Follow us

Love effect: 9 κινήσεις αγάπης που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου

Μικρά reminders για τις κινήσεις που κάνουν τη ζωή χαρούμενη και αισιόδοξη, απλά γιατί μοιράζουν αγάπη.

love-slide

Ένα μικρό reminder για τις κινήσεις που κάνουν τη ζωή χαρούμενη και αισιόδοξη, απλά γιατί μοιράζουν αγάπη.

Οι μέρες του Πάσχα είναι στιγμές με την οικογένεια και τους αγαπημένους μας, με τα παιδιά και τα βαφτιστήρια, με βόλτες, μυρωδιές, ήλιο, εξοχή, φvς.
Γι αυτό, είναι και η καλύτερη ευκαιρία να δούμε την καθημερινότητα με άλλο μάτι και να θυμηθούμε τi συμβαίνει όταν "ντύνουμε" τις καθημερινές σκέψεις και τις πράξεις μας με αγάπη.

Just spread love around you.
Χριστός Ανέστη!

[Photos: Pinterest]
[gallery ids="77281,77282,77283,77284,77285,77288,77290,77291,77292"]

Ένα όμορφο μήνυμα από ένα αγαπημένο πρόσωπο μας δίνει ενέργεια και χαρά για ώρες. Μην ξεχνάς τη δύναμη των μικρών απλών εκφράσεων αγάπης κατά τη διάρκεια της μέρας.

Οι χαρούμενοι γονείς μεγαλώνουν χαρούμενα παιδιά και ευτυχισμένους ενήλικες. Μην αμελείς να δείχνεις θετική ενέργεια στα μικρά παιδιά, να είσαι σίγουρη οτι θα σου ανταποδώσουν το καλό με το πιο γλυκό και ελπιδοφόρο χαμόγελο και αυτά.

Ε ναι, η ζωή έχει soundtrack. Μοιράσου την αγαπημένη σου μουσική και λάβε κι εσύ ερεθίσματα από τις μουσικές των αγαπημένων σου. Μια καινούρια ανακάλυψη είναι πάντα μια ευχάριστη νέα πρόκληση και εμπειρία.

Κάποιοι θα το πουν παλιομοδίτικο, κάποιοι άλλοι vintage, κανείς δε θα αμφισβητήσει τη χαρά του να λαμβάνεις γράμμα από έναν αγαπημένο σου. Ξόδεψε λίγο χρόνο να δοκιμάσεις να γράψεις, αντί για sms. Η χαρά είναι τόσο δική σου όσο και του παραλήπτη.

Instant αγχολυτικό και energy-booster η αγκαλιά είναι το φάρμακο σχεδόν για όλες τις δύσκολες φάσεις. Με το έτερον ήμισυ, τη μαμά σου, τη φίλη σου ή το αγαπημένο σου κατοικίδιο, μην υποτιμάς τη δύναμη της αγκαλιάς ακόμα και στις πιο απρόσμενες στιγμές.

Ένα όμορφο σπιτικό δείπνο έχει τη δύναμη να σβήσει την κούραση και την αρνητική ενέργεια μιας ολόκληρης μέρας. Όσο πιο συχνά μπορείς βρες το χρόνο να προετοιμάσεις ένα home-made απλό φαγητό και απόλαυσέ το με τους ανθρώπους που αγαπάς.

Πρόσφερε λουλούδια ή στόλισε το σπίτι με αυτά. Δεν είναι ανάγκη καν να τα αγοράσεις καθώς είμαστε πλεόν στην άνοιξη. Δεν είναι τυχαίο που λέμε "χρώματα και αρώματα" όταν περιγράφουμε χαρούμενες στιγμές.

Αν είσαι από τους τυχερούς ταλαντούχους, ζωγράφισε αυτό που σου έρχεται στο μυαλό όταν είσαι μαζί με τα αγαπημένα σου άτομα ή όταν τους σκέφτεσαι. Μια εικόνα, χίλιες λέξεις (αγάπης).

Πάνω απ'όλα να είσαι ευγνώμων για τη ζωή σου. Όσες δυσκολίες και να συναντάς εστίασε στα καλά που σου συμβαίνουν και έχε στο μυαλό σου τις στιγμές που έχεισ βιώσει την αγάπη με οποιονδήποτε τρόπο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ