Follow us

Φυσική και πανέμορφη | Το μυστικό της Κλέλιας Ανδριολάτου για natural beauty look είναι πιο εύκολο απ' ό,τι νομίζεις

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Κλέλια Ανδριολάτου NDP

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι ξεκάθαρα ένα natural beauty girl, που μάλιστα δεν χρειάζεται να κάνει πολλά για να αναδείξει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει ένα μικρό μυστικό για να δείχνεις πάντοτε περιποιημένη και όμορφη ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, και η ηθοποιός φαίνεται να το γνωρίζει καλά.

Πιο συγκεκριμένα, ένα όμορφο χτένισμα καθώς και τα καθαρά, υγιή μαλλιά αναβαθμίζουν πάντοτε ένα look, ακόμα και το πιο απλό. Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει ότι ακόμα κι αν φοράς ένα απλό t-shirt και ένα τζιν, δεν έχεις ίχνος μακιγιάζ αλλά έχεις λαμπερά και μεταξένια μαλλιά, έχεις καταφέρει να δείχνεις κομψή και πανέμορφη. Ο ορισμός του clean beauty girl δηλαδή!

Aυτό είναι το μυστικό των stars για λαμπερή, νεανική επιδερμίδα στο red carpet

Η Κλέλια Ανδριολάτου απέδειξε όλα τα παραπάνω με μερικές πρόσφατες φωτογραφίες της στο Instagram, όπου ποζάρει εντελώς άβαφη αλλά με ένα φοβερό curly χτένισμα γεμάτο κίνηση και όγκο. Στην clean εικόνα της συνέβαλλε και το φυσικό μανικιούρ της σε παστέλ ροζ απόχρωση, καθώς και τα κοντά νύχια της - όλα παίζουν τον ρόλο τους για να δείξεις φυσική αλλά όμορφη.

Η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε από τώρα το χρώμα πεντικιούρ που θα επιλέγουμε όλες το καλοκαίρι

Δες τι εννοούμε:

Φυσική και πανέμορφη | Το μυστικό της Κλέλιας Ανδριολάτου για natural beauty look είναι πιο εύκολο απ' ό,τι νομίζεις
κλέλια ανδριολάτου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ