Follow us

Easter Beauty Guide | Τα προϊόντα ομορφιάς που θα μετανιώσεις αν λείπουν από το νεσεσέρ των πασχαλινών διακοπών σου

Τα προϊόντα Kylie Cosmetics που έχουμε λατρέψει.

Kylie Splash News / Ideal Image

Λίγο τα ψώνια για τη βαφτιστήρα, λίγο η ατελείωτη αναζήτηση για το τέλειο πασχαλινό fit, πάλι κατέληξες να φτιάχνεις τη βαλίτσα για τις πασχαλινές σου διακοπές τελευταία στιγμή. Ταυτιζόμαστε απόλυτα και θέλοντας να σε βοηθήσουμε συγκεντρώσαμε παρακάτω όλα τα προϊόντα εκείνα που πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου και που θα μετανιώσεις αν φτάσεις στο νησί ή το χωριό και δεις ότι τα ξέχασες.

Για να βρούμε όλα τα απαραίτητα προϊόντα για άψογα πασχαλινά makeup looks επισκεφθήκαμε τα Hondos Center όπου και περιηγηθήκαμε στο μοναδικό Kylie World, καταλήγοντας στα έξι προϊόντα Kylie Cosmetics που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου.

Vegan, clean, cruelty-free, gluten-free & paraben free, τα προϊόντα του brand της Kylie Jenner αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου. Οι υφές τους είναι απολαυστικές, οι αποχρώσεις στα καλυπτικά προϊόντα αμέτρητες, η διάρκεια των προϊόντων για τα χείλη πραγματικά μεγάλη και τα πινέλα σούπερ απαλά και fluffy. Σε πείσαμε;

Δες παρακάτω τα προϊόντα εκείνα που πρέπει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου για να πετύχεις εντυπωσιακά πασχαλινά makeup looks, τα οποία θα δείχνουν όμορφα ακόμα και μετά από ώρες γλεντιού κι ανοιξιάτικων περιπάτων:

Τα Kylie Cosmetics θα τα βρεις μόνο στα καταστήματα Hondos Center:
Αττική: Γλυφάδα, Ερμού, Ομόνοια, Περιστέρι, Χαλάνδρι
Θεσσαλονίκη: Αριστοτέλους, Apollonia Politia, Ηράκλειο, Λάρισα, Πάτρα
και online στο Hondos Center e-shop.

Τα προϊόντα Kylie Cosmetics που δεν γίνεται να λείπουν από το νεσεσέρ σου

Precision Pout Lip Liner Pencil στην απόχρωση Cappuccino

Precision Pout Lip Liner Pencil στην απόχρωση Cappuccino

Διαθέτοντας κηρώδη υφή και φόρμουλα μακράς διάρκειας, το Precision Pout Lip Liner Pencil στην απόχρωση Cappuccino είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να πετύχεις το τέλειο περίγραμμα στα χείλη. Μπορείς να τα "γεμίσεις" με αυτό, αφού δεν θα τα αφυδατώσει, κι έπειτα...

Skin Lip Butter

Skin Lip Butter

...να ολοκληρώσεις το lip look σου με αυτό το ultra-ενυδατικό, lip balm. Περιέχει Moisture Barrier Complex, βούτυρο καριτέ και έλαιο σπόρων Jojoba που καταπραΰνουν και μαλακώνουν τα χείλη προσφέροντας έτσι μεταξένια ενυδάτωση για πάνω από 24 ώρες. Παράλληλα, προστατεύει τον φραγμό της επιδερμίδας και διεγείρει την παραγωή κολλαγόνου για ένα πιο juicy και λαμπερό αποτέλεσμα, που διαρκεί όλη τη μέρα. 

Matte Lip Kit

Matte Lip Kit

Αν τώρα θέλεις να είσαι λίγο πιο extra το βράδυ της Ανάστασης, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου ένα Lip Kit, το οποίο περιλαμβάνει ένα ματ υγρό κραγιόν και ένα μολύβι χειλιών για να πετύχεις το τέλειο lip look. H εξαιρετικά κρεμώδης φόρμουλα του μολυβιού γλιστράει χωρίς κόπο για να προσφέρει ένα μακράς διάρκειας περίγραμμα χειλιών για έως και 24 ώρες, ενώ η κρεμώδη, ματ φόρμουλα του κραγιόν αφήνει τα χείλη πιο "γεμάτα" και όμορφα με άμεση απόδοση χρώματος, το οποίο διαρκεί για έως και 8 ώρες. Η πρότασή μας; Η απόχρωση 403 Bite Me, ένα υπέροχο φλογερό κόκκινο.

Power Plush Longwear Foundation

Power Plush Longwear Foundation

Φυσικά κι από τη λίστα μας δεν θα μπορούσε να λείπει ένα foundation. Το συγκεκριμένο εκτός από το ότι χαρίζει μια πολύ όμορφη, buildable κάλυψη (με διάρκεια έως 12 ώρες) κι ένα πολύ κολακευτικό σατινέ φινίρισμα στην επιδερμίδα, την περιποιείται παράλληλα, καθώς είναι εμπλουτσιμένο με νιασιναμίδη, centella asiatica και βιταμίνη Ε. Χάρη στα περιποιητικά συστατικά στη σύνθεσή του ενυδατώνει, λειαίνει και αναμειγνύεται άψογα στο δέρμα αγκαλιάζοντάς το σαν το πιο φίνο μετάξι και εξασφαλίζοντας την απόλυτη airbrushed εμφάνιση χωρίς cakey αίσθηση. FYI θα το βρεις σε 40 αποχρώσεις!

Power Plush Longwear Concealer

Power Plush Longwear Concealer

Το συγκεκριμένο concealer θα σου λύσει τα χέρια στο μακιγιάζ, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη κύκλων κάτω από τα μάτια, σκούρων κηλίδων και ερυθρότητας, αλλά και ως bronzer, να τονίσει ή να κάνει contour. Θα το βρεις και αυτό σε 40 αποχρώσεις, ενώ όπως και το foundation, έχει μέτρια buildable κάλυψη. FYI για αψεγάδιαστη εφαρμογή και των δύο παραπάνω προϊόντων κάλυψης, δοκίμασε τα πινέλα για Foundation και Concealer του brand.

Setting Spray

Setting Spray

Αν θέλεις το μακιγιάζ σου να μείνει αναλλοίωτο μετά την Ανάσταση, αλλά και το ξενύχτι στο μπαρ που ακολουθεί, τότε δεν γίνεται να φύγεις για διακοπές χωρίς αυτό το setting spray στις αποσκευές σου. Με κυρίαρχα συστατικά περιποίησης την Centella Asiatica και το πράσινο τσάι, το weightless, matte Setting Spray ενισχύει την ελαχιστοποίηση της υπερβολικής γυαλάδας και αποτρέπει από το να τονιστούν οι λεπτές γραμμές στο μακιγιάζ. Διαθέτει επίσης ένα εξαιρετικά ανάλαφρο mist που διαχέεται σε όλο το πρόσωπο για να σταθεροποιήσει και να «κλειδώσει» το μακιγιάζ για όλη την ημέρα.

Cosmic Kylie Jenner

Cosmic Kylie Jenner

Καμία εμφάνιση δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκλήρωμένη χωρίς ένα άρωμα να "δένει" το look. Το ambery floral άρωμα της Kylie Jenner “ανθίζει” με τις κορυφαίες νότες ενός γλυκού, φρέσκου μείγματος από γιασεμί και σαγκουίνι. Η καρδιά του αρώματος ακτινοβολεί με συμφωνία πλούσιου χρυσού amber και κόκκινης παιώνιας, ενώ στη βάση του κρύβει το ζεστό άρωμα του κέδρου και της musk βανίλιας που προσφέρει μια γλυκιά essence ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας. P.S: Πόσο όμορφο είναι το μπουκάλι του!!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ