της φυτικής τους σύνθεσης, επιβαρύνουν λιγότερο την τρίχα και επηρεάζουν πολύ λιγότερο την υγεία των μαλλιών.

Πώς να αποκτήσεις τα πιο εκθαμβωτικά βαμμένα μαλλιά

Οξυζενέ βαφές

Από την άλλη πλευρά, οι οξυζενέ βαφές προσφέρουν μία πιο έντονη και δυναμική νότα στο χρώμα των μαλλιών σου. Με μια ευρεία ποικιλία αποχρώσεων είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και μία αλλαγή στο look τους, που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη. Οι οξυζενέ βαφές προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα για κάλυψη λευκών μαλλιών. Τόσο καλά... Που θα νιώθεις ότι γύρισε ο χρόνος πίσω.

Καθημερινή ρουτίνα περιποίησης βαμμένων μαλλιών

Μια σημαντική πτυχή της βαφής μαλλιών που πρέπει να λάβουμε υπόψη είναι η περιποίηση και η διατήρηση του χρώματος μετά την εφαρμογή. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξεις τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης όπως: σαμπουάν, conditioner και ενυδατική μάσκα, με σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη για βαμμένα μαλλιά. Επιλέγοντας αυτά τα προϊόντα περιποίησης, προστατεύεις όχι μόνο το χρώμα των μαλλιών σου αλλά και την υγεία τους, από τη φθορά και την ξηρότητα.

Προστασία από τη θερμότητα

Επιπλέον, για να διατηρήσεις τη λάμψη και την υγεία των μαλλιών σου, δε θέλει κανονικά να χρησιμοποιείς σχεδόν καθόλου θερμότητα κατά το στέγνωμα ή το styling. Η υπερβολική χρήση θερμότητας μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα και ταλαιπωρία στη δομή της τρίχας, μειώνοντας τη διάρκεια ζωής του χρώματος και προκαλώντας τη φθορά των μαλλιών. Γι’ αυτό, επίλεξε πιο χαμηλές θερμοκρασίες κατά το στέγνωμα και μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για προστασία από τη θερμότητα, πριν από τη χρήση συσκευών όπως: σίδερο μαλλιών, πιστολάκι ή κουρευτικές συσκευές.

Διατήρηση του χρώματος

Ακόμη, μην ξεχνάς τη σημασία της τακτικής συντήρησης του χρώματος. Αν και οι σύγχρονες βαφές μαλλιών μπορούν να προσφέρουν μακράς διάρκειας αποτελέσματα, το χρώμα κάποια στιγμή θα φθίνει με τον χρόνο. Γεγονός που μπορεί να προκύψει λόγω πολλών παραγόντων, όπως οι καθημερινές δραστηριότητες, η έκθεση στον ήλιο ή η συχνή χρήση σαμπουάν. Γι’ αυτό, κάθε μερικούς μήνες, προγραμμάτισε και ανανέωσε το χρώμα των μαλλιών σου και διατήρησε τα βαμμένα σου μαλλιά, εκθαμβωτικά.

Τέλος, αναζητώντας την τέλεια απόχρωση και το αποτέλεσμα που σου ταιριάζει, διάλεξε εκείνη τη βαφή μαλλιών που θα αναδείξει την προσωπικότητά σου, που ταιριάζει σε εσένα. Με την κατάλληλη επιλογή βαφής μαλλιών, μπορείς να ανανεώσεις το look σου και να αναδείξεις την ομορφιά των μαλλιών σου με έναν μοναδικό και αξέχαστο τρόπο.

Extra tip: Δοκίμασε τις βαφές Dia από την L’Oréal Professionnel με σύνθεση χωρίς αμμωνία, και απόκτησε τα πιο εντυπωσιακά βαμμένα μαλλιά.

L Oreal Professionel

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ