Ομορφιά21 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2018

Γιατί η Kim Kardashian εξόργισε τους θαυμαστές της με την κυκλοφορία των concealers

Η ποικιλία των προϊόντων του ΚΚW Beauty αυξάνεται δυναμικά, ωστόσο οι θαυμαστές της Kim Kardashian δεν δείχνουν μεγάλο ενθουσιασμό

Kim Kardashian

Η ποικιλία προϊόντων του brand KKW Beauty αυξάνεται και πληθύνεται. Αυτή τη φορά σειρά είχαν τα concealers, τα οποία μόλις κυκλοφόρησαν, χωρίς φυσικά να λείπουν τα παράπονα, τα πικρόχολα σχόλια μα και οι κακίες.

Τι συνέβη αυτή τη φορά;

Μετά τα Fenty Beauty και την τεράστια ποικιλία αποχρώσεων που διαθέτουν, για κάθε τύπο δέρματος, φαίνεται πως οι καταναλώτριες έχουν γίνει πολύ απαιτητικές και οι αποχρώσεις των προϊόντων της Kim όχι μόνο φάνηκαν λίγες αλλά και τελείως κακές.

Κάτω, λοιπόν, από αυτή τη φωτογραφία υπάρχουν σχόλια όπως τύπου «Η Kim ξεχνάει ότι τα παιδιά της είναι μαύρα», «Μόνο τόσο λίγες αποχρώσεις για τις σκούρες επιδερμίδες;», «Δηλαδή, αμέσως μετά το σκούρο μπεζ, η επόμενη απόχρωση είναι η καφέ;».

Δεν θεωρούμε ότι ίδρωσε ιδιαίτερα το αυτί της, ούτε φυσικά ότι δεν πρόκειται να κάνουν τον χαμό τους, απλά σε ενημερώνουμε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ

μακιγιάζ
Ομορφια21 Ιουλίου 2018

Ελαφόνησο, Τήνο, Τζιά: Όπου και να πας, αυτό είναι το χτένισμα και το μακιγιάζ που θα κάνεις για τις βόλτες σου!

Μία εύκολη πρόταση για μακιγιάζ και μαλλιά για το Σαββατοκύριακο σε όποιο προορισμό κι αν έχεις κανονίσει να πας.

Beauty School20 Ιουλίου 2018

Η beauty editor μεταμορφώνεται σε Bella Hadid! Μάθε πώς...

Δες το βίντεο και αντίγραψε το μακιγιάζ της Bella Hadid, που έκανε την beauty editor να της μοιάζει πολύ! Φυσικά, όλα αυτά χάρη στη σειρά Dior Backstage

φτέρνες
Ομορφια20 Ιουλίου 2018

Ξηρές φτέρνες; Αντιμετώπισέ τες με 3 απλά βήματα!

Ένας πλήρης οδηγός για την περιποίηση των άκρων σου 

Best of network