Follow us

To έλαιο μαλλιών που χαρίζει μοναδική λάμψη και απίστευτη απαλότητα στην τρίχα

Το Moroccanoil Treatment Oil κυκλοφορεί σε συλλεκτική συσκευασία στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

MissBloom TEAM
hair iStock

Τα έλαια μαλλιών αποτελούν το μυστικό των περισσότερων γυναικών με πανέμορφα, υγιή και λαμπερά μαλλιά - και αν είσαι fan των hair oils, αποκλείεται να μην γνωρίζεις το δημοφιλές Moroccanoil Treatment Oil, το αυθεντικό έλαιο που έφερε την επανάσταση στη βιομηχανία της ομορφιάς.

Πρόκειται για ένα κορυφαίο προϊόν που ξεκίνησε το παγκόσμιο ενδιαφέρον γύρω από το έλαιο Argan και τις ευεργετικές ιδιότητές του. Μάλιστα, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Moroccanoil με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, δημιουργήθηκε μια περιορισμένης έκδοσης συσκευασία του ελαίου, για να γιορτάσει την εκπληκτική ενέργεια του κοινού της Eurovision. Κάθε συσκευασία κοσμεί η σημαία της εκάστοτε χώρας, μαζί με την ευχή "Καλή Επιτυχία!"

To έλαιο μαλλιών που χαρίζει μοναδική λάμψη και απίστευτη απαλότητα στην τρίχα

Η Moroccanoil δημιούργησε αυτό το προϊόν για να εξασφαλίσει τον τέλειο καμβά για κάθε χτένισμα, φέρνοντας την επανάσταση στον κόσμο της ομορφιάς.


Το προϊόν-ορόσημο Moroccanoil Treatment είναι η ιδανική βάση για κάθε περιποίηση που αφορά τα μαλλιά. Διαμορφώνει αλλά και περιποιείται τα μαλλιά, ενώ αποτελεί το πρώτο βήμα σε όλες τις υπηρεσίες styling και κομμωτηρίου, αφού ένα και μόνο προϊόν επιτυγχάνει μακράς διάρκειας απαλότητα, εξασφαλίζει την καλύτερη διαχείριση και πειθαρχία της τρίχας, ενώ επιταχύνει και τον χρόνο που απαιτείται για ένα τέλειο στέγνωμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ