Σύγχρονη Ζωή : Τεχνολογία12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Facebook | Ποια είναι η μεγάλη αλλαγή που θα αλλάξει για πάντα το δημοφιλές social media;

Το ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής ο Mark Zuckerberg

Facebook

Μία για πάντα τον τρόπο που χρησιμοποιούσαμε το Facebook μέχρι σήμερα, ετοιμάζεται να αλλάξει ο Mark Zuckerberg.

Ο επικεφαλής του δημοφιλέστερου μέσου κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε πως πλέον θα δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στις αναρτήσεις από τους φίλους μας και όχι από τις επιχειρήσεις.

Με αυτόν τρόπο αναμένεται να περιορίσει τα fake news αλλά ταυτόχρονα και το περιεχόμενο από τις σελίδες εταιριών και οργανισμών, οι οποίοι θα δούνε το organic reach να μειώνεται αισθητά.

«Έχουμε δεχθεί αντιδράσεις από την κοινότητά μας ότι το δημόσιο περιεχόμενο -οι αναρτήσεις από εταιρείες, επώνυμες εμπορικές μάρκες και μέσα ενημέρωσης- εξοβελίζουν τις προσωπικές στιγμές μας, οι οποίες μας οδηγούν να συνδεόμαστε περισσότερο μεταξύ μας», ανέφερε αρχικά ο Mark Zuckerberg για να προσθέσει εν συνεχεία:

«Με αυτές τις αλλαγές περιμένω ότι θα μειωθεί ο χρόνος που οι άνθρωποι περνάνε στο Facebook, αλλά επίσης θα γίνει πιο πολύτιμος. Η εστίασή μας δεν θα είναι πια το Facebook να σας βοηθήσει να βρείτε σχετικό με σας περιεχόμενο, αλλά να σας βοηθήσει να έχετε κοινωνικές αλληλεπιδράσεις που έχουν νόημα».

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

MediaMarkt
Τεχνολογια20 Δεκεμβρίου 2017

Καλύτερο e-shop της Ελλάδας το MediaMarkt.gr

Ως το καλύτερο e-shop της χρονιάς αναδείχτηκε το MediaMarkt.gr, κατά την διάρκεια των e-volution awards, των βραβείων του ηλεκτρονικού εμπορίου που αναδεικνύουν τις βέλτιστες πρακτικές

Τεχνολογια19 Δεκεμβρίου 2017

Το ίδιο το Facebook παραδέχεται ότι μάλλον κάνει κακό στην υγεία σου

Αλλά σου δίνει και συμβουλές για να μην εθιστείς.

Τεχνολογια18 Δεκεμβρίου 2017

Αυτά που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις στο Instagram

Για να μην φαίνεσαι.. βασική!

Best of network