Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Το αγαπημένο της concealer δεν θυμίζει κανένα άλλο που έχεις δοκιμάσει

Πραγματικά αξίζει να το δοκιμάσεις.

Μαρία Ηλιάκη NDP

Ένα νέο Q&A στο προφίλ της στο Instagram έκανε προ ημερών η Μαρία Ηλιάκη, απαντώντας στις ερωτήσεις των εκατοντάδων χιλιάδων followers της. Ένας από αυτούς της ζήτησε να προτείνει ένα concealer, κι εκείνη απάντησε, αποκαλύπτοντας έτσι τη δική της αγαπημένη επιλογή.

Μαρία Ηλιάκη | Η αγαπημένη της κρέμα ματιών μειώνει όλα τα σημάδια γήρανσης

Όπως θα δεις, πρότεινε το Phyto-Cernes Eclat της Sisley Paris, το οποίο είναι ένα πραγματικά πολύ ιδιαίτερο προϊόν, καθώς αν και είναι ιδιαίτερα καλυπτικό είναι πολύ "ελαφρύ" και ενυδατικό, ενώ χαρίζει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε το πιο ωραίο μανικιούρ της άνοιξης -τελεία και παύλα

Καλύπτει άμεσα τους μαύρους κύκλους και τις σκούρες περιοχές, μειώνει τα οιδήματα και τα σημάδια της κούρασης, μειώνει ορατά τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές καθώς ενισχύει την ομορφιά της περιοχής γύρω από τα μάτια. Η μεταλλική του μύτη για μασάζ δημιουργεί ένα άμεσο, δροσερό και αποσυμφορητικό αποτέλεσμα και το πινέλο του επιτρέπει την ακριβή εφαρμογή.

Μέρα με την ημέρα το Phyto-Cernes Eclat μειώνει την ένταση των πρηξιμάτων κάτω από τα μάτια χάρη στα πολύτιμα συστατικά στη σύνθεσή του, βλ. καφείνη, εκχύλισμα πεπτιδίων σόγιας και εκχύλισμα ίππουρις.

Δες το story της:

Μαρία Ηλιάκη | Το αγαπημένο της concealer δεν θυμίζει κανένα άλλο που έχεις δοκιμάσει

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ