Ομορφιά05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

5 + 1 tips για να κάνεις το άρωμά σου να κρατάει όλη μέρα!

Για να έχεις τέλεια μυρωδιά από το πρωί έως το βράδυ!

Αναμφίβολα, η ευχάριστη μυρωδιά είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία της εμφάνισής σου που προσέχεις σε καθημερινή βάση. Αν όχι μόνο φροντίζεις να τηρείς τους βασικούς κανόνες υγιεινής αλλά θέλεις και η μυρωδιά που αφήνεις στο πέρασμά σου να είναι πραγματικά τέλεια και αυτό να διαρκεί για όλη την ημέρα, δες παρακάτω μερικά tips που πρέπει να ακολουθήσεις:

Πώς να κάνεις το άρωμά σου να κρατάει όλη μέρα; Ιδού τα 6 tips: 

1.Η σωστή στιγμή παίζει ρόλο: Εφάρμοσε το άρωμά σου λίγο μετά από το μπάνιο, καθώς τότε, οι πόροι του σώματός σου είναι ακόμα ανοιχτοί.

2.Κι όμως, η ενυδάτωση είναι σημαντική: Μπορεί να πιστεύεις πως το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο, όμως, καθοριστικός παράγοντας για να διαρκεί περισσότερο το άρωμά σου είναι και η σωστή ενυδάτωση του σώματος (ειδικά αν έχει ξηρό δέρμα). Φρόντισε λοιπόν να βάλεις ενυδατική κρέμα στο σώμα σου ΠΡΙΝ εφαρμόσεις το άρωμά σου, αφού αυτή αποτελεί και μια τέλεια βάση γι’ αυτό.

3.Χρησιμοποίησε όλα τα προϊόντα της σειράς: Μόνο το άρωμα δεν είναι αρκετό για να κρατήσει η συγκεκριμένη μυρωδιά για ώρες πάνω σου. Όπως σου ανέφερα παραπάνω, η ενυδατική είναι σημαντική, όμως, θα ήταν καλύτερο να επιλέξεις την αντίστοιχη του αρώματός σου για να ενισχύσεις ακόμα περισσότερο τη συγκεκριμένη μυρωδιά και να μην την ανακατέψεις με άλλες.

4.Μην το τρίβεις: Βάλε μερικές σταγόνες ή ψέκασε άρωμα στους καρπούς και μετά πίεσε ελαφρά τους καρπούς μεταξύ τους. Στα σημεία που δεν μπορείς να το κάνεις έτσι, απλά ψέκασε το άρωμα ή βάλε μια σταγόνα χωρίς να την τρίψεις, αφού η κίνηση αυτή διασπά τις αρωματικές του νότες και η μυρωδιά χάνεται πιο γρήγορα.

5.Ψέκαζε στις σωστές περιοχές και από σωστή απόσταση: Φρόντισε να εφαρμόσεις το άρωμά σου από 15 εκ. μακριά, στις θερμές περιοχές του σώματός σου, όπως είναι το εσωτερικό του αγκώνα, του καρπού, του γόνατου αλλά και ο λαιμός.

6.Σωστή αποθήκευση: Μην αφήνεις το άρωμα σε σημεία που βλέπει ο ήλιος. Προτίμησε τα σκοτεινά και δροσερά μέρη. Μην το βάζεις στο ψυγείο, καθώς καταστρέφεται η σύνθεσή του. Φρόντιζε μετά από κάθε χρήση να το σφραγίζεις καλά!

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ

Best Buys20 Φεβρουαρίου 2018

Κάθε beauty lover πρέπει να έχει μία από αυτές τις παλέτες σκιών (ή και όλες!)

Δες την λίστα με τις πιο hot και περιζήτητες παλέτες σκιών. Από την Βασιλική Καρανζογιάννη

blotting paper
Μακιγιαζ - Περιποιηση20 Φεβρουαρίου 2018

Blotting paper: Αν το ακούς πρώτη φορά, μάθε τα πάντα, αν όχι τότε μπορείς να κάνεις πάρτι!

Ξεφορτώσου την λιπαρότητα που δημιουργεί η ανεπιθύμητη λάμψη στο πρόσωπό σου και καλωσόρισε την νέα, oil-free επιδερμίδα που πάντα ονειρευόσουν!

BAFTA
Ομορφια19 Φεβρουαρίου 2018

BAFTA 2018: Υπήρχαν αρκετά beauty looks που μας άρεσαν και πρέπει να το ομολογήσουμε!

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία BAFTA και από όλες τις παρουσίες της βραδιάς εμείς ξεχωρίσαμε τα πιο εντυπωσιακά beauty looks. Από τη Βασιλική Καρανζογιάννη

Μακιγιαζ - Περιποιηση18 Φεβρουαρίου 2018

Υπάρχει μία μπλε σκιά που οι ειδικοί λένε ότι είναι η πιο ευκολοφόρετη

Ήρθε η ώρα να ξεθάψεις την παλιά σου μπλε σκιά και να την τολμήσεις! Μάθε εδώ τους τρόπους να την εφαρμόσεις αλλά και την πιο σωστή απόχρωση !

Best of network