Ομορφιά24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Στα beauty παρασκήνια του show της Celia Kritharioti στην PFW: Το τέλειο μακιγιάζ και όλες οι λεπτομέρειες

Μιλήσαμε αποκλειστικά με την Μαρία Νικολουδάκη, την make up artist που βρέθηκε στα backstage του show και επιμελήθηκε το beauty look

Και ενώ η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού εξελίσσεται, εμείς φουσκώνουμε από υπερηφάνεια καθώς ένα κομμάτι αυτής φέρει ελληνική υπογραφή!

Συγκεκριμένα, μιλάμε για το show της Celia Kritharioti αλλά και τους ανθρώπους που δούλεψαν στα backstage, προκειμένου να αποδώσουν το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε!

Όμως, δεν αφήσαμε λεπτό να πάει χαμένο. Εφόσον είδαμε τα instagram posts επικοινωνήσαμε αμέσως με την Μαρία Νικολουδάκη και μάθαμε τα πάντα για το make up look των μοντέλων καθώς και την έμπνευση πίσω από αυτό το electric αλλά τόσο δυναμικό μακιγιάζ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Μαρία Νικολουδάκη είναι make up artist του ατελιέ της Celia Kritharioti και 16 χρόνια συνδεδεμένη με την Mac Cosmetics. Η ίδια επιμελείται όλες τις εμφανίσεις των μοντέλων σε κάθε show της καταξιωμένης σχεδιάστριας.

Όσον αφορά το εν λόγω catwalk, την δεύτερη φορά που η Celia Kritharioti συμμετέχει στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, και την έμπνευσή της η ίδια μας δήλωσε: «It’s about modern woman, μια σύγχρονη θεά που προβάλει την κυριαρχία και την δύναμη της μέσα από ένα χρώμα, μια ιδέα, μια μονοχρωματική λεπτομέρεια!
Χρώμα λευκό, παιχνιδιάρικο, ρομαντικό ως μια πολυτελή αίσθηση η οποία διακοσμεί το μάτι ενάντια σε ένα φρέσκο διάφανο δέρμα, που αντανακλά το φως του ελληνικού ουρανού!».

Παράλληλα, η Mac Cosmetics αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή της: «Της δίνει την εικόνα της μοναδικότητας, είναι ερωτική, σαγηνεύει και καθηλώνει….
Είναι η ψυχή που παγιδεύει τον έρωτα, είναι η ψυχή που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί… Ανθίζει ….χορεύοντας με την κίνηση των λουλουδιών αιχμαλωτίζοντας όλα τα βλέμματα πάνω της….».

Μάλιστα, η  Μαρία Νικολουδάκη μάς έστειλε όλες τις λεπτομέρειες του make up look, τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν και τα βήματα που ακολουθήθηκαν. 

Στα backstage βρισκόταν φυσικά και η αγαπημένη μας Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, MAC Senior Artist for Balkans, η οποία είχε την ολική επίβλεψη της beauty προετοιμασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ

Dior Backstage
Beauty School23 Ιουλίου 2018

Πώς θα υιοθετήσεις το μακιγιάζ της Bella Hadid, ιδανικό για όλες τις καστανές

Δες το βίντεο και αντίγραψε το μακιγιάζ της Bella Hadid, που έκανε την beauty editor να της μοιάζει πολύ! Φυσικά, όλα αυτά χάρη στη σειρά Dior Backstage

Beauty Blender
Ομορφια22 Ιουλίου 2018

Η εταιρία που παράγει τα Beautyblenders βγάζει τώρα και foundation!

Θέλεις μία από τις αποχρώσεις foundations που μόλις κυκλοφόρησε το brand, μπαίνοντας δυναμικά στο παιχνίδι

Best of network