Follow us

Η Άννα Βίσση με κούρεμα μοϊκάνα | Το νέο look που την έκανε πραγματικά αγνώριστη

Λίγες γυναίκες θα το τολμούσαν.

Άννα Βίσση NDP

Μόλις πριν λίγο ανέβηκε το promo video και η φωτογράφιση για την προώθηση του νέου τραγουδιού της Άννας Βίσση με τίτλο "Χρυσόψαρα". Σε αυτά η τραγουδίστρια είναι πραγματικά αγνώριστη, καθώς έχει υιοθετήσει πολλά διαφορετικά hair looks.

Η Μελίνα Νικολαΐδη με το μανικιούρ που κολακεύει τέλεια τις καστανές

Το πιο ανατρεπτικό απ' όλα είναι βέβαια το mullet hair look, δηλαδή η σύγχρονη μοϊκάνα, με την οποία τη βλέπουμε στα πρώτα πλάνα του promo video. Πρόκειται για ένα κούρεμα που έρχεται κατευθείαν από τα '80s και θυμίζει έντονα τους pop stars της εμβληματικής δεκαετίας, όπως ο David Bowie, ο Billy Ray Cyrus, η Cher και η Jane Fonda. Η σύγχρονη εκδοχή του είναι κοντή στo πλάι και πιο μακριά στο πίσω μέρος και θυμίζει ένα αναπάντεχο και πιο εξεζητημένο pixie cut.

Μαρία Ηλιάκη | Το αγαπημένο της concealer δεν θυμίζει κανένα άλλο που έχεις δοκιμάσει

Η μοϊκάνα της Άννας Βίσση είναι σίγουρα περούκα, καθώς στο ίδιο βίντεο τη βλέπουμε και με ένα ξανθό wet hair look, αλλά και με ένα πολύ edgy ombre look. Σε κάθε περίπτωση, εμείς τη χειροκροτούμε που τολμά και πειραματίζεται με την εμφάνισή της -ακόμα κι αν οι αλλαγές αυτές στο look της είναι προσωρινές.

Δες το look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ