Ομορφιά : Best Buys04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2017

Χάρισε Δύναμη: Μάθε πώς μπορείς να στηρίξεις κι εσύ ενεργά τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη

Γίνε και εσύ μέλος της μεγαλύτερης κοινότητας στήριξης που στόχο έχει την ενημέρωση και την πρόληψη κατά του Καρκίνου του Μαστού

Καρκίνου του Μαστού

Διανύουμε έναν από τους πιο σημαντικούς μήνες του χρόνου, αυτόν που είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση για τον Καρκίνου του Μαστού, μία πρωτοβουλία που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια, με σκοπό όχι μόνο την επαγρύπνηση αλλά και την στήριξη σε όλες τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

Αυτός ο μήνας αποτελεί ένα ξυπνητήρι για όλες τις γυναίκες που δεν έχουν παρά να ενημερωθούν αλλά και να εξεταστούν, θέτοντας ως βασικό τους στόχο την υγεία των ίδιων αλλά και όσων βρίσκονται γύρω τους.

Ένας από τους τρόπους που μπορείς να συμβάλλεις κι εσύ στην εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης είναι αγοράζοντας τις νέες συλλεκτικές συσκευασίες Pantene «Χάρισε Δύναμη», μία ενέργεια που βάζει ένα ακόμα μικρό λιθαράκι σε μία παγκόσμια προσπάθεια.

Συγκεκριμένα, αγοράζοντας μία από τις συσκευασίες Pantene κάνεις μία δωρεά* στο «Άλμα Ζωής» και επιπλέον συμβάλλεις στην κάλυψη αναγκών του προγράμματος ενημέρωσης για την πρόληψη και διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

*Η δωρεά ισούται με 0.02 ευρώ ανά πωλούμενη συσκευσία αποκλειστικά στα ΑΒ Βασιλόπουλος

Στόχος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι:

– η οργανωμένη αλληλοβοήθεια

– η ψυχοκοινωνική στήριξη

– η ενημέρωση για τα δικαιώματα των γυναικών με εμπειρία καρκίνου μαστού

– η ενημέρωση όλων των γυναικών στην Ελλάδα για τον καρκίνο του μαστού

– η προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης

Με σύνθημα «Ζωή με ποιότητα!» και ένα όραμα ενός κόσμου χωρίς καρκίνο του μαστού, το Άλμα Ζωής είναι εδώ για να βοηθάει όλους όσοι το έχουν ανάγκη.

Μην ξεχνάς, ότι παρόμοια βοήθεια προσφέρεις αγοράζοντας και το ροζ βραχιόλι της Estee Lauder Companies, μία δημιουργία του σχεδιαστή Dukas.

Στήριξε κι εσύ με όποιον τρόπο μπορείς.

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ BEST BUYS

Best Buys17 Μαρτίου 2018

5 MissBloomers αποκαλύπτουν το δικό τους πιο πολύτιμο μυστικό ομορφιάς!

Οι MissBloomers αγαπούν την περιποίηση της επιδερμίδας τους και φροντίζουν να μην την παραλείπουν ποτέ. Όμως, τι κάνουν για να το πετύχουν;

προϊόν
Best Buys16 Μαρτίου 2018

Το προϊόν που βάλαμε στο νεσεσέρ και δεν θα ξαναβγάλουμε ποτέ!

Βρήκαμε ένα προϊόν που αντιμετωπίζει την γήρανση που προκαλείται από την ηλιακή ακτινοβολία και από την ατμοσφαιρική ρύπανση

VEGAN
Best Buys13 Μαρτίου 2018

Είσαι Vegan; Αυτά είναι τα brands που μπορείς να χρησιμοποιείς!

Όσα δεν ήξερες για το vegan beauty και πρέπει να μάθεις!

Best of network