Follow us

Δοκιμάσαμε το νέο Κρητικό μενού του Αίγλη Εστιατόριο

Τα αρώματα και η ζωντάνια της κρητικής κουζίνας σε 3 πιάτα

Δοκιμάσαμε το νέο Κρητικό μενού του Αίγλη Εστιατόριο


Τα αρώματα και η ζωντάνια της κρητικής κουζίνας σε 3 πιάτα


Το βράδυ της Τρίτης, η Ελένη Ψυχούλη μας καλοδέχτηκε στη δροσερή αυλή του Αίγλη Εστιατόριο στο κέντρο της πόλης για να μας παρουσιάσει τα μικρά θαύματα της κρητικής - δημιουργικής - κουζίνας. Με άλλα λόγια, μας έδειξε πως μπλέκει το σταμναγκάθι με το αβοκάντο και τi δουλειά έχει η τσικουδιά σε μια γλυκιά σούπα πεπόνι. Η Ελένη, εξερευνώντας το γαστριμαργικό πλούτο της Κρήτης, ανακάλυψε και το chef Δημήτρη Μαυρακάκη και ενθουσιάστηκε με τον τρόπο που δούλευει τα παραδοσιακά προϊόντα με σύγχρονες τεχνικές.

Έτσι λοιπόν, ο chef του εστιατορίου Κρίταμον, στο Ηράκλειο της Κρήτης, Δημήτρης Μαυράκης, παρέα με τον σεφ του Αίγλη Εστιατόριο, Βασίλη Σιγουλάκη, παρουσίασαν ένα ειδικό μενού 3 πιάτων - με μερικά από τα καλύτερα προϊόντα της Κρήτης - συνοδεία των εξαιρετικών κρασών της Mediterra Οινοποιητική. Και όλα αυτά στην τιμή των €25,00 ανά άτομο. Τα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα ταξίδεψαν από την Κρήτη για τη βραδιά και ήταν προσφορά των εταιριών Candiasoil Fine Food Products, Παραδοσιακή Αλλαντοποιία Αφοί. Γ. Κασσάκη και Melko Σπιτικά Ζυμαρικά Κρήτης.


Δοκιμάσαμε το νέο Κρητικό μενού του Αίγλη Εστιατόριο
Φωτό via instagram.com/gabnikolaidis

Τριλογία

Σταμναγκάθι με αβοκάντο, αγέρα λεμονιού & παστέλι · Ντάκος με ξύγαλο και κρίταμο τουρσί · Παστό χοιρινό φυσικής ωρίμανσης με καπνιστό ροδάκινο

Δοκιμάσαμε το νέο Κρητικό μενού του Αίγλη Εστιατόριο - εικόνα 2
Φωτό via instagram.com/gabnikolaidis

Καπρικό (σιγομαγειρεμένο χοιρινό)
με οξύμελι και νεραντζόφυλλα, πάνω σε χυλωμένο ξινόχοντρο και σύγκλινο


Παγωμένη σούπα πεπόνι
με τσικουδιά, μέντα, δυόσμο, σφαίρες από νωπό ανθότυρο και αγουρέλαιο

Δοκιμάσαμε το νέο Κρητικό μενού του Αίγλη Εστιατόριο - εικόνα 4
H Ελένη Ψυχούλη με την Γιώτα Χουλιαρά, Managing Director της CONCEPT Communication Strategies


Για να βρεθείς κι εσύ μπροστά από αυτά τα πιάτα κάνε κράτηση στη βεράντα του Aίγλη Εστιατόριο μέχρι και τις 25 Ιουνίου.

Info: ΑΙΓΛΗ Εστιατόριο:
Κήπος Ζαππείου (είσοδος από Βασ. Όλγας), 210.33.69.364, 210.33.69.300,
Ελεύθερο παρκινγκ
E-mail: info@aeglizappiou.gr, www.aeglizappiou.gr,
www.facebook.com/aegliestiatorio
Ωράριο:Καθημερινά, βράδυ (20:00-01:00)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ