Ομορφιά : Beauty School18 ΜΑΪΟΥ, 2018

Πώς εξαφανίζονται οι ρυτίδες; Από πότε ξεκινάει η πρόληψη; ΤΟΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ! Εδώ θα βρεις τις απαντήσεις

Η beauty editor Βασιλική Καρανζογιάννη απαντάει στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις σχετικά με την αντιγήρανση. Θέλεις να τα μάθεις όλα;

αντιγήρανση

Σαν beauty editor που είμαι, οι φίλες και συνάδελφοι μου θεωρούν ότι ξέρω τα πάντα σχετικά με την ομορφιά. Τα πάντα! Μεγάλη κουβέντα. Τα πάντα δεν μπορώ να πω ότι γνωρίζω, γνωρίζω όμως αρκετά, μιας και η καθημερινή μου ενασχόληση με το αντικείμενο καθώς και η επαφή μου με ανθρώπους του χώρου μού έχουν επιτρέψει να μαθαίνω καθημερινώς και νέα πράγματα, να δοκιμάζω, να ρωτάω, να πειραματίζομαι και να γεμίζω το κεφάλι μου με γνώσεις χρήσιμες για την καθημερινότητα καθεμιάς από εμάς.

Επιστρέφοντας στο fact που ανέφερα στην αρχή, δεδομένου ότι είμαι σε αυτό τον χώρο, λοιπόν, κάθε μέρα, όλη μέρα, οι περισσότερες γυναίκες που με περιβάλλουν με βομβαρδίζουν με ερωτήσεις, η καθεμία για το πρόβλημά της.

Κάνοντας μία σούμα στο μυαλό μου, δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι η πλειοψηφία των ερωτήσεων έχουν να κάνουν με θέματα αντιγήρανσης, ένα ζήτημα που δεν αφορά μόνο τις πιο μεγάλες ηλικίες αλλά και τις πιο μικρές.

Πρόληψη, εξαφάνιση ρυτίδων, διατήρηση, λάμψη, όγκος, πυκνότητα.

Όλα αυτά τριβελίζουν τα μυαλά μας! Όσο μπορώ και έχω την δυνατότητα, δίνω πάντα τις δικές μου συμβουλές σχετικά με το εκάστοτε θέμα καθώς και την ιδανική πρόταση προϊόντος, σύμφωνα με τη δική μου γνώμη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς το www.nuxeclub.gr

Όμως, επειδή δεν μπορείτε όλες εκεί έξω να έρθετε σε επαφή μαζί μου, θέλω να απαντήσω και σε όλες σας με έναν πολύ άμεσο τρόπο!

Δες επίσης: Αυτή είναι η υπεράνω πάσης υποψίας βασική αιτία γήρανσης!

Μαζί με την βοήθεια της Nuxe, ενός brand που αγαπώ και διαθέτει μία ποικιλία προϊόντων για κάθε ανάγκη, έψαξα και βρήκα τις πιο πολυgooglαρισμένες ερωτήσεις σχετικά με την αντιγήρανση (βάζοντας μέσα και μερικές από αυτές που κάνετε σε εμένα) και μέσα από ένα γρήγορο και σύντομο βίντεο δίνω όλες τις χρήσιμες πληροφορίες, με σκοπό να σας οπλίσω για να σταθείτε κι εσείς δυναμικά απέναντι στην επέλαση του χρόνου. 

Θα το δεις πολύ σύντομα..

Έως τότε, σκέψου ποιο θα ήθελες να είναι το επόμενο θέμα του Beauty School και στείλε το μας στο Instagram @missbloomgr!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ BEAUTY SCHOOL

αντιγήρανση
Beauty School18 Μάϊου 2018

Πώς εξαφανίζονται οι ρυτίδες; Από πότε ξεκινάει η πρόληψη; ΤΟΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ! Εδώ θα βρεις τις απαντήσεις

Η beauty editor Βασιλική Καρανζογιάννη απαντάει στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις σχετικά με την αντιγήρανση. Θέλεις να τα μάθεις όλα;

Beauty School16 Μαρτίου 2018

Το #BeautySchool ξεκινάει! Σε βάζουμε στα παρασκήνια..

Το #BeautySchool είναι μία νέα ενότητα του MissBloom.gr που θα λατρέψεις!

γήρανση
Beauty School16 Μαρτίου 2018

Beauty School #1: Αυτή είναι η υπεράνω πάσης υποψίας βασική αιτία γήρανσης!

Και όμως, μπορεί να μην έχεις στο νου σου ότι όσο περπατάς στο κέντρο της Αθήνας προκαλείς πρόωρη γήρανση, αλλά συμβαίνει και εσύ πρέπει να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες

Best of network