Ομορφιά : Αισθητική25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2017

Κυτταρίτιδα: Επιτέλους, ανακαλύφθηκε η μέθοδος που την εξαφανίζει!

Νιώθεις απειλή από τον εχθρό με το όνομα Κυτταρίτιδα; Οι θεραπείες που μπορούν να σε βοηθήσουν την… νικήσεις είναι εδώ! Μάθε τα όλα εδώ

Κυτταρίτιδα

Μην κοιτάζεσαι άλλο στον καθρέφτη και επιτρέπεις στον εαυτό σου να χάνει την αυτοπεποίθησή του.

Η κυτταρίτιδα δεν είναι μόνιμο πρόβλημα αλλά έχει λύση και εμείς σου την προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Η νέα hot θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας ονομάζεται CELLULITE BLOCKER TECHNOLOGY και έχει ως βάση της τους σπόγγους, που υπόσχονται τη διάλυση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους!

Η πιο νέα αποτελεσματική μέθοδος κατά της κυτταρίτιδας έρχεται από θαλάσσια βάθη και λίμνες της Ρωσίας και του Καναδά και υπόσχεται να διαλύσει το λίπος 10 φορές περισσότερο από το ιώδιο και τα φύκια.

 

Τι είναι λοιπόν αυτή η απόλυτα φυσική μέθοδος κατά της κυτταρίτιδας;

Η Cellulite Blocker Technology είναι η τελευταία ανακάλυψη της κοσμετολογίας. Σε μελέτες που έγιναν στο πανεπιστήμιο της Μόσχας έδειξαν ότι αυτή η θεραπεία ενεργοποιεί τη λιποδιάλυση ενώ θεωρείται μια εναλλακτική θεραπεία λιποαναρρόφησης, που ενεργοποιεί τη λιπόλυση και αναστέλλει την τοποθέτηση λίπους στην περιοχή εφαρμογής.

Fact: Το τοπικά συσσωρευμένο λίπος και η κυτταρίτιδα δεν μειώνονται με τη διατροφή και την άσκηση.

Η λύση είναι η τοπική λιπόλυση.

Η νέα ανακάλυψη είναι ένα μείγμα σπόγγων από τις λίμνες της Ρωσίας και του Καναδά που έχουν την δυνατότητα να διαρρήξουν το λιποκύτταρο. Αυτοί οι σπόγγοι σε συνδυασμό με ένα φυτικό εκχύλισμα από χρυσάνθεμο έχουν την δυνατότητα να αυξήσουν τις καύσεις τοπικά έως και 10 φορές περισσότερο από οποιαδήποτε θεραπεία ως τώρα.

Το μείγμα των σπόγγων spongilla lacustris, spongilla fragilis σε συνδυασμό με εκχύλισμα χρυσάνθεμου συμβάλουν στη διαδικασία λιπόλυσης του ανθρώπινου οργανισμού. Μετά από πειράματα οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι σπόγγοι λειτουργούν σαν ενεργοποιητές της καύσης του λίπους.

Η κυτταρίτιδα δεν είναι παρά λίπος που συσσωρεύεται στον λιπώδη ιστό. Μόλις οι σπόγγοι εισχωρήσουν στο δέρμα αρχίζουν να “τρυπάνε” τα λιποκύτταρα. Αυτό είναι άμεσα αντιληπτό. Η αίσθηση για τις επόμενες ημέρες είναι ότι μικρές βελονίτσες υπάρχουν μέσα στις πάσχουσες περιοχές. Αν δούμε στο μικροσκόπιο τους σπόγγους θα καταλάβουμε γιατί έχουμε αυτή την αίσθηση. Η εικόνα τους είναι σαν να έχουν γυαλιά στις γωνίες τους.

 

Έχεις και άλλες ερωτήσεις; Πήγαινε στη σελίδα 2 και θα τα μάθεις όλα

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Αισθητικη27 Νοεμβρίου 2017

Ανοιχτή ρινοπλαστική: Έχει πλεονεκτήματα και πότε;

Εσύ τι ξέρεις ήδη και τι πρέπει πραγματικά να γνωρίζεις;

Αισθητικη28 Σεπτεμβρίου 2017

Αυξητική στήθους: Οι απαντήσεις στις 10 πιο hot ερωτήσεις (που σίγουρα έχεις στο μυαλό σου)

Γιατί βασανίζεσαι τόσο πολύ όταν εμείς σου δίνουμε όλες τις απαντήσεις που αναζητάς; Η αυξητική στήθους πια είναι ένα βήμα μακριά σου

Αισθητικη14 Σεπτεμβρίου 2017

Κέρδισε τώρα μια μοναδική θεραπεία για την αντιμετώπιση των ρυτίδων!

Γίνε μία από τις 5 τυχερές που θα κερδίσουν την Skin Perfusion Cryotherapy

Αισθητικη28 Αυγούστου 2017

Διεθνής πρωτοπορία από Έλληνες Πλαστικούς Χειρουργούς: LIVE MAKEOVER 4 AESTHETIC SURGERY SYMPOSIUM

Ένα πρωτοποριακό επιστημονικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στις 1-3 Σεπτεμβρίου 2017 στο ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ.

Best of network