Follow us

Ερωτική προπόνηση: «Γύμνασε» τη λίμπιντό σου σε 20 ημέρες

Δεν χρειάζονται μόνο οι κοιλιακοί και οι δικέφαλοι προπόνηση αλλά και η αγύμναστη (;) λίμπιντό σου. Άσε λοιπόν τα βαράκια στην άκρη και ετοιμάσου για το πιο καυτό... ζέσταμα και σετ ασκήσεων της ζωής σου.

Ερωτική προπόνηση: «Γύμνασε» τη λίμπιντό σου σε 20 ημέρες


Δεν χρειάζονται μόνο οι κοιλιακοί και οι δικέφαλοι προπόνηση αλλά και η αγύμναστη (;) λίμπιντό σου. Άσε λοιπόν τα βαράκια στην άκρη και ετοιμάσου για το πιο καυτό... ζέσταμα και σετ ασκήσεων της ζωής σου.


Aerobics, pilates, yoga, zumba, τα έχεις δοκιμάσει όλα... Μην ξεχνάς όμως πως η καλύτερη και η φυσικότερη άσκηση του σώματος είναι αυτή που γίνεται... κάτω από τα σεντόνια. Και το καλύτερο; Μπορεί να γίνει όσο δυναμική ή χαλαρή θελήσεις, να σε ιδρώσει ή όχι, να σου ανεβάσει τη διάθεση και την αυτοπεποιήθηση και να σε κάνει να αγαπήσεις το κορμί σου περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο.

Και η σεξουαλικότητα όμως χρειάζεται ζέσταμα, ειδικά όταν η καθημερινότητα γίνεται απαιτητική και ο ερωτισμός μπαίνει σε sleep mode. Μην ανησυχείς. Για να τονώσεις τον αισθησιασμό σου, δεν επιβάλλονται επίπονες ασκήσεις και εξαντλητική προπόνηση. Άλλωστε η ερωτική διάθεση δεν χρειάζεται γραμμωμένους μυς, αλλά καλογυμνασμένη φαντασία, δεν απαιτεί six pack, αλλά οξυμένες αισθήσεις και δεν συνδυάζεται με προσήλωση και θυσίες, αλλά με χαλάρωση και ευχαρίστηση. Και το εικοσαήμερο του πόθου ξεκινάει...

Μέρα 1η

Ερωτική προπόνηση: «Γύμνασε» τη λίμπιντό σου σε 20 ημέρες

Γύμνασε τους μυς του… φλερτ σου. Ένα πονηρό χαμόγελο με το γοητευτικό γείτονα ή τον τύπο που συναντάς κάθε μέρα στο καφέ έξω από τη δουλειά σου, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα ξυπνήσει τη λίμπιντό σου. Μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να βλάψει τη σχέση σου. Απλώς «φορτίζεις» τις μπαταρίες σου και στη συνέχεια μεταφέρεις όλο τον... ενθουσιασμό στο σύντροφό σου.

Μέρα 2η

Απόψε ξέχνα τις πιτζάμες σου στην ντουλάπα (ναι, ναι, ακόμα και το σατέν νυχτικό σου) και μην αφήσεις τίποτα να μπει ανάμεσα σε σένα και τα σεντόνια (όχι, ούτε εκείνον). Η επαφή του γυμνού δέρματος με το δροσερό ύφασμα θα αναστατώσει τις αισθήσεις σου και θα σε κάνει να νιώσεις πιο ερωτική από ποτέ. Αν μάλιστα αντέξετε να μην αγγιχτείτε μέχρι το πρωί, ξυπνώντας θα κάνετε ένα από τα καλύτερα σεξ της σχέσης σας.

Μέρα 3η

Ερωτική προπόνηση: «Γύμνασε» τη λίμπιντό σου σε 20 ημέρες - εικόνα 2

Σήμερα, πόζαρε για τον αγαπημένο σου. Μια σέξι φωτογράφηση θα πυροδοτήσει τη φαντασία σας και... τις φαντασιώσεις σας. Λευκό αμάνικο μπλουζάκι, το αγαπημένο σου σορτσάκι, σέξι βλέμμα και χαμόγελο όλο υποσχέσεις... Ή ακόμα καλύτερα, άσε εκείνον να διαλέξει το outfit. Θα τον κάνει να νιώσει πως του παραδίνεις τον έλεγχο και θα θελήσει σίγουρα να τον αξιοποιήσει. Προς όφελός σου πάντα...

Μέρα 4η

Ώρα για beaute! Κλείσε ραντεβού για μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωση ή ακόμα καλύτερα για ένα μασάζ αρωματοθεραπείας. Δοκίμασε ένα τατουάζ με swarovski ή χένα σε κάποιο σημείο που μπορεί να δει μόνο εκείνος και άσ' τον να το ανακαλύψει. Αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό σου και ανανεώνοντας την εικόνα σου, θα νιώσεις πιο όμορφη και σίγουρα πιο ποθητή.

Μέρα 5η

Βρες ένα καινούργιο, εφηβικό κόλλημα (προσωπικά παραμένω πιστή στον Μπραντ εδώ και χρόνια, αλλά μια ανανέωση πού και πού δεν βλάπτει). Η φαντασία σου άλλωστε είναι κάτι σαν την προσωπική σου παιδική χαρά. Μπορείς να προσκαλέσεις όποιον θέλεις εσύ και να... παίξετε μέχρι τελικής πτώσεως.

Μέρα 6η

Ερωτική προπόνηση: «Γύμνασε» τη λίμπιντό σου σε 20 ημέρες - εικόνα 3

Αποκάλυψε μια φαντασίωσή σου! Το να περιγράψεις με κάθε λεπτομέρεια στο σύντροφό σου τι θα ήθελες να συμβεί, δεν θα σας φέρει μόνο πιο κοντά, αλλά και θα τον αναστατώσει απίστευτα. Ζήτα και από εκείνον να κάνει το ίδιο, αλλά προσοχή: δεν χρειάζεται να τσακωθείτε για το ποια θα πραγματοποιήσετε πρώτη, έχετε 14 μέρες ακόμα μπροστά σας.


Μέρα 7η

Φόρα τα καλά σου... για τα μάτια του και μόνο. Διάλεξε τα ομορφότερα εσώρουχά σου και «καμουφλάρισέ τα» κάτω από μια φαρδιά φόρμα και ένα απλό μακό. Όταν θα σε γδύσει, θα νιώσει σαν να κέρδισε τον πρώτο αριθμότου λαχείου.

Μέρα 8η

Ερωτική προπόνηση: «Γύμνασε» τη λίμπιντό σου σε 20 ημέρες - εικόνα 4

Πολλές γυναίκες ερεθίζονται απλώς και μόνο μυρίζοντας το λαιμό του αγαπημένου τους. Σήμερα, λοιπόν, φόρεσε το άρωμά του στη δουλειά. Το να τον μυρίζεις πάνω σου όλη μέρα θα σε κάνει να επιστρέψεις σπίτι γεμάτη όρεξη και... ιδέες.

Μέρα 9η


Χαρτογράφησε τον πόθο σου. Σε ξεχωριστά χαρτιά, σχεδιάστε δύο γυμνά σώματα και σημειώστε ο καθένας τις περιοχές που «τρελαίνουν» τον άλλον.Προσοχή! Η αντιγραφή δεν επιτρέπεται, αλλά στο τέλος επιβάλλεται να ανταλλάξετε σημειώσεις!

Μέρα 10η

Πριν βγείτε έξω για φαγητό, στάσου γυμνή μπροστά του και ζήτησέ του να σε ντύσει, αφήνοντάς τον να διαλέξει εκείνος τα εσώρουχα που θα σου φορέσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως καθόλη τη διάρκεια του δείπνου θασκέφτεται πότε θα γυρίσετε σπίτι για να σε γδύσει.

Μέρα 11η

Ερωτική προπόνηση: «Γύμνασε» τη λίμπιντό σου σε 20 ημέρες - εικόνα 5

Επιστροφή στο Λύκειο. Σήμερα το πρωί μην κάνετε σεξ, αρκεστείτε στο να φιληθείτε και να αγγιχτείτε πάνω από τα ρούχα. Όταν επιστρέψετε το απόγευμα σπίτι, εκμυστηρευτείτε ο ένας στον άλλον τι φανταζόσασταν όλητην ημέρα. Το πιθανότερο βέβαια είναι οι διηγήσεις να μείνουν στη μέση!

Μέρα 12η


Επιδοθείτε σε «sexting»! Μην τα πιστεύεις αυτά που λένε περί τεχνολογίας. Όχι μόνο δεν απομακρύνει τα ζευγάρια, αλλά αν χρησιμοποιηθεί κατάλληλα, αυξάνει την προσμονή και μπορεί να αποτελέσειένα εξαιρετικά ερεθιστικό προκαταρκτικό. Ξεκίνα με κάτι απλό όπως «σε σκέφτομαι» και όταν απαντήσει, πες του τι ακριβώς σκέφτεσαι!

Μέρα 13η

Ερωτική προπόνηση: «Γύμνασε» τη λίμπιντό σου σε 20 ημέρες - εικόνα 6

Ξαναζήστε κάποιες από τις ομορφότερες στιγμές της σχέσης σας, αναβιώνοντας στοιχεία από κάποια κοινή σας απόδραση - άλλωστε εκείνο το bellini που φέρατε μαζί σας από τη Βενετία είναι ακόμα στο ψυγείο. Το ένα θα φέρει το άλλο και θα θυμηθείτε περισσότερα (και γαργαλιστικότερα) κομμάτια του ταξιδιού!

Μέρα 14η

Ανανέωσε το υπνοδωμάτιό σας. Απομάκρυνε τις παλιές εφημερίδες, τα ασιδέρωτα ρούχα και τα παιχνίδια των παιδιών και μετάτρεψε τον προσωπικό σας χώρο σε ένα αισθησιακό καταφύγιο ενηλίκων, αφιερωμένο στην ηδονή. Κεριά, φρέσκα σεντόνια, αρωματικά έλαια για μασάζ, μεταξωτά μαντίλια.Ένα τέτοιο σκηνικό θα του ξυπνήσει τον πόθο στο λεπτό. Και όμως ακόμα πιάνουν αυτά στους άντρες.

Μέρα 15η

Κάν' του ένα δώρο, χωρίς να υπάρχει λόγος. Μην περιμένεις τη γιορτή του ήτα γενέθλιά του. Ακόμα κι αν δεν πρόκειται για ένα ερωτικό δώρο, η αίσθηση πως τον σκέφτεσαι θα τονώσει την αυτοπεποίθησή του και αυτό θα μεταφερθεί και στην κρεβατοκάμαρα.

Μέρα 16η

Ξαναζήστε το πρώτο σας ραντεβού ακολουθώντας το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα με κάθε λεπτομέρεια - ναι ακόμα και το άβολο φιλί στην εξώπορτα. Η συνειδητοποίηση του πόσο πολύ έχετε ωριμάσει σαν ζευγάρι θα σας δέσει ακόμα περισσότερο και, ξέρεις, σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι το τρίτο ραντεβού για να τον καλέσεις πάνω.

Μέρα 17η

Ερωτική προπόνηση: «Γύμνασε» τη λίμπιντό σου σε 20 ημέρες - εικόνα 7

Κάντε σεξ σε ένα διαφορετικό δωμάτιο. Το γραφείο, όπου συνήθως κάνετε τους λογαριασμούς ή η μικρή αποθηκούλα του σπιτιού θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να πραγματοποιείτε μια γλυκιά σκανδαλιά και θα δώσουν στο σεξ την αίσθηση παιχνιδιού και αταξίας.

Μέρα 18η

Διαλέξτε το αγαπημένο σας επιτραπέζιο ή ακόμα και ένα παιχνίδι στον υπολογιστή και αλλάξτε τους κανόνες. Ο νικητής κάθε γύρου θα έχει δικαίωμα να ζητήσει από τον άλλον οτιδήποτε θέλει. Η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο και σίγουρα δεν θα υπάρχει χαμένος στη βραδιά.

Μέρα 19η

Γράψε μια ερωτική ιστορία με πρωταγωνιστές εσάς τους δύο και στείλ' του την όσο θα είναι στο γραφείο. Θα γυρίσει σπίτι τρέχοντας.

Μέρα 20η


Ερωτική προπόνηση: «Γύμνασε» τη λίμπιντό σου σε 20 ημέρες - εικόνα 8

Δοκιμάστε μια καινούργια στάση. Βάλε τον καλό σου να ξαπλώσει σε μια καρέκλα και κάτσε πάνω του με την πλάτη γυρισμένη σε αυτόν. Καλές οι...δοκιμασμένες συνταγές, αλλά μια μικρή πρωτοτυπία θα σας απελευθερώσει και τους δύο.



Διάβασε επίσης:

Φάκελος Σεξ: Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη απαντά στις πιο συχνές ερωτήσεις
Πώς θα ξεπεράσεις το κακό σεξ; 4 σεξολόγοι απαντούν!
Τα πάντα γύρω από το σεξ στο blog της Σάντυ Κουτσοσταμάτη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ