Ομορφιά : Μαλλιά17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Πώς να καλύψεις τις πρώτες ενοχλητικές λευκές τρίχες

Αυτό είναι το μυστικό σου δίνει απλόχερα πίσω τη νεανική και λαμπερή όψη που αξίζουν τα μαλλιά σου!

Σκέψου την έκπληξη και απογοήτευση που νιώθει κάθε γυναίκα, όταν ανακαλύψει στα μαλλιά της τις πρώτες λευκές τρίχες! Με την εμφάνισή της ξεκινούν και τα αναπάντητα ερωτήματα όπως : Πώς θα την κρύψω; Πρέπει να την απομακρύνω, αλλά εάν το κάνω θα πολλαπλασιαστεί; Να χρησιμοποιήσω βαφή ή θα προκαλέσει φθορά στα μαλλιά μου; Η Koleston φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση των μαλλιών με τη νέα Κρέμα Μαλλιών με Χρώμα, Color Concealer.

Τώρα  κάθε γυναίκα μπορεί να καλύψει εύκολα και γρήγορα από τις πρώτες ενοχλητικές λευκές τρίχες και να αποκτήσει και πάλι την απόλυτη αυτοπεποίθηση που προσφέρει η νεανική όψη στα μαλλιά!

Το πρωτοποριακό προϊόν Color Concealer χρησιμοποιεί μια μοναδική τεχνολογία για τη σταδιακή κάλυψη των λευκών τριχών και  αποτελεί το αγαπημένο προϊόν της καθημερινής φροντίδας των γυναικών. Η νέα αυτή κρέμα μαλλιών με χρώμα  κυκλοφορεί σε τέσσερις αποχρώσεις προσφέροντας κάλυψη των λευκών τριχών αλλά και εντατική περιποίηση.

Χάρη στα έλαια Argan, καρύδας και macadamia που περιέχει, προσφέρει στα μαλλιά βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, ενώ ταυτόχρονα καλύπτει σταδιακά τις λευκές τρίχες, δημιουργώντας εφέ ανταύγειας μέσα από το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας. Έχει δημιουργηθεί για να ταιριάζει απόλυτα στην
καθημερινότητα των γυναικών και παρέχει το πρώτο βήμα στο βάψιμο των μαλλιών, εναποθέτοντας ελαφρά χρωστικές στην επιφάνεια της τρίχας, χωρίς όμως να την φθείρει.

Το αποτέλεσμα; Μαλλιά απαλά και λαμπερά με νεανική όψη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ

Μαλλια17 Ιουλίου 2018

10 φορές που η Emma Watson μάς δίδαξε ότι τελικά τα πιασμένα μαλλιά είναι πολύ πιο cool!

Ακόμη και αν δεν έχεις μακριά μαλλιά μπορείς να κάνεις τα πιο μοναδικά χτενίσματα, χάρη στην Emma!

Μαλλια16 Ιουλίου 2018

Bad Hair Mistakes: 7+1 λάθη στα μαλλιά που σε δείχνουν μεγαλύτερη

Διάβασέ τα για να μην τα ξανακάνεις

Kate Middleton
Μαλλια13 Ιουλίου 2018

Πώς η Kate Middleton επαναφέρει τα διχτάκια μαλλιών (ναι, ναι αυτά που λατρεύει και η γιαγιά σου)

Ένα μυστικό της βασιλικής οικογένειας, που τώρα σημειώνει δραματική αύξηση στις πωλήσεις!

Best of network