Follow us

Διεθνής Ημέρα Φιλιού: Τα καλύτερα κινηματογραφικά φιλιά όλων των εποχών!

Ο Ross, η Rachel, η Carrie, ο Mr. Big, η Scarlett, ένα πλοίο που ναυάγησε, ένας εξωγήινος, βρικόλακες και οι 15 στιγμές που μας έκαναν να κλαίμε!

Τα καλύτερα κινηματογραφικά φιλιά όλων των εποχών!

15 ταινίες που μας έκαναν να κλαίμε και να αναρωτιόμαστε ποια ήταν η πιο ρομαντική στιγμή που έχουμε ζήσει!

Ο Ross, η Rachel, η Carrie, ο Mr. Big, η Scarlett, ένα πλοίο που ναυάγησε στο πρώτο του ταξίδι, ένας εξωγήινος, βρικόλακες, musical, πόλεμοι στα άστρα και άλλες ιστορίες που μας ενέπνευσαν να συνεχίσουμε να αναζητάμε τον έρωτα...

Όταν η Carrie γνώρισε τον Mr. Big και το Sex and the City μπήκε στη ζωή μας...

Dirty Dancing

Audrey Hepburn και George Peppard στην all time classic «Breakfast at Tiffany's» μοιράζονται την πιο ρομαντική στιγμή που έχουμε δει σε ταινία.

Η Rachel συνειδητοποιεί ότι ο Ross είναι "her lobster" σε ένα φιλί που εκατομμύρια τηλεθεατές περιμέναμε 2 χρόνια (και ο Ross γύρω στα 10)

Στην ταινία που έγινε το box office θαύμα της εποχής, η pretty woman Julia Roberts βρίσκει τον ιππότη της στον Richard Gere.

Στον "Πόλεμο των Άστρων" the prequel, η Natalie Portman ερωτεύεται τον Ηayden Christensen (χωρίς να ξέρει ότι θα στο μέλλον εκείνος θα γίνει ο uber cool "κακός" Darth Vader)

Αφιέρωμα στα κινηματογραφικά φιλιά χωρίς Leonardo Di Caprio και Τιτανικό δεν γίνεται. Η kate Winslet τον ακολουθεί, εκείνος την σώζει και το δακρύβρεχτο τέλος το ανέδειξε στο πιο εμπορικά επιτυχημένο love story.

Ryan Gosling και Rachel McAdams στο Notebook - χωρίς λόγια.

Αν δεν έπεισε κάποιες στο Notebook, ο Ryan Gosling σίγουρα έγινε το αγαπημένο Hollywood boy με το Drive και το υπερ-ρομαντικό φιλί στην Carrey Mulligan.

Ο απόλυτος άντρας Rett Butler και το πρότυπο δυνατής γυναίκας Scarlett o'Hara στη σκηνή που άλλαξε την ιστορία του σινεμά. Aka Clark Gable και Vivian Leigh παραδίδουν μαθήματα love story στο Όσα παίρνει ο Άνεμος.

Ο Brad Pitt στους Θρύλους του Πάθους μπορεί να μην έσπασε ταμεία, αλλά ήταν σίγουρα o πιο ερωτικός του ρόλος.

Ι 've got chills, they 're multiplying, and I'm losing control... H Οlivia Newton John μεταμορφώνει σε καλό παιδί τον John Travolta στο πιο επιτυχημένο musical Grease.

Ένας έρωτας μέσα από το internet, φέρνει την Μeg Ryan στην αγκαλιά του Tom Hanks στo Υοu 've Got Mail.

O έρωτας μιας θνητής με έναν βρυκόλακα ήταν δύσκολη υπόθεση για την Kristen Stewart και τον Robert Pattinson στο Twilight. Kαι παραδόξως, εξίσου δύσκολο ήταν και στην πραγματική τους σχέση...

Ο E.T ο εξωγήινος δεν ήταν παραδοσιακό Love Story, αλλά μας έκανε να κλαίμε στην εποχή του και η μικρή Drew Barrymore να δίνει φιλί στον αγαπημένο μας εξωγήινο είναι από τις σκηνές που δε θα ξεχάσουμε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ