Ομορφιά : Best Buys12 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2018

Και τώρα κάτσε: σαμπουάν, μαλακτική κρέμα και θεραπεία θρέψης, όλα σε ένα! Λιποθύμησες;

Για 100% πιο δυνατά μαλλιά!

Pantene

Το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα και πώς να μην γίνει αφού το Pantene είναι στη ζωή μας και έχει βάλει σκοπό να κάνει τη ζωή της γυναίκας πιο εύκολη και απλή και τα μαλλιά της υγιή και πολύ δυνατά!

3 σε 1 σαμπουάν, μαλακτική κρέμα και θεραπεία θρέψης, όλα σε ένα!

Γίνεται; Γίνεται!

Μετά την επιτυχία του Νέου Pantene, του πρώτο σαμπουάν που εμπλουτίζει τα μαλλιά με θρεπτικά συστατικά Pro-V, το Pantene λανσάρει τώρα το νέο 3 σε 1, παρέχοντας ταυτόχρονα σαμπουάν, μαλακτική κρέμα και εντατική φροντίδα σε ένα μόνο βήμα – για 100% πιο δυνατά μαλλιά!

Πρέπει να το παραδεχτείς, πολύ συχνά παραλείπεις τη θεραπεία θρέψης, ακόμη και τη μαλακτική κρέμα, όταν οι χρονικοί περιορισμοί της καθημερινότητας υπερέχουν έναντι της περιποίησης των μαλλιών σου.

Ωστόσο, το Pantene γνωρίζει τον σημαντικό ρόλο που παίζει τόσο η εντατική φροντίδα όσο και η μαλακτική κρέμα στο να φαίνονται τα μαλλιά σας υγιή, με ελαστικότητα και λάμψη!

Περισσότερες από 30 εκατομμύρια γυναίκες στην Ευρώπη χρησιμοποιούν 2 σε 1 σαμπουάν-μαλακτική κρέμα για να εξοικονομούν χρόνο και το ένα τέταρτο των γυναικών που χρησιμοποιούν 2 σε 1 πιστεύουν ότι τους λείπει ελαστικότητα. Ευτυχώς, το Pantene ήρθε να τους δώσει τη λύση με το πρωτοποριακό 3 σε 1!

Αυτός ο νέος «σύμμαχος» των μαλλιών περιέχει σαμπουάν, μαλακτική κρέμα ΚΑΙ θεραπεία, προσφέροντας πρόσθετα θρεπτικά συστατικά για δύναμη και λάμψη σε ένα μόνο βήμα – ιδανικό για τους χρονικούς περιορισμούς της καθημερινότητας.

Η νέα επαναστατική φόρμουλα σαμπουάν του Pantene προχωράει πιο πέρα από τον καθαρισμό. Εισάγει το κατοχυρωμένο, πλούσιο σε λιπίδια, θρεπτικό μείγμα Pro-V Nutrient Blends™, στον πυρήνα της τρίχας, επιτυγχάνοντας ενδυνάμωση από τη ρίζα. Η ενσωματωμένη μαλακτική κρέμα αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό με το σαμπουάν, για πλούσια και γερά μαλλιά χωρίς βάρος. Τέλος, το 3 σε 1 παρέχει θεραπεία για πιο γερά, εμφανώς υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Αυτό δεν ήθελες; Αυτό θα πετύχεις!

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ BEST BUYS

Best Buys17 Μαρτίου 2018

5 MissBloomers αποκαλύπτουν το δικό τους πιο πολύτιμο μυστικό ομορφιάς!

Οι MissBloomers αγαπούν την περιποίηση της επιδερμίδας τους και φροντίζουν να μην την παραλείπουν ποτέ. Όμως, τι κάνουν για να το πετύχουν;

προϊόν
Best Buys16 Μαρτίου 2018

Το προϊόν που βάλαμε στο νεσεσέρ και δεν θα ξαναβγάλουμε ποτέ!

Βρήκαμε ένα προϊόν που αντιμετωπίζει την γήρανση που προκαλείται από την ηλιακή ακτινοβολία και από την ατμοσφαιρική ρύπανση

VEGAN
Best Buys13 Μαρτίου 2018

Είσαι Vegan; Αυτά είναι τα brands που μπορείς να χρησιμοποιείς!

Όσα δεν ήξερες για το vegan beauty και πρέπει να μάθεις!

άρωμα
Best Buys07 Μαρτίου 2018

Ήρθε η ώρα που περίμενες: Αυτό είναι το άρωμα της άνοιξης!

Μάθε τα πάντα για το νέο άρωμα του οίκου Chloé

Best of network