Follow us

Τι σχέση έχει η αυτοπεποίθησή σου με το άρωμα των ρούχων σου;

Μάθε πώς αυτά τα δυο συνδυάζονται...

Τι σχέση έχει η αυτοπεποίθησή σου με το άρωμα των ρούχων σου;

Μάθε πώς αυτά τα δυο συνδυάζονται...


Αναρωτιέσαι τι σχέση μπορεί να έχουν η μυρωδιά των ρούχων σου με την αυτοπεποίθησή σου; Πρόσφατη έρευνα για λογαριασμό του Lenor αποκαλύπτει ότι ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό, το 81% των γυναικών, παραδέχεται ότι αισθάνεται λιγότερη σιγουριά για τη φρεσκάδα των ρούχων της στο τέλος της ημέρας και δηλώνει ότι αυτό έχει επηρεάσει αρνητικά τη διάθεση και τη συμπεριφορά τους. Επιπλέον, πάνω από τα τρία τέταρτα των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν απορρίψει προσκλήσεις στο τέλος της ημέρας, επειδή δεν αισθάνονταν τη σιγουριά της φρεσκάδας στα ρούχα τους, με αποτέλεσμα να χάνουν ευκαιρίες για κοινωνικές συναναστροφές.

Η κορυφαία ειδικός στην Ψυχολογία της όσφρησης, Dr Rachel Herz σχολίασε, «Περιμέναμε ότι η επιλογή των ρούχων επηρεάζει την αυτοπεποίθηση των γυναικών και η έρευνά μας στην οποία πήραν μέρος 4.500 γυναίκες από όλη την Ευρώπη ενισχύει αυτήν τη θέση. Ωστόσο, η έρευνα προχωράει περαιτέρω και αποκαλύπτει ότι δεν είναι μόνο τα ίδια τα ρούχα που παίζουν ρόλο αλλά και ο τρόπος που μυρίζουν και η φρεσκάδα που αποπνέουν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας».

Η νέα σύνθεση του Lenor με την τεχνολογία FRESHLOCK διατηρεί την φρεσκάδα των ρούχων ενώ τα φοράς για έως και 12 ώρες. Η τεχνολογία FRESHLOCK είναι η εξέλιξη στις μικροκάψουλες του Lenor- το νέο ιδιαίτερα αποτελεσματικό σύστημα αρώματος αποδεσμεύει περισσότερο άρωμα και προσφέρει πιο πλούσια ευωδιά στα ρούχα η οποία διατηρείται από το πρωί και για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τι σχέση έχει η αυτοπεποίθησή σου με το άρωμα των ρούχων σου;

Η Dr. Herz συνεχίζει: «H επιλογή των σωστών ρούχων για την κατάλληλη περίσταση και η αίσθηση φρεσκάδας όλη μέρα αποτελούν διπλό όφελος και μπορούν να βοηθήσουν τις γυναίκες να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους και να νιώσουν καλύτερα, έτοιμες να συναναστραφούν τους γύρω τους – για επαγγελματικό, για κοινωνικό ή και για αισθηματικό λόγο - οποιαδήποτε ώρα της ημέρας».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ