Ομορφιά : Αισθητική02 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2017

H λύση για την κυτταρίτιδα σου… φωνάζει, άκουσέ την!

Μάθε πώς θα απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα, μία και καλή, με μία νέα πρωτοποριακή μέθοδο που υπόσχεται, αυτό το καλοκαίρι, να κάνει το θαύμα

κυτταρίτιδα

Μερικές φορές η λύση σε ένα πρόβλημα που σε βασανίζει είναι τόσο κοντά σου που αν το έκανες εικόνα θα ήταν σαν η λύση να είναι ένας άνθρωπος, να κάθεται δίπλα σου, να σου φωνάζει να τη δεις και να σε προκαλεί να την ακούσεις!

Έτσι συμβαίνει και με το πρόβλημα της κυτταρίτιδας που βρίσκει αντιμετώπιση μέσα από μία νέα πρωτοποριακή αλλά και αποτελεσματική μέθοδο, την SWISS CELLVIBE®, προσφέροντας ανακούφιση σε ποσοστό μεγαλύτερο από το 98% των γυναικών που υποφέρουν από τη γνωστή «όψη φλοιού πορτοκαλιού».

κυτταρίτιδα

Τι κάνει ξεχωριστή αυτή την μέθοδο που «ακούει» στο όνομα SWISS CELLVIBE®;

Η νέα πρωτοποριακή αυτή μέθοδος καταπολεμά επιστημονικά την κυτταρίτιδα με την τεχνολογία των ακουστικών κυμάτων (acoustic waves) ενώ αποτελεί την τελευταία τεχνολογική καινοτομία της EMS μετά από δεκαετή κλινική έρευνα.

Η εταιρεία EMS, ηγείται στον τομέα της χρήσης των ακουστικών κυμάτων για θεραπευτικούς σκοπούς με κατοχυρωμένες τεχνολογίες και μηχανήματα: Ουρολογία (SWISS LITHOCLAST®), Ορθοπεδική (SWISS DOLORCLAST®), και Οδοντιατρική (PIEZON, AIR FLOW).

Τώρα ήρθε η ώρα και για την Ιατρική Αισθητική. Το SWISS CELLVIBE® υπόσχεται πραγματικά, ορατά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας μετά από 8 συνεδρίες των 30 λεπτών.

Τι κάνει;

Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, ενεργοποιεί την αναγέννηση του κολλαγόνου και ενισχύει το συνδετικό ιστό, με εμφανή βελτίωση στην ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος.

Με το SWISS CELLVIBE®, όχι μόνο θα δεις τη κυτταρίτιδα να βελτιώνεται, αλλά και να μειώνεται η περιφέρεια των μηρών κατά μέσο όρο 2%. Τέλος, η θεραπεία είναι ανώδυνη και δε χρειάζεται χρόνο αποθεραπείας και μπορεί να εφαρμοστεί στη περιοχή των γλουτών, των μηρών καθώς και στους βραχίονες.

Μήπως ήρθε η ώρα να την… ακούσεις;;

Το  SWISS CELLVIBE® ήρθε στην Ελλάδα από την εταιρεία Dermaceuticals.

www.dermaceuticals.gr

Τ: 2107214450 Κ: 6949502000

Ανακάλυψε την νέα θεραπεία καθώς και τα πιστοποιημένα ιατρεία στο:
 www.facebook.com/SwissCellvibeGreece

 

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

μασάζ
Αισθητικη16 Δεκεμβρίου 2017

Μόλις μάθαμε τα πάντα για το νέο trend στο μασάζ και ορίστε γιατί πρέπει να το δοκιμάσεις

Ανακάλυψε κι εσύ τη νέα και εναλλακτική μορφή μασάζ για βαθιά ενυδάτωση και αποτοξίνωση στο Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters στη Γλυφάδα

Αισθητικη14 Δεκεμβρίου 2017

Λιποαναρρόφηση: Χωρίς πόνο, με ασφάλεια, χωρίς τραύματα! Γίνεται; Γίνεται!

Μάθε τα πάντα για την λιποαναρρόφηση και γιατί δεν πρέπει να την φοβάσαι. Πλεονεκτήματα και μη, νέες μέθοδοι και όσα πρέπει να ξέρεις

Αισθητικη27 Νοεμβρίου 2017

Ανοιχτή ρινοπλαστική: Έχει πλεονεκτήματα και πότε;

Εσύ τι ξέρεις ήδη και τι πρέπει πραγματικά να γνωρίζεις;

Αισθητικη28 Σεπτεμβρίου 2017

Αυξητική στήθους: Οι απαντήσεις στις 10 πιο hot ερωτήσεις (που σίγουρα έχεις στο μυαλό σου)

Γιατί βασανίζεσαι τόσο πολύ όταν εμείς σου δίνουμε όλες τις απαντήσεις που αναζητάς; Η αυξητική στήθους πια είναι ένα βήμα μακριά σου

Best of network