Follow us

Είσαι έτοιμη για να κάνεις παιδί;

Απάντησε στις ερωτήσεις για να δεις αν είσαι έτοιμη για μωρό

Είσαι έτοιμη για να κάνεις παιδί;

Απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις και δες αν είσαι έτοιμη για ένα μωρό.

Κάποιες αποφάσεις είναι εύκολες να τις πάρεις χωρίς σκέψη, κάποιες άλλες όμως, όπως η απόφαση να κάνεις παιδί, είναι μεγαλύτερη πρόκληση. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να πάρεις την απόφαση και είναι διαφορετικό για κάθε ζευγάρι.

Πώς θα ξέρεις όμως αν είσαι έτοιμη; Αν η απάντηση σου είναι «ναι» στις παρακάτω ερωτήσεις, ίσως είσαι πιο κοντά από ό,τι νομίζεις...

1) Είναι η σχέση σου υγιής;

Υγιής δεν σημαίνει απαραίτητα τέλεια. Σημαίνει, όμως, ότι έχεις καλή επικοινωνία με το σύντροφό σου, σέβεστε ο ένας τον άλλο και μοιράζεστε τις δουλειές σας σωστά. Προβλήματα με τα οικονομικά, την οικογένεια ή το σεξ είναι καλύτερο να τα λύσεις με το σύντροφό σου πριν μείνεις έγκυος.


2) Είσαι έτοιμη να επικεντρωθείς σε κάτι άλλο πέρα από την καριέρα σου;
Παρόλο που για τους άντρες είναι εύκολο να ρυθμίσουν τις προτεραιότητες τους με τη γέννηση του παιδιού τους, για τις γυναίκες είναι ιδιαίτερα δύσκολο και καμιά φορά νιώθουν ενοχές σχετικά με την απόφασή τους να συνεχίσουν να δουλεύουν. Πρέπει από νωρίς να έχετε κάποιο σχέδιο με τον σύντροφό σου και να αποφασίσετε πριν την εγκυμοσύνη ποιος από τους δύο θα αφήσει τη δουλειά του ή αν θα φροντίσει κάποιος άλλος το παιδί. Είναι μια πολύ συναισθηματική απόφαση και καλό είναι να μην την πάρεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου.


3) Γνωρίζεις τους κανόνες μητρότητας/πατρότητας στη δουλειά;

Κάθε εταιρία λειτουργεί διαφορετικά. Για το λόγο αυτό πρέπει να έχεις κάποιο σχέδιο σχετικά με το τι θα κάνεις στη δουλειά σου αφού γεννηθεί το μωρό.


4) Είσαι οικονομικά έτοιμη;
Δεν είναι απαραίτητο να έχεις τεράστιο σπίτι, τρία αμάξια και εκατομμύρια στον λογαριασμό σου. Χρειάζεται να έχεις ένα σταθερό εισόδημα, αρκετό ώστε να καλύψεις τα έξοδα του μωρού σου για πάνες, γιατρούς κλπ.


Θέλεις να ξέρεις πραγματικά; Μάθε όλη την αλήθεια με τη σειρά τεστ εγκυμοσύνης, γονιμότητας και ωορρηξίας Predictor. Λέει πάντα την αλήθεια με 99% ακρίβεια! Μάθε περισσότερα στη σελίδα Facebook Predictor Greece

Είσαι έτοιμη για να κάνεις παιδί;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ