Ομορφιά : Αισθητική28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2017

Διεθνής πρωτοπορία από Έλληνες Πλαστικούς Χειρουργούς: LIVE MAKEOVER 4 AESTHETIC SURGERY SYMPOSIUM

Ένα πρωτοποριακό επιστημονικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στις 1-3 Σεπτεμβρίου 2017 στο ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ.

Ένα πρωτοποριακό επιστημονικό γεγονός, διεθνούς ακτινοβολίας και προβολής για τη χώρα μας, στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής, θα πραγματοποιηθεί στις 1-3 Σεπτεμβρίου 2017, στο ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ.

Ο Πλαστικός Χειρουργός, κ. Γιώργος Σκούρας, και ο Χειρουργός ΩΡΛ, κ. Αθανάσιος Σκούρας, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής, διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά, το συνέδριο LIVE MAKEOVER AESTHETIC SURGERY SYMPOSIUM, κατά τη διάρκεια του οποίου θα παρουσιαστούν ζωντανά στους συμμετέχοντες 5 επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής. Mάλιστα, μεταξύ των επεμβάσεων θα πραγματοποιηθεί και ένα full face makeover, δηλαδή διπλό χειρουργείο Ρινοπλαστικής και Facelift στην ίδια ασθενή, που θα έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη αναμόρφωση του προσώπου της.

 

Τα αποτελέσματα αναμένονται να είναι εντυπωσιακά, όπως άλλωστε ήταν και τις προηγούμενες χρονιές.

 

Στο τελευταίο συνέδριο LIVE MAKEOVER 3, που πραγματοποιήθηκε το 2016, πραγματοποιήθηκε Ρινοπλαστική, Facelift και Αυξητική Στήθους στην ίδια ασθενή, από τους κους Αθανάσιο & Γιώργο Σκούρα, παρουσιάζοντας έτσι ένα ολικό makeover προσώπου και στήθους.

Τα χειρουργεία θα γίνουν, όπως κάθε χρόνο, στην Κλινική ΡΕΑ, συνδιοργανώτρια του συνεδρίου, και οι συμμετέχοντες θα παρακολουθούν από τον υπέροχο χώρο του Φάρου, του ΚΠΙΣΝ, θα υποβάλλουν τα ερωτήματά τους ζωντανά και θα συζητούν με τους χειρουργούς σε πραγματικό χρόνο.

Οι επεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν από τους Αθανάσιο και Γιώργο Σκούρα, ενώ μαζί τους
φέτος θα χειρουργήσουν και 2 διακεκριμένοι Πλαστικοί Χειρουργοί από τη Νέα Υόρκη.

Πιο αναλυτικά, θα παρουσιαστεί:
• ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, από τον κ. Αθανάσιο Σκούρα, Χειρουργό ΩΡΛ
• FACE & NECK LIFT, από τον κ. Γιώργο Σκούρα, Πλαστικό Χειρουργό (η Ρινοπλαστική και
το Face & Neck Lift θα γίνουν στην ίδια ασθενή, ως full face makeover)
• ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ, από τον κ. Γιώργο Σκούρα
• FACE & NECK LIFT, από τον κ. Daniel Baker, Πλαστικό Χειρουργό, Νέα Υόρκη
• ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΓΛΟΥΤΩΝ-BRAZILIAN BUTT LIFT, από τον κ. Spero Theodorou, Πλαστικό Χειρουργό, Νέα Υόρκη

Ο διεθνής θρύλος του Facelift, Daniel Baker, από το Manhattan, έχει αναλάβει τα πρόσωπα των μεγαλύτερων stars του Hollywood και χειρουργεί για πρώτη φορά ζωντανά σε Ευρωπαϊκό συνέδριο. O Ελληνοαμερικανός Spero Theodorou, έχει διακριθεί στις ΗΠΑ ως ο ειδικός στη λιπογλυπτική και πρόκειται να παρουσιάσει μία καινοτόμο μέθοδο αυξητικής και ανόρθωσης γλουτών.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, θα παρουσιαστούν, επισης, ομιλίες από Έλληνες και ξένους Πλαστικούς Χειρουργούς, Χειρουργούς ΩΡΛ και Γενικούς Χειρουργούς. «Το όνειρό μου, διοργανώνοντας το LIVE MAKEOVER, είναι να καθιερωθεί η Ελλάδα ως διεθνές κέντρο εκπαίδευσης στην Πλαστική Χειρουργική. Η Ελλάδα μας που τα τελευταία χρόνια διασύρεται διεθνώς, ονειρεύομαι να αναδειχθεί ως τόπος παραγωγής νέας γνώσης και καινοτομίας, τόπος του πνεύματος και των επιστημών, και να ακούγεται ως τοευρωπαϊκό κέντρο αναφοράς για τις εξελίξεις στην Πλαστική Χειρουργική» επισημαίνει ο κ. Γιώργος Σκούρας.

Τα πολλαπλά ζωντανά χειρουργεία από κορυφαίους Έλληνες και ξένους χειρουργούς, η πλούσια θεματολογία και ο εντυπωσιακός χώρος του ΚΠΙΣΝ, αποτελούν αναμφισβήτητα πόλο έλξης για γιατρούς από όλον τον κόσμο, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη χώρα μας για την καινοτόμο αυτή διοργάνωση.

 

www.livemakeoversymposium.com

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Αισθητικη27 Νοεμβρίου 2017

Ανοιχτή ρινοπλαστική: Έχει πλεονεκτήματα και πότε;

Εσύ τι ξέρεις ήδη και τι πρέπει πραγματικά να γνωρίζεις;

Αισθητικη28 Σεπτεμβρίου 2017

Αυξητική στήθους: Οι απαντήσεις στις 10 πιο hot ερωτήσεις (που σίγουρα έχεις στο μυαλό σου)

Γιατί βασανίζεσαι τόσο πολύ όταν εμείς σου δίνουμε όλες τις απαντήσεις που αναζητάς; Η αυξητική στήθους πια είναι ένα βήμα μακριά σου

Αισθητικη14 Σεπτεμβρίου 2017

Κέρδισε τώρα μια μοναδική θεραπεία για την αντιμετώπιση των ρυτίδων!

Γίνε μία από τις 5 τυχερές που θα κερδίσουν την Skin Perfusion Cryotherapy

Αισθητικη28 Αυγούστου 2017

Διεθνής πρωτοπορία από Έλληνες Πλαστικούς Χειρουργούς: LIVE MAKEOVER 4 AESTHETIC SURGERY SYMPOSIUM

Ένα πρωτοποριακό επιστημονικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στις 1-3 Σεπτεμβρίου 2017 στο ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ.

Best of network