Follow us

5 χρήσιμα μυστικά για να είσαι πάντα στην ώρα σου

Εγγύηση ότι δε θα ξαναργήσεις ποτέ!

ora2703

Εγγύηση ότι δε θα ξαναργήσεις ποτέ!

1. Η διαδρομή. Αν ο προορισμός σου είναι άγνωστος μπες την προηγούμενη μέρα στο google map ή σε κάποιο άλλο site και δες τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις και πόσο χρόνο θα σου πάρει για να φτάσεις ώστε να ξέρεις τι ώρα θα πρέπει να φύγεις από το σπίτι. Το παρκάρισμα φυσικά απαιτεί έξτρα χρόνο.

2. Καύσιμα. Φρόντισε να έχεις αρκετή βενζίνη (καλό θα είναι ο δείκτης να μην πέφτει κάτω από το μισό) ώστε να μη χρειαστεί να καθυστερήσεις ψάχνοντας βενζινάδικο. Σκέψου μόνο το ενδεχόμενο να πέσεις σε απεργία!

3. Βραδινή προετοιμασία. Κάνε όσα περισσότερα πράγματα μπορείς από το προηγούμενο βράδυ. Διάλεξε τα ρούχα που θα φορέσεις και ετοίμασε το γεύμα που θα πάρεις μαζί σου ή εκείνα των παιδιών. Κάποιοι προγραμματίζουν ακόμα και την καφετιέρα!

4. Βάλε το ρολόι σου 5-10 λεπτά μπροστά... και ξέχασέ το! Έτσι ακόμα και αν νομίζεις ότι έχεις αργήσει θα είσαι στην ώρα σου.

5. Άλλαξε το ραντεβού... στο μυαλό σου. Αν πρέπει να βρίσκεσαι κάπου στις 8 θεώρησε ότι πρέπει να είσαι εκεί στις 7:45. Εγγύηση ότι δε θα ξαναργήσεις ποτέ!


Από την professional organizer Janine Adams


Διάβασε επίσης:
Τα 7 βήματα για την ευτυχία: Μάθε τον εαυτό σου
5 απλά βήματα για να έχεις πάντα έξυπνες ιδέες
Ο χρόνος είναι ευτυχία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ