Follow us

Τι συζητούν οι άντρες μεταξύ τους;

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ; 

Τι συζητούν οι άντρες μεταξύ τους;

Πολλές από εμάς έχουμε σκεφτεί ότι θα θέλαμε θα είμαστε αόρατες και να κρυφακούμε τις συζητήσεις των αντρών! Άραγε τι να λένε μεταξύ τους όσο εμείς μιλάμε και αναλύουμε διαρκώς αυτούς;


Ποδόσφαιρο
Ναι, είναι ένα πολύ μεγάλο ζήτημα που τους απασχολεί, ειδικά αν ασχολούνται με τυχερά παιχνίδια και κατά συνέπεια με λεφτά. Ο τομέας αυτός θα τους απασχολήσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς σίγουρα όλοι θα ασπάζονται μια διαφορετική ομάδα, η μια κουβέντα θα φέρει την άλλη, λίγο τα πνεύματα θα οξυνθούν και τελικά αφού δε θα έχουν καταλήξει πουθενά θα πάνε σε άλλο θέμα.

Αυτοκίνητα
Εκεί που θα μιλούν για ποδοσφαιριστές, ένας να πει ότι διάβασε για το νέο απόκτημα ενός από τους άσσους των γηπέδων και αμέσως οι τέσσερις ρόδες γίνονται ξεμυαλίστρες. Ταχύτητα, νέα μοντέλα, αξεσουάρ, φόρμουλα 1 και διάφορα άλλα τέτοια θα τους συνεπάρουν για αρκετή ώρα, και τους ίδιους και τα μυαλά τους.

Δουλειά
Όσο κι αν δε το πιστεύουμε οι άντρες μιλούν αρκετά συχνά για την δουλειά τους και συνήθως τις δυσκολίες αυτής. Μεταξύ άλλων δε θα διστάσουν να αναλύσουν κάποιες περίεργες ή άβολες στιγμές τους κατά τη διάρκεια της εργασίας τους ενώ δε θα παραλείψουν να καταστρώσουν και μερικά σενάρια εξόντωσης ανθρώπων από το εργασιακό περιβάλλον (φανερά επηρεασμένοι από την ταινία «Horrible Bosses 1 και 2»).

Μόδα
Τι νομίζεις; Ότι δε τους ενδιαφέρει; Δεν πρόκειται να αναλύσουν διεξοδικά τι ταιριάζει με τι, αλλά ένας να πει «Τι ωραία μπλουζάκι ρε φίλε» και αυτό ήταν. Η συζήτηση θα κυμανθεί κυρίως γύρω από τα ρούχα που λείπουν στον καθένα ή για ένα ωραίο πουκάμισο που είδε ένας σε μια βιτρίνα. Αυτό το θέμα συζήτησης περιλαμβάνει και υποκατηγορίες, όπως «Πω πω έχω ένα σωρό ασιδέρωτα» ή «Εμένα μου τα ψωνίζει όλα η κοπέλα μου/μαμά μου» ή «Άσε φίλε δεν χωράω στο περσινό μου τζιν». Το τελευταίο έχει και επέκταση στο παρακάτω θέμα.

Γυμναστική
Ε ναι! Εδώ τα λένε όλα. Πόσα κιλά σήκωσε ο καθένας, πόσο έτρεξε, πόσο ιδρώτα έχυσε. Οι λεπτομέρειες των γυναικών δεν πιάνουν μια μπροστά τους. Φυσικά, όλες αυτές οι ανατριχιαστικές περιγραφές στόχο έχουν την κομπορρημοσύνη και τίποτα περαιτέρω, αλλά μέχρι να αναλύσει ο καθείς την δικιά του ώρα στο γυμναστήριο, ο καφές που πίνουν έχει τελειώσει.

Διατροφή
Ναι, το συζητούν κι αυτό. Γιατί μαζί με την γυμναστική κάνουν και διατροφή. Νέα σκευάσματα πρωτεϊνών, σαλάτες που φτιάχνουν μόνοι τους και είναι -υποτίθεται- τέλειες, μπιφτέκια στον ατμό και φαγητά της μανούλας ενώ οι ίδιοι τρώνε σουβλάκια αποτελούν ένα ακόμα θέμα προς ανάπτυξη, διότι μεταξύ άλλων εκτελούν και χρέη διατροφολόγων.

Γυναίκες
Και τώρα το φλέγον θέμα, που θέλει λίγη ανάλυση παραπάνω. Αναρωτιέσαι αν οι άντρες μιλούν για εμάς; Φυσικά και το κάνουν! Αλλά με πολύ διαφορετικό τρόπο. Δηλαδή:
- Δε θα κάτσουν να διαβάσουν τις συζητήσεις και τα μηνύματα που ανταλλάσσουμε ψειρίζοντας κάθε λέξη. Θα αναφέρουν ότι υπήρξε επαφή αλλά θα πουν τα χοντρά χοντρά - και όσα τους βολεύουν.
- Δε θα κάτσουν να μπουν στο μυαλό μας. Θα αναρωτηθούν «Μα τι σκέφτονται πλέον;» αλλά με τρόπο ρητορικό, που δεν επιδέχεται απάντηση.
- Θα αναλύσουν τις ερωτικές τους περιπτύξεις αλλά μόνο όταν:
1. Η κοπέλα με την οποία έκαναν κάτι δεν είναι η κοπέλα τους.
2. Αν το σεξ ήταν πολύ καλό και θέλουν να καυχηθούν.
Αν, λοιπόν, κάποιος από την αντροπαρέα είναι δεσμευμένος σπάνια θα αναλύσει τα κάλλη της κοπέλας του ή τις περιπέτειές τους στο κρεβάτι, πόσο μάλλον όταν οι φίλοι του γνωρίζουν το εν λόγω άτομο.
Αν πάλι η κοπέλα είναι άγνωστη, ευχαρίστως θα μιλήσουν με λεπτομερή περιγραφή αλλά όχι τόσο για το τι έκανε αυτή αλλά για το πώς κατάφερε ο ίδιος να την ευχαριστήσει. Οι ερωτήσεις έπειτα θα φέρουν και την περαιτέρω ανάπτυξη της κουβέντας.

Αν, τέλος, αναρωτιέσαι τι γίνεται όταν ένας ενδιαφέρεται πραγματικά για μια κοπέλα και θέλει να το αναλύσει με τους φίλους του, θα το κάνει. Δεν θέλουμε να παρουσιάσουμε δα και το άλλο φύλο σαν εντελώς αναίσθητο. Όμως, οι συζητήσεις θα είναι εμφανώς πιο σύντομες και κατά 99% καταλήγουν με τη φράση «κάνε το ρε φίλε και βλέπεις, σιγά», καθώς, μεταξύ μας, αυτό είναι και το νόημα!

Έχεις κάποια άλλη απορία;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ