Follow us

Η multitasker φίλη μου: Νίκη Χάγια

Η Νίκη Χάγια είναι το κορίτσι για όλες τις δουλειές! Αποκαλύπτουμε τα μυστικά της μέσα από 4 ερωτήσεις. Plus: Το μυστικό για να μένεις φρέσκια όλη μέρα

Η multitasker φίλη μου: Νίκη Χάγια

Η Νίκη Χάγια είναι το κορίτσι για όλες τις δουλειές! Αποκαλύπτουμε ταμυστικά της μέσα από 4 ερωτήσεις. Plus: Το μυστικό για να μένεις φρέσκια όλη μέρα.

Εγώ μπορεί να τη γνώρισα ως δασκάλα yoga όμως στην πορεία ανακάλυψα πως η Νίκη είναι πολλά περισσότερα από αυτό. Αυτό το κορίτσι ασχολείται με τα πάντα, βάζει μεράκι και πάθος σε ό,τι κάνει και, μαγικά, τα προλαβαίνει όλα! Ψάχνοντας για τα μυστικά επιτυχίας των multitaskers, της έκανα μερικές ερωτήσεις που μπορεί να κάνουν και τη δική σου ημέρα πιο παραγωγική και ευχάριστη. Εγώ πάντως, κράτησα σημειώσεις!

Είσαι ένα κορίτσι για όλες τις δουλειές: διδάσκεις γιόγκα, μαγειρεύεις, τρέχεις, γράφεις, τελείς χρέη αρχισυντάκτριας και όλα αυτά ενώ...κάνεις εμφανίσεις στην τηλεόραση και παίζεις και μουσική! Πώς καταφέρνεις να τα συνδυάζεις όλα;
Το μυστικό βρίσκεται στη σωστή κατανομή του χρόνου και στην εμμονή μου να κουβαλάω συνέχεια μαζί μου την ατζέντα μου (είμαι κορίτσι παλιάς σχολής...ακόμα κρατώ το πρόγραμμά μου με στυλό).

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται. Ποιο είναι το αγαπημένο σου πρωινό για ενέργεια και ευεξία όλη μέρα;
Ένα smoothie με γάλα αμυγδάλου και φρούτα εποχής και ομελέτα με λίγο γάλα Καρύδας.

Ποιο είναι το ιδανικό dress code για ένα κορίτσι τόσο πολυάσχολο όσο εσύ;
Oversized πουκάμισα, κολάν και αθλητικά παπούτσια. Γενικά θέλω τα ρούχα μου να μου παρέχουν ελευθερία στις κινήσεις μου.

Δώσε μας μια ιδέα του τι μπορεί να περιέχει η τσάντα σου. Ποια είναι τα "υπερόπλα" σου για να αντιμετωπίσεις μια γεμάτη ημέρα;
Τον κύριο iPad, ένα βιβλίο για να διαβάζω στις μετακινήσεις μου, ένα παγούρι του ενός λίτρου, ένα πράσινο μήλο, το κόκκινο κραγιόν μου και φυσικά την ατζέντα μου.

MissBloom's Tip: Μήπως είσαι και εσύ απο αυτές που μπορούν να χωρέσουν 48 ώρες σε μια ημέρα; Ανακαλύψαμε το μυστικό για φρεσκάδα και απαλότητα. Το νέο Noxzema Outlast σου χαρίζει 48ωρη προστασία και απαλότητα, για να μπορείς να είσαι όσο πολυάσχολη θες, χωρίς δείγμα ιδρώτα!


Η multitasker φίλη μου: Νίκη Χάγια
To Noxzema Oulast κυκλοφορεί σε σπρέι και roll-on, σε δύο υπέροχα αρώματα,
δεν περιέχει οινόπνευμα και είναι δερματολογικά ελεγμένο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ