Ομορφιά : BEAUTY NEWS03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2017

Η Vivienne Westwood αποκαλύπτει το παράδοξο μυστικό της νεότητάς της!

Η Vivienne Westwood σου αποκαλύπτει το μυστικό που την κάνει να διατηρείται λαμπερή και εσύ δεν θα πιστεύεις ποιο είναι αυτο!

Vivienne Westwood

Όλες οι γυναίκες, μαζί κι εσύ κι εγώ, αναρωτιώμαστε πώς θα μπορέσουμε να κρατηθούμε όσο το δυνατόν πιο νέες και φρέσκιες γίνεται παρά το πέρασμα του χρόνου. Η αγαπημένη μας 76χρονη Dame Vivienne Westwood, η οποία διατηρεί ακόμα τα ηνία της πολυεθνικής της αυτοκρατορείας στο χώρο της μόδας, το έχει καταφέρει. Και τώρα αποκαλύπτει επιτέλους ποιο είναι το μυστικό αυτό που την κρατά νέα!

Μετά το show του άντρα της Andreas Kronthaler κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την καταξιωμένη σχεδιάστρια πώς καταφέρνει να διατηρείται τόσο λαμπερή. Η ίδια έδωσε, σύμφωνα με το The Guardian, την πολύ απλή απάντηση, η οποία, οκ, μας παραξένεψε λίγο (κι εσένα, είμαι σίγουρη): Κάνει μπάνιο μόνο μια φορά την εβδομάδα. Γι’ αυτό φαίνεται τόσο εκθαμβωτική.

Η Westwood έχει περιγράψει τον εαυτό της ως πολεμίστρια της οικολογίας, και μεταξύ άλλων, έχει εμφανιστεί να κάνει μπάνιο στο World Water Day campaign video, προκειμένου να διαμαρτυθεί για την αλόγιστη χρήση του νερού από τη βιομηχανία του κρέατος. Η ίδια, μάλιστα, στο παρελθόν είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι όντως δεν πλένεται συχνά ενώ προτιμάει να κάνει μπάνιο μαζί με τον σύντροφό της, για να μην πάει στράφι κι άλλο νερό!

Σε μια εποχή που είναι πανεύκολο να καλλοπιστείς με την αφθονία των καλλυντικών, η χαλαρότητα της Westwood την κάνει να φαίνεται παράδειγμα αντιτρομοκρατικού φεμινισμού!

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ BEAUTY NEWS

BEAUTY NEWS21 Νοεμβρίου 2017

Ήρθε η ώρα να πατάς ένα κλικ και να κάνεις δικό σου όποιο προϊόν Estée Lauder θες εσύ!

Λίγο πριν κάνεις τις γιορτινές αγορές σου, η Estée Lauder φέρνει τα καταστήματα σπίτι σου!

BEAUTY NEWS20 Νοεμβρίου 2017

AMAs 2017: Μάθε ποια 2 trends υιοθέτησαν - πραγματικά - όλες οι celebs και... μερικές εξαιρέσεις!

Ένα κόκκινο χαλί που μας κράτησε το ενδιαφέρον, ωστόσο δεν είχε ιδιαίτερη ποικιλία. Πώς το κατάφερε αυτό;

Rihanna
BEAUTY NEWS18 Νοεμβρίου 2017

Rihanna: Έχει δίδυμη αδελφή;

Ένα βίντεο στο instagram ήταν αρκετό να κάνει όλους τους θαυμαστές της Rihanna να πάθουν πανικό, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια έχει την πιο πιστή σωσία

BEAUTY NEWS18 Νοεμβρίου 2017

Mermaid βλεφαρίδες: Πώς θα γίνεις η γοργόνα του beauty!

Το mermaid δημιουργεί συνεχώς νέες τάσεις και σε προκαλεί να το δοκιμάσεις σε όλες του τις εκδοχές! Είσαι αρκετά τολμηρή;

Best of network