Φυσικές και ψεύτικες βλεφαρίδες: Κάναμε το τεστ της αλήθειας και σε προκαλούμε να κάνεις το ίδιο (video)

Plus: Μάθε πώς θα στείλεις κι εσύ το δικό σου βίντεο με το τεστ της αλήθειας!

«Βλεφαρίδες σαν ψεύτικες» ισχυρίζεται η Maybelline New York λανσάροντας τη νέα μάσκαρα The Falsies Push up Drama δίνοντάς μου αφορμή, τι άλλο, παρά να το επιβεβαιώσω κάνοντας και εγώ το «Τεστ της Αλήθειας».

PUSH UP

Τι είναι το τεστ της αλήθειας; Η σύγκριση των βλεφαρίδων, έχοντας εφαρμόσει στο ένα μάτι τις ψεύτικες βλεφαρίδες και στο άλλο την μάσκαρα Push up Drama της Maybelline New York.

Το πριν:

20160124_143538.Still001

Κατά τη διάρκεια:

20160124_143538.Still004

Το μετά:

20160124_143538.Still003

20160124_143538.Still002

Θες να δεις όλη τη διαδικασία; Δες το βίντεο για να καταλάβεις:

20160124_143844

20160124_143849

Όπως είδες, λοιπόν, το αποτέλεσμα είναι έντονες, σαγηνευτικές, υπέροχες βλεφαρίδες σαν ψεύτικες! Τι χρειάζεται να πειστείς; Μα, φυσικά, να το δοκιμάσεις και μόνη σου.

Σε προκαλούμε, λοιπόν, να κάνεις κι εσύ το τεστ της αλήθειας. Τι θα κερδίσεις; Τα καλύτερα video θα αναρτηθούν στο missbloom.gr σε ένα άρθρο που θα αποδεικνύει αυτό που αναφέρουμε πιο πάνω!

Τι πρέπει να κάνεις; Εφάρμοσε στο ένα μάτι σου ψεύτικες βλεφαρίδες και στο άλλο την mascara Push Up Drama της Maybelline New York. Φτιάξε το δικό σου βίντεο και στείλε το στη διεύθυνση: missbloom@missbloom.gr με θέμα: Βίντεο με το Τεστ της Αλήθειας. Η ομάδα του missbloom.gr θα επιλέξει τα καλύτερα βίντεο και έπειτα αυτά θα αναρτηθούν σε ένα άρθρο.

Είσαι έτοιμη, λοιπόν, για την πρόκληση;

Πριν από όλα όμως, πρέπει να μάθεις λίγα πράγματα για την Push up Drama:

Τι κάνει την Push Up Drama να ξεχωρίζει; Το γεγονός ότι δίνει ακριβώς το εφέ των ψεύτικων βλεφαρίδων με ένα γρήγορο πέρασμα χάρη στο πρώτο push up βουρτσάκι της Maybelline New York, που χαρίζει τις πιο σέξι βλεφαρίδες, χάρη στην καινοτομία του με ακίδες σε σχήμα U. Το βουρτσάκι ανορθώνει τις βλεφαρίδες σε γωνία 45 μοιρών, ενώ η πλούσια σύνθεση προσφέρει όγκο στο λεπτό.

GIGI_BEAUTY

Σε τι διαφέρει από τις άλλες αντίστοιχες μάσκαρα; Συνήθως χρειάζεται 5 με 10 στρώσεις πριν ξεκινήσεις να «χτίζεις» πραγματικά τον όγκο, αλλά η Push up, σε συνδυασμό με το μοναδικό βουρτσάκι, δίνει εξαιρετικό όγκο από τις πρώτες κιόλας στρώσεις. Επιπλέον, η απαλή σύνθεσή της δίνει τη δυνατότητα για όγκο και καμπύλη χωρίς όμως να κάνει τις βλεφαρίδες να βαραίνουν.

Πώς την χρησιμοποιείς; Για μέγιστα αποτελέσματα, πέρασε τις βλεφαρίδες απο τη ρίζα ως τις άκρες. Επανέλαβε μέχρι να πετύχεις την επιθυμητή καμπύλη και όγκο. Ξεκίνα απο τη
ρίζα και εφάρμοσε με φορά προς τα πάνω για να «σηκώσεις» και να διαχωρίσεις τις
βλεφαρίδες. Χρησιμοποίησε την άκρη απο το βουρτσάκι για να φτάσεις τις
βλεφαρίδες στην εσωτερική και εξωτερική γωνία του ματιού. Στριφογύρισε το
βουρτσάκι αν χρειάζεται κατά την εφαρμογή για να απλώσεις το προιόν
αποτελεσματικά. Για πιο ομαλή εφαρμογή, μην περιμένεις πολύ ανάμεσα στις
χρήσεις για να μην στεγνώνει η μάσκαρα.

Ανακάλυψε κι εσύ τον πιο εύκολο τρόπο να αποκτήσεις βλεφαρίδες που τραβούν τα
βλέμματα, αφήνοντας στην άκρη τις κόλλες και τις ψεύτικες βλεφαρίδες.

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Μακιγιαζ - Περιποιηση18 Μαρτίου 2018

Οικονομική κρίση και στο μακιγιάζ: Κάνε το τέλειο φυσικό look με ένα μόνο προϊόν

Δες το βίντεο που σου δείχνει τον μαγικό τρόπο να πετύχεις το τέλειο φυσικό look μόνο με ένα προϊόν, που μπορεί να έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου

eyeliner
Μακιγιαζ - Περιποιηση18 Μαρτίου 2018

5 νέοι πρωτότυποι τρόποι να φορέσεις το eyeliner - όπως τους είδαμε στο Instagram

Μπορεί να λατρεύεις το κλασσικό και σαγηνευτικό cat-eye μακιγιάζ στα μάτια, όμως υπάρχουν πολλοί περισσότεροι τρόπο να βάλεις το αγαπημένο σου eyeliner!

Jennifer Lopez
Μακιγιαζ - Περιποιηση17 Μαρτίου 2018

Λέτε να ισχύει; Η JLo λανσάρει beauty προϊόν (και θα εκτοπίσει ακόμα και την Kim Kardashian)

Έγινε γνωστό μέσω του Instagram ότι η Jennifer Lopez λανσάρει δικό της bronzer. Μετά βέβαια η πληροφορία διαγράφηκε. Τι συμβαίνει; Θέλουμε να ξέρουμε!

Best of network