Follow us

Σεξ Μουντιάλ 2014: Ποιος λαός κάνει το καλύτερο σεξ στον κόσμο;

Νέα έρευνα αναλύει τις χώρες του Μουντιάλ και αναδεικνύει τους νικητές του σεξ (Ναι, οι Ελληνες έχουμε πολύ καλή θέση)

Πώς να κατακτήσεις την σεξουαλική πληρότητα

Νέα έρευνα αναλύει τις χώρες που έλαβαν μέρος στο Μουντιάλ και αναδεικνύει τους νικητές του σεξ (Ναι, οι Ελληνες έχουμε πολύ καλή θέση)

Γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι το μόνο πράγμα για το οποίο μπορούμε να κρίνουμε μια χώρα
.

Ακόμα κι αν δεν σε ενδιαφέρει τι γίνεται με το Παγκόσμιο Κύπελλο, σίγουρα θα σε ενδιαφέρουν αυτά τα παγκόσμια στατιστικά. Η sex toy μάρκα Lelo αποφάσισε να δει πως τα πάνε οι χώρες που διαγωνίζονται για το Παγκόσμιο Κύπελλο σε κάποια σημαντικά πράγματα, όπως στην σεξουαλική ικανοποίηση και στις αντοχές. Για αυτό, λοιπόν, συγκέντρωσαν δεδομένα από μετρήσεις, σχετικά με το σεξ παγκοσμίως, σε πάνω από 30 χώρες με περισσότερους από 35.000 ερωτηθέντες, ηλικίας 21 έως 55 χρονών, για να διαπιστώσουν ποιος πραγματικά “σκοράρει”.

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι νικητές στο χορτάρι δεν είναι ίδιοι με αυτούς στο κρεβάτι.

Δες τα αποτελέσματα σε κάθε κατηγορία:

1. Πόσους σεξουαλικούς συντρόφους έχουν άντρες και γυναίκες σε κάθε χώρα;

Σύμφωνα με την καταμέτρηση, το 55% των ανθρώπων παγκοσμίως είχε από 1 έως 8 συντρόφους. Νικητές στέφονται οι Ελβετοί με το 26% να δηλώνει ότι είχε παραπάνω από 20 συντρόφους. Στη δεύτερη θέση οι Έλληνες ακολουθούμενοι από Βραζιλιάνους και οι Ιταλούς. Στην τελευταία θέση της κατάταξης; Οι Ιάπωνες!

Σεξ Μουντιάλ 2014: Ποιος λαός κάνει το καλύτερο σεξ στον κόσμο;

2. Ποιοι λαοί απατάνε περισσότερο;

Στην απάτη έρχονται πρώτοι οι Γάλλοι με το 75% αυτών να κάνουν “φάουλ” σε αντίθεση με τους -μονογαμικούς τελικά- Έλληνες, εκ των οποίων το 75% δεν έχει απατήσει τον/την σύντροφο του. Επίσης αν ο/η σύντροφός σου είναι Βέλγος ή Αυστραλός, και πάλι είσαι τυχερή αφού έχουν τα χαμηλότερα ποσοστά στην απάτη (ή δεν το παραδέχονται ευθαρσώς :)
Σεξ Μουντιάλ 2014: Ποιος λαός κάνει το καλύτερο σεξ στον κόσμο; - εικόνα 2

3. Σε ποιες χώρες υποκρίνονται οργασμό περισσότερο;

Όσον αφορά τον ψεύτικο οργασμό, και εδώ οι Έλληνες είμαστε υπερήφανοι για τα αποτελέσματα μιας και το 76% δεν προσποιείται οργασμό, όπως και οι Πορτογάλοι. Σε αντίθεση με την Κολομβία, η οποία βγαίνει νικήτρια σε αυτή τη κατηγορία μιας και το 70% του λαού της έχει προσποιηθεί οργασμό.
Σεξ Μουντιάλ 2014: Ποιος λαός κάνει το καλύτερο σεξ στον κόσμο; - εικόνα 3

4. Πόσο βαθμολόγουν οι ίδιοι τον εαυτό τους στο σεξ σε κάθε χώρα;

Αλίμονο αν δεν κερδίζαμε μία θέση στο βάθρο στο πώς βαθμολογεί η κάθε χώρα τις επιδόσεις της στο σεξ. Νικητές βγαίνουν οι Έλληνες, για άλλη μια φόρα, οι οποίοι θεωρούν τους εαυτούς τους “ειδικούς” στην τέχνη του έρωτα. Ακολουθούν οι Βραζιλιάνοι και οι Ιταλοί και στο τέλος όλων βρίσκονται οι Άγγλοι, με σχεδόν το 50% αυτών να θεωρούν ότι οι επιδόσεις τους είναι μέτριες ή παραπάνω.
Σεξ Μουντιάλ 2014: Ποιος λαός κάνει το καλύτερο σεξ στον κόσμο; - εικόνα 4

5. Ποιοι αντέχουν περισσότερο σε χρόνο;
Ο μέσος όρος ανέρχεται στα 32,5 λεπτά για προκαταρκτικά και ερωτική επαφή, αλλά στις αντοχές νικάνε οι Βραζιλιάνοι αφού σε ποσοστό 34% ξεπερνάνε τα 46 λεπτά. Παράλληλα, Γερμανοί και Αυστραλοί σε ποστό 8% έχουν ολοκληρώσει μέχρι τα 9 λεπτά. (Οι Έλληνες έχουμε αξιοπρεπή εμφάνιση και μηδενικό ποσοστό στους χρόνους έως 9 λεπτά - να τα λέμε αυτά).
Σεξ Μουντιάλ 2014: Ποιος λαός κάνει το καλύτερο σεξ στον κόσμο; - εικόνα 5

6. Ποιοι λαοί έχουν περισσότερα sex toys;
Η χρήση των σεξουαλικών παιχνιδιών γενικά αυξάνεται, αλλά οι Άγγλοι έσπασαν τα ρεκόρ, αφού το 94% είχαν αποκτήσει ή χρησιμοποιήσει κάποιο sex toy. Στους τελευταίους, η Χιλή και η Ελλάδα που δεν τα πάμε καλά με τα gadgets.
Σεξ Μουντιάλ 2014: Ποιος λαός κάνει το καλύτερο σεξ στον κόσμο; - εικόνα 6

7. Τελικά, ποιοι λαοί νιώθουν περισσότερη ικανοποίηση στο σεξ;
Με το 1 να είναι "Καμία ικανοποίηση" έως το 5 "100% Ικανοποίηση", οι λαοί ψήφισαν πόσο ικανοποιύνται. Το 79% παγκοσμίως δηλώνει ικανοποιημένο, το οποίο είναι καλά νέα. Οι Έλληνες στην πρώτη θέση μαζί με τους Άγγλους, αφού το 1/4 του πληθυσμού δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένο απ΄τη σεξουαλική του ζωή. Οι Χιλιανοί πάλι όχι.
Σεξ Μουντιάλ 2014: Ποιος λαός κάνει το καλύτερο σεξ στον κόσμο; - εικόνα 7

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ