Follow us

10 ρομαντικές ιδέες για καλοκαιρινά ραντεβού

Βρήκαμε 10 εναλλακτικές ιδέες για ρομαντικά ραντεβού το καλοκαίρι

Αυτές είναι 10 εναλλακτικές ιδέες για ραντεβού την περίοδο του καλοκαιριού.

Βρήκαμε 10 εναλλακτικές ιδέες για ρομαντικά ραντεβού το καλοκαίρι


Το καλοκαίρι είναι εδώ και είναι η κατάλληλη περίοδος να κάνεις κάνεις κάτι καινούριο με τον καλοκαιρινό σου έρωτα. Κάτι πιο συναρπαστικό!

Ιδού, λοιπόν, 10 νέες ιδέες για καλοκαιρινά ραντεβού που αξίζει να δοκιμάσεις. [gallery ids="83295,83296,83297,83298,83299,83300,83301,83302,83303,83304"]

Βγείτε για πικνικ. Βάλτε σε μια τσάντα ένα τραπεζομάντιλο, μερικά σνακς και λίγο κρασί και φύγατε για το κοντινότερο πάρκο η κάποια μοναχική παραλία.

Κανονίστε μια μονοήμερη εκδρομή... εκείνη τη στιγμή! Πείτε ένα μέρος, σχετικά κοντά, στο οποίο θα θέλατε να πάτε, πάρτε το αμάξι και φύγατε!

Διοργανώστε μια βραδιά παιχνιδιού! Βρείτε παιχνίδια που σας αρέσουν στα χαρτιά, στον υπολογιστή ή στο playstation και...ας αρχίσει η μάχη!

Πηγαίνετε στο λούνα παρκ! Θα ξανανιώσετε σαν παιδιά που δεν θέλουν να γυρίσουν σπίτι γιατί περνάνε τόσο ωραία. Μπείτε σε τρομακτικά τρενάκια, φωνάξτε, φάτε λίγο μαλλί της γριάς και...καλά να περάσετε!

Πηγαίνετε μαζί για bowling! Βάλτε στοιχήματα ποιος θα νικήσει ποιον, κάντε λίγες χαζομάρες παίζοντας και σίγουρα το ραντεβού θα πάει μια χαρά.

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου! Βρείτε μια μοναχική παραλία το βράδυ, νιώστε ελεύθεροι να κολυμπήσετε με ή χωρίς μαγιό, ανάψτε φωτιά και συζητείστε για εσάς πίνοντας κρασί.

Κάντε camping...στην αυλή του σπιτιού σας! Μπορεί να μην έχετε χρόνο για μια μικρή απόδραση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε εσείς να βρείτε τρόπο πραγματοποιήσετε. Απλώστε μια σκηνή στην αυλή του σπιτιού σας και ονομάστε την νέα σας “φωλιά”.

Επισκεφτείτε ένα ζωολογικό πάρκο. Δείτε το σαν εκδρομή για σαφάρι. Πάρτε μαζί σας προμήθειες και χαρείτε τα ζώα της φύσης χέρι-χέρι.

Ένα βράδυ με καθαρό ουρανό πηγαίνετε σε κάποιο βουνό να δείτε τα αστέρια παρέα. Μιλήστε για εσάς, τα όνειρα σας και κάντε ευχές στα πεφταστέρια που θα δείτε.

Διασκεδάστε σε μια βραδιά καραόκε! Επιλέξτε ένα “ζωντανό”, χαρούμενο τραγούδι που αρέσε και στους δύο και γίνετε οι σταρ της βραδιάς με το μοναδικό σας show!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ