Ομορφιά12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Πώς να βγάλεις την πιο τέλεια beauty φωτογραφία στο μπάνιο σου

Το πιο απρόσμενο μέρος του σπιτού σου, το μπάνιο σου, αποτελεί το ιδανικό σκηνικό αν θέλεις να βγάλεις μία φωτογραφία που θα κερδίσει πολλά likes

μπάνιο

Το τελευταίο trend στον χώρο του instagram-ing σε θέλει να φωτογραφίζεις το πιο απρόσμενο μέρος του σπιτιού σου, το μπάνιο σου!

Ίσως να ήταν και το μέρος που δε θα έδινες αρκετή σημασία, αλλά δεν πιστεύεις ότι του αξίζει καλύτερη τύχη δεδομένου ότι περνάς τόσες ώρες εκεί και μπροστά από τον καθρέφτη;

Όμως, σαν ένας αρκετά άχαρος χώρος που είναι θέλει μερικά tips για να αναδειχθεί ώστε να βγάλεις την τέλεια φωτογραφία.

Εμείς σου έχουμε παρακάτω τα 6 πιο sos:

-Γενικό πλάνο

Μην περιορίσεις το κάδρο της φωτογραφίας σου σε ένα μόνο σημείο του μπάνιου. Ανάδειξε όλη την διακόσμηση επιλέγοντας να φωτογραφίσεις ακόμα και ολόκληρο τον νιπτήρα έχοντας βέβαια τοποθετήσει εκεί τα αγαπημένα σου καλλυντικά, μερικά πινέλα και τα απαραίτητα προϊόντα για το μακιγιάζ σου.

-Βάλε όλα τα προϊόντα σου σε παράταξη

Αν μένεις μόνη σου (και μόνο αν μένεις μόνη σου) βάλε τα αγαπημένα σου προϊόντα σε παράταξη στον νιπτήρα και για να τα βγάζεις την καλύτερη φωτογραφία αλλά και για να τα έχεις πάντα διαθέσιμα όταν τα χρειάζεσαι!

-Τα κοσμήματα θα αναβαθμίσουν το αποτέλεσμα

Έτσι όπως το έχεις όλα τα καλλυντικά σου εκεί, στον νιπτήρα, βάλε σε ένα πιατάκι, όπως αυτά που μπορείς να βρεις στα Tiger (ίδια με του Muji) τα κοσμήματά σου, αυτά που βάζεις κάθε πρωί λίγο πριν φύγεις! Και πρακτικό και σούπερ classy… Και κλικ!

✨✨💫🌹💎

A post shared by T A R A L E Y D O N (@taraleydon) on

-Bathbombs

Είναι πάντα η πιο τέλεια ιδέα αν θέλεις να βγάλεις την πιο χρωματιστική μα και ξεχωριστή φωτογραφία. Πάρε μία ευφάνταστη μπάλα που μετατρέπει το μπάνιο σου σε σπα, αλλά λίγο πριν μπεις μην ξεχάσεις να βγάλεις το απαραίτητο στιγμιότυπο!

Δες επίσης: Τώρα τα προϊόντα που θα χρησιμοποιείς στο μπάνιο σου θα εξαρτώνται από την διάθεσή σου

Having the ultimate relaxing Saturday ✨ how good does this look right now?

A post shared by Kate Spiers (@kate.lavie) on

-Το σφιχτό πλάνο

Αν είσαι σε Mood φωτογραφίας αλλά το σκηνικό δεν βοηθάει πολύ, στήσε τα πιο αγαπημένα σου προϊόντα και βγάλε μία φωτογραφία που θα δείχνει μόνο τα απαραίτητα αλλά πρόκειται να κερδίσει τόνους likes.

-Εκμεταλλεύσου όλους τους χώρους

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, βρες που χτυπάει το φως και ανακάλυψε τα καλύτερα σημεία στο μπάνιο σου και εκμεταλλεύσου τα για να στήσεις εκεί τα πιο φωτογραφικά beauty προϊόντα σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ

Dior Backstage
Beauty School23 Ιουλίου 2018

Πώς θα υιοθετήσεις το μακιγιάζ της Bella Hadid, ιδανικό για όλες τις καστανές

Δες το βίντεο και αντίγραψε το μακιγιάζ της Bella Hadid, που έκανε την beauty editor να της μοιάζει πολύ! Φυσικά, όλα αυτά χάρη στη σειρά Dior Backstage

Beauty Blender
Ομορφια22 Ιουλίου 2018

Η εταιρία που παράγει τα Beautyblenders βγάζει τώρα και foundation!

Θέλεις μία από τις αποχρώσεις foundations που μόλις κυκλοφόρησε το brand, μπαίνοντας δυναμικά στο παιχνίδι

Best of network