Ομορφιά : Αισθητική25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2017

Κυτταρίτιδα: Επιτέλους, ανακαλύφθηκε η μέθοδος που την εξαφανίζει!

Νιώθεις απειλή από τον εχθρό με το όνομα Κυτταρίτιδα; Οι θεραπείες που μπορούν να σε βοηθήσουν την… νικήσεις είναι εδώ! Μάθε τα όλα εδώ

Κυτταρίτιδα

Μην κοιτάζεσαι άλλο στον καθρέφτη και επιτρέπεις στον εαυτό σου να χάνει την αυτοπεποίθησή του.

Η κυτταρίτιδα δεν είναι μόνιμο πρόβλημα αλλά έχει λύση και εμείς σου την προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Η νέα hot θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας ονομάζεται CELLULITE BLOCKER TECHNOLOGY και έχει ως βάση της τους σπόγγους, που υπόσχονται τη διάλυση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους!

Η πιο νέα αποτελεσματική μέθοδος κατά της κυτταρίτιδας έρχεται από θαλάσσια βάθη και λίμνες της Ρωσίας και του Καναδά και υπόσχεται να διαλύσει το λίπος 10 φορές περισσότερο από το ιώδιο και τα φύκια.

Τι είναι λοιπόν αυτή η απόλυτα φυσική μέθοδος κατά της κυτταρίτιδας;

Η Cellulite Blocker Technology είναι η τελευταία ανακάλυψη της κοσμετολογίας. Σε μελέτες που έγιναν στο πανεπιστήμιο της Μόσχας έδειξαν ότι αυτή η θεραπεία ενεργοποιεί τη λιποδιάλυση ενώ θεωρείται μια εναλλακτική θεραπεία λιποαναρρόφησης, που ενεργοποιεί τη λιπόλυση και αναστέλλει την τοποθέτηση λίπους στην περιοχή εφαρμογής.

Fact: Το τοπικά συσσωρευμένο λίπος και η κυτταρίτιδα δεν μειώνονται με τη διατροφή και την άσκηση.

Η λύση είναι η τοπική λιπόλυση.

Η νέα ανακάλυψη είναι ένα μείγμα σπόγγων από τις λίμνες της Ρωσίας και του Καναδά που έχουν την δυνατότητα να διαρρήξουν το λιποκύτταρο. Αυτοί οι σπόγγοι σε συνδυασμό με ένα φυτικό εκχύλισμα από χρυσάνθεμο έχουν την δυνατότητα να αυξήσουν τις καύσεις τοπικά έως και 10 φορές περισσότερο από οποιαδήποτε θεραπεία ως τώρα.

Το μείγμα των σπόγγων spongilla lacustris, spongilla fragilis σε συνδυασμό με εκχύλισμα χρυσάνθεμου συμβάλουν στη διαδικασία λιπόλυσης του ανθρώπινου οργανισμού. Μετά από πειράματα οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι σπόγγοι λειτουργούν σαν ενεργοποιητές της καύσης του λίπους.

Η κυτταρίτιδα δεν είναι παρά λίπος που συσσωρεύεται στον λιπώδη ιστό. Μόλις οι σπόγγοι εισχωρήσουν στο δέρμα αρχίζουν να “τρυπάνε” τα λιποκύτταρα. Αυτό είναι άμεσα αντιληπτό. Η αίσθηση για τις επόμενες ημέρες είναι ότι μικρές βελονίτσες υπάρχουν μέσα στις πάσχουσες περιοχές. Αν δούμε στο μικροσκόπιο τους σπόγγους θα καταλάβουμε γιατί έχουμε αυτή την αίσθηση. Η εικόνα τους είναι σαν να έχουν γυαλιά στις γωνίες τους.

Έχεις και άλλες ερωτήσεις; Πήγαινε στη σελίδα 2 και θα τα μάθεις όλα

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Αισθητικη10 Ιανουαρίου 2018

Λαιμός: Θέλεις να δείχνει πιο ψηλός και πιο λεπτός; Εύκολο! Μάθε πώς

Το Gua sha είναι ο τρόπος να ανυψώσεις το λαιμό σου, αλλά και την περιοχή γύρω του. Μετά απο όλους τους αποτυχημένους τρόπους, αυτός φαίνεται να δουλεύει!

laser
Αισθητικη28 Δεκεμβρίου 2017

Πιστεύεις ότι είναι πολύ νωρίς για το καλοκαίρι; Δες τι πρέπει να κάνεις τώρα, και ίσα που προλαβαίνεις

Δεν είναι νωρίς για laser αποτρίχωση αν θέλεις να είσαι έτοιμη και με το πιο απαλό δέρμα το καλοκαίρι.

Αισθητικη22 Δεκεμβρίου 2017

LPG θεραπεία σώματος | Η μόνη 100% φυσική μη επεμβατική μέθοδος που μειώνει το λίπος, την κυτταρίτιδα, τη χαλάρωση

Πλέον, ήρθε η νέα γενιά θεραπειών της LPG και τα δύο νέα και εξελιγμένα μοντέλα Cellu M6® Alliance

Best of network