Follow us

Μάθε 12 αλήθειες που θα αλλάξουν τη ζωή σου και κέρδισε το πιο θετικό ημερολόγιο του 2015

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας και κέρδισε πέντε αντίτυπα του ημερολόγιου "Μικρά μυστικά καθημερινής συν-υπαρξης" της Βίκυς Τσουλουχοπούλου Λίγγρη

Από την Βίκυ Τσουλουχοπούλου Λίγγρη

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας και κέρδισε πέντε αντίτυπα του ημερολόγιου"Μικρά μυστικά καθημερινής συν-υπαρξης" της Βίκυς Τσουλουχοπούλου Λίγγρη

H Βίκυ Τσουλουχοπούλου Λίγγρη υπογράφει το ημερολόγιο του 2015 που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τη μέρα σου! Κάθε σελίδα/ημέρα συνοδεύεται από μια αλήθεια που θα σε βοηθήσει να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να βελτιώσει τη ζωή σου.

Ξεφυλλιζοντας το διαβάσαμε πολλές αλήθειες που θα θέλαμε να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας κάθε πρωί. Της ζητήσαμε λοιπόν να μας δώσει ακόμα 12 αλήθειες, μια για κάθε μήνα, "αλήθειες που θα μας βοηθήσουν να ξεστρατίσουμε από το δρόμο για το όνειρο προκειμένου να ζήσουμε το πραγματικό όνειρο"!

"Γιατί; Γιατί λειτουργούν και αλλάζουν τη σκέψη μας, τη συμπεριφορά μας, τις συνήθειές μας και τελικά όλη τη ζωή μας" μας λέει η Βίκυ Τσολουχοπούλου - Λίγγρη. "Αυτό που ίσως δεν ξέρουμε, είναι πως ό,τι λέμε, ο τρόπος που το λέμε φέρνει ένα αποτέλεσμα. Θετικό ή αρνητικό. Ο εκφερόμενος λόγος έχει πολύ μεγάλη δύναμη. Γιατί βασίζεται πάνω στη σκέψη και στο συναίσθημά μας. Όσο πιο θετικός ο λόγος, τόσο πιο θετικό το αποτέλεσμα. Όσο πιο αρνητικός ο λόγος, τόσο πιο αρνητικό το αποτέλεσμα. Αγάπησε λοιπόν τον εαυτό σου, τη ζωή, το τώρα και το αύριο και πες το με όμορφα λόγια για να γίνει. Γιατί το αξίζεις και μπορείς!"

Έχε, λοιπόν, στο μυαλό σου:

1. Δεν υπάρχει αποτυχία, υπάρχει μόνο δοκιμή. Ξαναπροσπάθησε! Αν αυτό που κάνεις δεν αποδίδει, κάνε κάτι άλλο!

2. Δεν έχει σημασία από πού ξεκινάς. Σημασία έχει πού είσαι αποφασισμένος να φτάσεις.

3. Η ζωή δεν είναι πρόβα. Είναι αυτό που αποφεύγεις να ζήσεις σχεδιάζοντας το αύριο.

4. Το μυαλό, το συναίσθημα και το σώμα αποτελούν ένα ενιαίο σύστημα. Αν κάποιο από τα τρία δυσλειτουργεί τότε το σύστημα μπλοκάρεται!

5. Η ποιότητα της ζωής μας εξαρτάται από τις συνήθειές μας. Αλλάζω συνήθειες συνειδητά αλλάζω ποιότητα ζωής.

Μάθε 12 αλήθειες που θα αλλάξουν τη ζωή σου και κέρδισε το πιο θετικό ημερολόγιο του 2015

6. Πέντε λεπτά ευγνωμοσύνης ή αγάπης επηρεάζουν θετικά τον εγκέφαλο για πέντε ώρες. Πέντε λεπτά θυμού μειώνουν μερικές λειτουργίες του αμυντικού μας συστήματος για πέντε ώρες.

7. Όταν συνειδητοποιήσω ένα θέμα έχω ήδη λύσει το μισό!

8. Ο θυμός, τα ψυχολογικά τραύματα, η απογοήτευση, η αγανάκτηση, η επίκριση και ό,τι υποφέρουμε από τους άλλους δεν είναι παρά η αντανάκλαση της συμπεριφοράς μου προς τον ίδιο μου τον εαυτό!

9. Όλοι μας είμαστε τέλεια δημιουργήματα. Κάνουμε πάντα το καλύτερο που μπορούμε τη δεδομένη στιγμή. Την επόμενη μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο.

10. Η φιλοσοφία του γεωργού είναι πολύτιμο εργαλείο γιατί μας διδάσκει ότι κάποια πράγματα χρειάζονται το χρόνο τους για να ωριμάσουν και αυτό δεν αλλάζει.

11. Θαύμα δεν είναι να πετάς στον ουρανό ή να περπατάς πάνω στο νερό. Θαύμα είναι να πατάς πάνω στη γη.

12. Καμιά φορά, οδεύοντας προς το όνειρό μας, ξεστρατίζουμε και βρίσκουμε ένα ακόμα καλύτερο.

Στο ημερολόγιο για το 2015 της Βίκυ Τσουλουχοπούλου Λίγγρη υπάρχουν 365 αλήθειες, μια για κάθε μέρα. Διατίθεται στα βιβλιοπωλεία, απαυθείας και από τις εκδόσεις Φίλντισι
info@folntisi.gr

Μάθε περισσότερα για την
Βίκυ Τσουλουχοπούλου Λίγγρη στο amaltheia.eu


Κάνε κλικ εδώ, πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε πέντε αντίτυπα του ημερολόγιου "Μικρά μυστικά καθημερινής συν-υπαρξης"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ