Follow us

Γιατί δεν σου ζητάει να βγείτε?

Οι ειδικοί του Missbloom.gr έβγαλαν το πόρισμα!

1

Οι ειδικοί του Missbloom.gr έβγαλαν το πόρισμα!


Σου αρέσει και φαίνεται πως του αρέσεις και εσύ. Τα social media έχουν πάρει φωτιά, και κάτω από τις φωτογραφίες σου από καλοκαιρινές διακοπές και χειμερινές εξορμήσεις, συχνά πυκνά θα βρεις το δικό του “like” . Τότε, γιατί δεν σου ζητάει να βγείτε? Τι κάνεις λάθος? Ενδιαφέρεται ή όχι τελικά?

Εμείς στο Missbloom.gr καταλήξαμε πως αυτά είναι τα 4 επικρατέστερα πιθανά σενάρια και σου τα παρουσιάζουμε:


1. Φοβάται να κάνει κίνηση

Ακόμη και εάν τα συναισθήματα είναι αμοιβαία, οι άνδρες φοβούνται την απόρριψη. “Ίσως πιστεύει ότι τον βλέπει σαν φίλο” υποστηρίζει η Michael Bruch, δημιουργός της εφαρμογής Willow. Εμείς θα συμφωνήσουμε, γιατί πολλές φορές η αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να πάρει το θάρρος και να σου ζητήσει να βγείτε προέρχεται αφού δώσεις το “πράσινο φως”.


2. Είστε φίλοι

Μερικοί άνδρες (σπάνια βέβαια) μπορεί να έχει ήδη προλάβει να σε βάλει στο “friend – zone” . Σε αυτή τη περίπτωση, θα χρειαστεί με έξυπνες και διακριτικές κινήσεις να δείξεις πως εσύ σκέφτεσαι διαφορετικά και να τον διεκδικήσεις, γιατί η φιλική σχέση που έχετε αναπτύξει δεν είναι δύσκολο να εξελιχθεί σε ένα έντονο έρωτα.

Γιατί δεν σου ζητάει να βγείτε?

3. Απλώς δεν σε γουστάρει

Πονάει αλλά μερικές φορές, πίσω από τις ιστορίες φαντασίας που δημιουργείς στο μυαλό σου, για να δικαιολογήσεις τις δυσερμήνευτες κινήσεις του, μπορεί να κρύβεται απλώς η αδιαφορία (boom) . “Μπορεί να σε πολιορκεί απλά για να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή του και να “ταΐσει” το εγώ του, ενώ δεν έχει κανένα σκοπό να το πάει κάπου συγκεκριμένα” εξηγεί ο April Davis, ιδρυτής της ιστοσελίδας CupidsCronies.com, χρησιμοποιώντας εσένα ως “χαρούμενο διάλειμμα” μέχρι κάτι καλύτερο να προκύψει στη συνέχεια”.

4. Είναι ντροπαλός

Σε μία τέτοια περίπτωση πρότεινε να πάτε για ένα καφέ. Θα του ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και θα βρει το θάρρος να σου ζητήσει να βγείτε ραντεβού. Δεν πρέπει ο άνδρας να κυνηγήσει την γυναίκα? Στον 21ο αιώνα, οι γυναίκες τολμούν να λένε αυτό που νιώθουν και να διεκδικούν αυτό που θέλουν, οπότε δεν χρειάζεται να νιώθεις άβολα. Παλιά, οι γυναίκες συνήθιζαν να ρίχνουν ένα μαντήλι κάτω ενημερώνοντας τον υποψήφιο πως του δίνουν το δικαίωμα να τις πολιορκήσει. Η αλήθεια όμως είναι πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη σπαταλάς στα πολύτιμα μαντήλια σου, για αυτό σε προτρέπω να απολαύσεις το παιχνίδι και να “παραβιάσεις” τους κανόνες αν χρειαστεί, γιατί πάνω από όλα σημασία έχει τι θέλεις εσύ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ