ΜΟΔΑ E-SHOPPING

e-xclusive.com

e-xclusive.com = online shopping |Επισκέψου τώρα το ανανεωμένο site!

Η πορεία του ελληνικού brand e-xclusive | ColorOFashion ξεκίνησε το 2013 αλλά οι ιδρυτές του βρίσκονται στο χώρο του γυναικείου ρούχου εδώ και πολλά χρόνια.

Το e-xclusive.com σχεδιάζει και παράγει στην Ελλάδα σε συνεργασία με ελληνικές βιοτεχνίες που είναι πιστοποιημένες επί σειρά ετών, με βάση τα διεθνή πρότυπα ethical trading προκειμένου να διασφαλίζονται σωστές συνθήκες εργασίας, ασφαλές και υγιεινό εργασιακό περιβάλλον, δίκαιοι μισθοί και πλήρης απουσία παιδικής εργασίας.

Οραματίζεται τη γυναίκα θηλυκή και άνετη, χωρίς να προσπαθεί συνεχώς να δείχνει τέλεια. Οι συλλογές του αναδεικνύουν τη θηλυκότητα σε όλα τα μεγέθη (από XS έως 5XL) αλλά και τις φάσεις ζωής μιας γυναίκας (υπάρχει δηλαδή και σείρα με ρούχα εγκυμοσύνης)!

Όσο για το eshop; Το e-xclusive.com προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στον επισκέπτη φροντίζοντας να βελτιώνει συνεχώς τις δυνατότητες του. Ένα απλό κλικ στο ανανεωμένο www.e-xclusive.com είναι αρκετό για να ξεκινήσεις το ταξίδι ανάμεσα σε ρούχα και παπούτσια για κάθε στυλ!

Διευθύνσεις :
Shop Online : www.e-xclusive.com
Tηλέφωνο Εξυπηρέτησης : 2310 886868
Κατάστημα : 25ης Μαρτίου 55, Θεσσαλονίκη