Follow us

Η πιο ωραία ιδέα για να περνάς περισσότερο χρόνο με το παιδί σου

Γιατί κάθε στιγμή μαζί του είναι πολύτιμη

Επιστροφή στα πιο ανέμελα χρόνια της ζωής μας
Η πιο ωραία ιδέα για να περνάς περισσότερο χρόνο με το παιδί σου
Γιατί κάθε στιγμή μαζί του είναι πολύτιμη

Σε μία καθημερινότητα που προσπαθείς να τα προλάβεις όλα, και μάλιστα εν μέσω κρίσης, οι αντιστάσεις σου ως μητέρα μειώνονται. Όταν σε απασχολούν δεκάδες σκέψεις, φαντάζομαι ότι θα είναι δύσκολο να “φορέσεις” το καλό σου χαμόγελο και να αφιερώσεις χρόνο στο παιδί σου, χωρίς εντάσεις και νεύρα. Πώς μπορείς να πατήσεις ένα pause, να αποστασιοποιηθείς από την έντονη καθημερινότητα και να περάσεις ωραία με το παιδί σου;

Αρκεί ένα flashback στα δικά σου παιδικά χρόνια για να θυμηθείς όλα εκείνα τα ανέμελα βράδια που πέρασες αγκαλιά με τη μαμά σου βλέποντας παιδικές ταινίες και τρώγοντας παγωτό. Όταν, λοιπόν, μιλάμε για παιδικές ταινίες δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι πέρα από τη Disney.

Η πιο ωραία ιδέα για να περνάς περισσότερο χρόνο με το παιδί σου - εικόνα 2


“Ο Βασιλιάς των Λιονταριών”, “Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας, “Οι Αριστόγατες” είναι μόνο μερικές από τις κλασικές πλέον ταινίες της Disney που έχουμε αγαπήσει και μας θυμίζουν τα ανέμελα παιδικά μας χρόνια. Ιστορίες όμορφες, μαγικές, που το καλό υπερισχύει πάντα του κακού, περνούν μηνύματα αγάπης και ηθικής και βοηθούν τα παιδιά να διατηρήσουν την αθωότητά τους.

Η πιο ωραία ιδέα για να περνάς περισσότερο χρόνο με το παιδί σου - εικόνα 3

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα έχεις περάσει μία έντονη μέρα, κάνε την έκπληξη στο παιδί σου και διοργάνωσε μία ξεχωριστή βραδιά μόνο για εσάς τους δύο. Τα καλά νέα είναι ότι το Animal Kingdom, το ζωικό βασίλειο της Disney, φιλοξενείται φέτος το καλοκαίρι στα κανάλια Novacinema. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά τις αγαπημένες σας ταινίες μέχρι 28 Ιουλίου, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 21:00. Ακόμα, τα κανάλια Novacinema δίνουν τη δυνατότητα εγγραφής των κλασικών ταινιών της Disney με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να δημιουργούμε τη δική μας μοναδική συλλογή Disney Classics και να παρακολουθούμε τις πιο αγαπημένες ταινίες όποτε εμείς θέλουμε. Μην ξεχάσεις το παγωτό!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ