Ομορφιά : Αισθητική24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2017

Πες αντίο στην απώλεια όγκου και τις ρυτίδες με τον πιο απλό τρόπο

Οι ρυτίδες εξαφανίζονται και ο όγκος επανέρχεται με μια νέα μέθοδο που αξίζει να δοκιμάσεις. Νιώσε πάλι όμορφη και υγιής μαθαίνοντας όλες τις λεπτομέρειες

ρυτίδες

Με το πέρασμα του χρόνου η απώλεια όγκου στο πρόσωπο είναι πλέον εμφανής, όσο διακριτές είναι και οι λεπτές γραμμές ή οι ρυτίδες. Τα φανερά σημάδια γήρανσης, εκτός από το γεγονός ότι «προδίδουν» την ηλικία μιας γυναίκας, οδηγούν παράλληλα στην έλλειψη αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησής της.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας, ωστόσο, έχει σταθεί αρωγός στην προσπάθεια κάθε γυναίκας να νιώθει καλά με τον εαυτό της, τόσο όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση, όσο και το εσωτερικό της. Όμως, δεν έχουν όλες οι επεμβατικές μέθοδοι τα προσδοκώμενα ούτε και επιτυχημένα αποτελέσματα. Αυτός συνιστά έναν από τους βασικούς λόγους που οι περισσότερες διστάζουν και δεν παίρνουν την απόφαση να ανανεωθούν, προβαίνοντας σε μια αισθητική επέμβαση που θα τις κάνει να νιώσουν πάλι όμορφες και υγιείς!

Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείς! Γιατί; Τι θα σε κάνει να αναθεωρήσεις; Η σειρά Perfectha®, η τελευταία γενιά εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος για φυσικά και μακροχρόνια αποτελέσματα που υπόσχεται την διόρθωση των λεπτών, μεσαίων ή βαθιών ρυτίδων του προσώπου και την απώλεια του όγκου που οφείλονται στη φυσική διαδικασία γήρανσης.

Τι είναι όμως πραγματικά το Perfectha®;

Το Perfectha® είναι δερματικό εμφύτευμα υαλουρονικού οξέος που αποκαθιστά τον όγκο και την πληρότητα του δέρματος για τη διόρθωση μέτριων έως βαθειών ρυτίδων και πτυχώσεων του προσώπου, όπως οι ρινοχειλικές αύλακες, τα ζυγωματικά και η απώλεια όγκου στα χείλη. Συγκεκριμένα, είναι ένα δερματικό εμφύτευμα υαλουρονικού οξέος μη ζωικής προέλευσης.

ρυτίδες

Και τώρα ίσως σκεφτείς: Πόσο ασφαλές είναι;

Επειδή και εμείς αναρωτηθήκαμε, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε ότι το Perfectha® χρησιμοποιείται από δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς σε όλο τον κόσμο από το 2007. Στα προτερήματά του προστίθεται το γεγονός ότι είναι βιοσυμβατό και δεν απαιτείται αλλεργικό τεστ πριν τη χρήση του.

Όσον αφορά τη διάρκεια του, έχει αποδειχθεί ότι το Perfectha® προσφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα. Σύμφωνα με τις μελέτες, αυτό μεταφράζεται σε ένα διάστημα περίπου 18 μηνών. Ταυτόχρονα, η τεχνολογία E-Brid του Perfectha® βοηθά στη διατήρηση του αισθητικού αποτελέσματος μέχρι το ενέσιμο τζελ να απορροφηθεί σχεδόν πλήρως.

Άραγε, πονάει;

Το Perfectha® εγχέεται απευθείας στο δέρμα σε μικρές ποσότητες με μια πολύ λεπτή βελόνα, που προκαλεί ελάχιστη δυσφορία. Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη, και τα αποτελέσματα είναι σχεδόν άμεσα. Για τη μεγαλύτερη άνεσή κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής διαδικασίας, ο γιατρός ενδέχεται να προβεί σε τοπική αναισθησία στην περιοχή της θεραπείας.

ρυτίδες

Τέλος, όσον αφορά το κόστος αυτό ποικίλει καθώς αποτελεί μια διαδικασία προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε γυναίκες, οπότε το κόστος από ασθενή σε ασθενή διαφέρει, όμως μιας και τα αποτελέσματα του Perfectha® είναι μακροχρόνια, σε βάθος χρόνου αποδεικνύεται πολύ οικονομική λύση.

Όλα αυτά όμως έρχονται μαζί με τα πιο σούπερ νέα!

Για  να γνωρίσεις κι εσύ την ποιότητα Perfectha, η Dermaceuticals, σε συνεργασία με τον ιατρό σου, για κάθε ενέσιμη θεραπεία Perfectha, σου προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ένα καλλυντικό προϊόν της αρεσκείας σου, από την ολοκληρωμένη σειρά Perfectha Skin Care.

Μάθε περισσότερα στο dermaceuticals.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Αισθητικη08 Ιουνίου 2018

Αυξητική στήθους χωρίς ουλές; Με ταχύτερη ανάρρωση; Και φυσικό αποτέλεσμα; Φυσικά και γίνεται!

Εκεί που η φύση δεν φάνηκε γενναιόδωρη, η πλαστική χειρουργική έρχεται να καλύψει όλα τα κενά

Αισθητικη02 Μαρτίου 2018

«Καμπούρα» στη μύτη; Η λύση είναι η ρινοπλαστική!

Εάν όλα γίνουν σωστά, η ρινοπλαστική παρά τη μικρή ή μεγάλη παρέμβαση στο οστό της μύτης είναι μια ανώδυνη επέμβαση χωρίς σημαντικά οιδήματα μετεγχειρητικά

peeling
Αισθητικη01 Μαρτίου 2018

Peeling που εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους; Το κάναμε!

Μάθε τα πάντα για το μανδελικό Peeling, τις ιδιότητές του, το τέλειο αποτέλεσμά που χαρίζει και πού μπορείς να το κάνεις.

Αισθητικη10 Ιανουαρίου 2018

Λαιμός: Θέλεις να δείχνει πιο ψηλός και πιο λεπτός; Εύκολο! Μάθε πώς

Το Gua sha είναι ο τρόπος να ανυψώσεις το λαιμό σου, αλλά και την περιοχή γύρω του. Μετά απο όλους τους αποτυχημένους τρόπους, αυτός φαίνεται να δουλεύει!

laser
Αισθητικη28 Δεκεμβρίου 2017

Πιστεύεις ότι είναι πολύ νωρίς για το καλοκαίρι; Δες τι πρέπει να κάνεις τώρα, και ίσα που προλαβαίνεις

Δεν είναι νωρίς για laser αποτρίχωση αν θέλεις να είσαι έτοιμη και με το πιο απαλό δέρμα το καλοκαίρι.

Αισθητικη22 Δεκεμβρίου 2017

LPG θεραπεία σώματος | Η μόνη 100% φυσική μη επεμβατική μέθοδος που μειώνει το λίπος, την κυτταρίτιδα, τη χαλάρωση

Πλέον, ήρθε η νέα γενιά θεραπειών της LPG και τα δύο νέα και εξελιγμένα μοντέλα Cellu M6® Alliance

προσφορές
Αισθητικη20 Δεκεμβρίου 2017

Είναι όντως η καλύτερη περίοδος του χρόνου με αυτές τις beauty προσφορές!

Η Αναγέννηση έχει για εσένα τα καλύτερα πακέτα και τις πιο σούπερ προσφορές που υπόσχονται να κάνουν τις γιορτές αυτές τις πιο υπέροχες!

Best of network