Σπίτι - Διακόσμηση28 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2017

Η ΙΚΕΑ μάς μεταφέρει σε μέρη «τροπικά» αυτόν τον Αύγουστο!

Υποδέξου το μήνα με ανανεωμένη διάθεση και νέα άνετα και κομψά προϊόντα

IKEA

Έντονα και ζωηρά χρώματα, τροπικές πινελιές, χρυσές λεπτομέρειες και νέα μοτίβα συμπληρώνουν τη μοναδική αισθητική των νέων προϊόντων της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS. Χάρη στις νέες σειρές, υποδεχόμαστε στο σπίτι μας τον πιο καλοκαιρινό μήνα με ανανεωμένη διάθεση.

H άνεση, η λειτουργικότητα και η κομψότητα συνεχίζουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα νέα προϊόντα ΙΚΕΑ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η νέα, μοντέρνου σχεδιασμού, πολυθρόνα KOARP με πολλές επιλογές χρωμάτων στα καλύμματα και στα πόδια στήριξης και ενσωματωμένη θήκη περιοδικών.

Αντίστοιχα, ο νέος εργονομικός καναπές HAMMARN ξεχωρίζει καθώς μεταμορφώνεται σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα σε κρεβάτι, ενώ ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη προκαλεί η ιδιαίτερα προσιτή τιμή του.

ΙΚΕΑ

Τα νέα χαλιά, σε διαφορετικά μεγέθη ξεχωρίζουν λόγω της χειροποίητης κατασκευής τους και ομορφαίνουν κάθε γωνιά του σπιτιού. Επιπλέον, τα καλύμματα GILLHOV & MAJBRITT με έντονα τροπικά μοτίβα, σε πράσινο και κίτρινο χρώμα, δίνουν στον χώρο μας μια χαρούμενη νότα!

ΙΚΕΑ

ΙΚΕΑ

Για τους μικρούς φίλους, η ΙΚΕΑ παρουσιάζει τη νέα σειρά κρεβατιών SLÄKT , η οποία είναι ευέλικτη και περιλαμβάνει αποθηκευτικές λύσεις, για να μπορούν τα παιδιά να απολαμβάνουν περισσότερο παιχνίδι με φίλους στο σπίτι.

Από τα νέα προϊόντα δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα φωτιστικά. Η σειρά επιτραπέζιων φωτιστικών FADO με τη ρουστίκ διάθεση και τα φωτιστικά MAJORNA, μαγνητίζουν τα βλέμματα δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Σπιτι - Διακοσμηση18 Ιανουαρίου 2018

Detox στο σπίτι: 4 πράγματα που πρέπει να πετάξεις τώρα!

Κάνε το σπίτι σου λίγο πιο φιλικό προς το περιβάλλον

Σπιτι - Διακοσμηση17 Ιανουαρίου 2018

Όλα όσα θα έχουν τα ωραιότερα σπίτια του 2018! 10 τάσεις για να υιοθετήσεις...

Σύμφωνα με το Pinterest, οι παρακάτω 10 τάσεις θα κυριαρχήσουν στα ωραιότερα σπίτια του 2018! Ποιες θα υιοθετήσεις στο δικό σου;

Σπιτι - Διακοσμηση14 Ιανουαρίου 2018

Versace | Η βίλα του μεταμορφώθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο!

Δες φωτογραφίες από το εντυπωσιακό κτίσμα!

Best of network